امتيازات Halo: Reach

SaDrA-HhH

Loyal Member
Halo-Reach1.jpg

امتيازات Halo Reach

Last edited by a moderator:
فضا نورد رپ میخونه ، ماهی تو آب بسکتبال بازی میکنه ، خر روی2 پا راه میره ...
" دامپزشک(یا شاید دام)هم هیلو رو نقد کرده " که میاد میفرماد (لولو!) :
من فکر میکنم بزرگترین نقص بازی این است که تغییری نکرده است . اونها به معنای واقعی یک ODST دیگر رو کرده اند . گفتنش اسون نیست ولی این بازی یه نا امیدی بزرگ است .
بقول ژاپنیا : سنسوا کاوتا !
این عزیزان میتونستن جوری دیگه ای کینه و عقده روانیشون رو نسبت به Halo نشون بدن ...

• Like
Reactions: Quantic Dream
دوستان انگاری نمی شه کامن داد و بسته کامنت دادن رو نقدشو =)):d
رفته نسخه کپی بازی رو بازی کرده بعد نمره کم هم داده مردک :d
نقد بند تنبونی به این میگن :d

این بزرگترین نقدی بوده که این سایت نوشته:دی (فکر کنم به 70 تا کلمه هم نرسیده:دی).

این هم نقد SC: Convictionـش:
Gameloft Apps are notorious for good controls and great graphics. This app does not disappoint in those fields, however poor AI and repetitive gameplay make this not worth your time. In the end the game is all eye candy. Go ahead and pass on this one!

البته مال نسخه موبایل بوده:دی ولی کل نقدش همین یه جمله بود lol

همون طور که پیش بینی میشد این سایت خیلی راحت به هدفش رسید و الآن همه دارن راجع بهش صحبت میکنن ! دم نویسنده سایت گرم با این هوشی که داشت ! از این به بعد هر بازی بزرگی عرضه میشه خیلی ها به این سایت مراجعه میکنن تا نظرات خنده دارش رو بخونن و به همین راحتی آمار بازدیدکننده هاش میره بالا ...

• Like
Reactions: MANIX
این سایت ها چقدر چیز های جالبی میگند فکر کنم هنوز بازی را از 1متری هم ندیدند:d
ولی منتظر نمرات GAMESPOT و IGN اگه از 10 کمتر بدند واقعا نامردند بهتین بازی سال بدون شک میشه ولی چجوری تا14 سپتامبر صبر کنم یکم از ایران یاد بگیرند بازی 2هفته مونده بیاد همه بازی کردند!:d=))

9.5 که رو شاخشه چون با 3 و odst بسیار متفاوته
ولی به دلیل اینکه بازی تو ژانر خودش اوله باید 10 بگیره .

ماریو گالاکسی که به نظر من حتا قابل تحمل هم نیست 10 گرفته اونوقت هیلو نگیره

نمیدونم:دی
کلا اینا سایتهای معتبری نیستند و تو متا هم ثبت نمیشن! سایتهایی که بهشون نسخه Review داده شده الان حق ندارن نقدهاشون رو منتشر کنند! از شنبه و یکشنبه نقدها میاد.
احتمالا" تاریخ تاسیس سایتشون به قدمت هیلو قد نمیده :دی

9.5 که رو شاخشه چون با 3 و odst بسیار متفاوته
ولی به دلیل اینکه بازی تو ژانر خودش اوله باید 10 بگیره .

ماریو گالاکسی که به نظر من حتا قابل تحمل هم نیست 10 گرفته اونوقت هیلو نگیره
هان؟چی گفتی؟مواظب خودت باش:d....
توی یه ژانر نیستند که بشه با هم مقایسشون کرد.از لحاظ فروش امثال سری هیلو حالا حالا حالا ها باید بدوند تا به ماریو دوست داشتنی نزدیک بشن:x

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or