امتيازات Halo: Reach

SaDrA-HhH

کاربر سایت
Halo-Reach1.jpg

امتيازات Halo Reach

Last edited by a moderator:
شدیدآ منتظر امتیاز گیم اسپات هستیم :d
آخه قراره اگه 10 نگرفت بابی گیمینگ را بزاره کنار :d
کلا کسی که بازی رو انجام بده متوجه میشه FPS رو دستش نیومده:x بابی هم گیمینگ رو میزاره کنار و از واژه فارسی بازی کردن استقبال میکنه:دی

• Like
Reactions: Fëanor
کلا کسی که بازی رو انجام بده متوجه میشه FPS رو دستش نیومده:x بابی هم گیمینگ رو میزاره کنار و از واژه فارسی بازی کردن استقبال میکنه:biggrin1:
من انجام دادم ولی متوجه همچين چيزی نشدم :دی

آخرین ویرایش:

CONSOLE GAMING: 8.5/10

با سلام به همه عزیزان.........:)
اقا شما احیانا این امتیاز رو از زیر خاک پیدا کردی؟؟؟؟؟ اول اینکه این نوشته ماله 17 می هست در ثانی اون بالا به اون گندی نوشته Halo: Reach Beta Impressions ..............تازه اینا هیچی اون پایینشم نوشته Please note that these scores are based on the Beta and will likely change after the final release ..........خواهشا تو گذاشتن مطالب (چه خبر چه امتیاز بازیها) یه خورده بیشتر دقت کنید.....مرسی...:)

با سلام به همه عزیزان.........:)
اقا شما احیانا این امتیاز رو از زیر خاک پیدا کردی؟؟؟؟؟ اول اینکه این نوشته ماله 17 می هست در ثانی اون بالا به اون گندی نوشته Halo: Reach Beta Impressions ..............تازه اینا هیچی اون پایینشم نوشته Please note that these scores are based on the Beta and will likely change after the final release ..........خواهشا تو گذاشتن مطالب (چه خبر چه امتیاز بازیها) یه خورده بیشتر دقت کنید.....مرسی...:)

تقصير اين N4G بود اينم جزو Review ها گزاشته بود پاکش کردم!

بَه بَه T،به قول بچس بَنیش تا صبح دولتت بِدمه،اره میدمه:دی

بازی رو جدا بازی کردی(تموم کردی؟یا در مراحل Racing کار به مشکل خوردی؟:دی-مراحل اسمون بترکونش که برسی اونجا دیگه هیچی:دی)؟کلا ارادت خاصی که به این سری داری،زبان زد خاص و عام هست:دی
تموم نکردم هنوز ولی من اونجوری خوشم نيومد چون از اين سبکای فضايی و اينا خوشم نمياد!
يادمه star wars هم يه زمانی همه تو کفش بودن و خونه کل خانواده نشسته بودن نگاه ميکردن من رفتم خوابيدم :biggrin1:
وگرنه بازی واسه هواداراش عالی کار شده!
بحث کنسولم نيست چون الان من از r&c خوشم نمياد ولی برعکس ديوونه گيرز و مارکوس و ارّه و اينام :biggrin1:
ای بااا:دی من منظورم این سری بازی بود- باز وارد بحث کنسولیش کردی:دی

آخرین ویرایش:
بَه بَه T،به قول بچس بَنیش تا صبح دولتت بِدمه،اره میدمه:دی

بازی رو جدا بازی کردی(تموم کردی؟یا در مراحل Racing کار به مشکل خوردی؟:دی-مراحل اسمون بترکونش که برسی اونجا دیگه هیچی:دی)؟کلا ارادت خاصی که به این سری داری،زبان زد خاص و عام هست:دی

تموم نکردم هنوز ولی من اونجوری خوشم نيومد چون از اين سبکای فضايی و اينا خوشم نمياد!
يادمه star wars هم يه زمانی همه تو کفش بودن و خونه کل خانواده نشسته بودن نگاه ميکردن من رفتم خوابيدم :دی
بحث کنسولم نيست چون الان من از r&c خوشم نمياد ولی برعکس ديوونه گيرز و مارکوس و ارّه و اينام :دی

يادمه star wars هم يه زمانی همه تو کفش بودن و خونه کل خانواده نشسته بودن نگاه ميکردن من رفتم خوابيدم :دی
بحث کنسولم نيست چون الان من از r&c خوشم نمياد ولی برعکس ديوونه گيرز و مارکوس و ارّه و اينام :دی

آقا یعنی الآن تو GEOW به جای دشمن های تخیلی با یه مشت رعیت میجنگی ؟ :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or