کلا کسی که بازی رو انجام بده متوجه میشه FPS رو دستش نیومدهشدیدآ منتظر امتیاز گیم اسپات هستیم :d
آخه قراره اگه 10 نگرفت بابی گیمینگ را بزاره کنار :d
با سلام به همه عزیزان.........
اقا شما احیانا این امتیاز رو از زیر خاک پیدا کردی؟؟؟؟؟ اول اینکه این نوشته ماله 17 می هست در ثانی اون بالا به اون گندی نوشته Halo: Reach Beta Impressions ..............تازه اینا هیچی اون پایینشم نوشته Please note that these scores are based on the Beta and will likely change after the final release ..........خواهشا تو گذاشتن مطالب (چه خبر چه امتیاز بازیها) یه خورده بیشتر دقت کنید.....مرسی...![]()
بابک فن معروف halo رو نمی شناسی!:dاین بابی کیه؟
بَه بَه T،به قول بچس بَنیش تا صبح دولتت بِدمه،اره میدمهمن انجام دادم ولی متوجه همچين چيزی نشدم![]()
ای باااتموم نکردم هنوز ولی من اونجوری خوشم نيومد چون از اين سبکای فضايی و اينا خوشم نمياد!
يادمه star wars هم يه زمانی همه تو کفش بودن و خونه کل خانواده نشسته بودن نگاه ميکردن من رفتم خوابيدم :biggrin1:
وگرنه بازی واسه هواداراش عالی کار شده!
بحث کنسولم نيست چون الان من از r&c خوشم نمياد ولی برعکس ديوونه گيرز و مارکوس و ارّه و اينام :biggrin1:
بَه بَه T،به قول بچس بَنیش تا صبح دولتت بِدمه،اره میدمه
بازی رو جدا بازی کردی(تموم کردی؟یا در مراحل Racing کار به مشکل خوردی؟-مراحل اسمون بترکونش که برسی اونجا دیگه هیچی
)؟کلا ارادت خاصی که به این سری داری،زبان زد خاص و عام هست
![]()
تموم نکردم هنوز ولی من اونجوری خوشم نيومد چون از اين سبکای فضايی و اينا خوشم نمياد!
يادمه star wars هم يه زمانی همه تو کفش بودن و خونه کل خانواده نشسته بودن نگاه ميکردن من رفتم خوابيدم
وگرنه بازی واسه هواداراش عالی کار شده!
بحث کنسولم نيست چون الان من از r&c خوشم نمياد ولی برعکس ديوونه گيرز و مارکوس و ارّه و اينام![]()
همینطور در KZ :dآقا یعنی الآن تو GEOW به جای دشمن های تخیلی با یه مشت رعیت میجنگی ؟ :d
از این چیزای فضایی لیزری و رنگارنگ خوشم زیاد نمیاد همین!
بخدا خیلی راحته با انالوگ راست میپیچه- انالوگ چپ گاز ترمزه-انالوگ راست فرمونموافقم...
ضمنا کسی با کنترل ماشین ها مشکل نداره؟؟؟
گیم پد ـه یا آنالوگ سنتر؟!:dبخدا خیلی راحته با انالوگ راست میپیچه- انالوگ چپ گاز ترمزه-انالوگ راست فرمون![]()
اولین باره هیلو بازی میکنی ؟موافقم...
ضمنا کسی با کنترل ماشین ها مشکل نداره؟؟؟