امتيازات Halo: Reach

SaDrA-HhH

کاربر سایت
Halo-Reach1.jpg

امتيازات Halo Reach

Last edited by a moderator:
سایت TechVoo به این بازی امتیاز 6 از 10 داد . ( من تا حالا اسمشو نشنیده بودم :d )

نظر نهایی منتقد :

من فکر میکنم بزرگترین نقص بازی این است که تغییری نکرده است . اونها به معنای واقعی یک ODST دیگر رو کرده اند . گفتنش اسون نیست ولی این بازی یه نا امیدی بزرگ است .

سایت TechVoo به این بازی امتیاز 6 از 10 داد . ( من تا حالا اسمشو نشنیده بودم :d )

نظر نهایی منتقد :

من فکر میکنم بزرگترین نقص بازی این است که تغییری نکرده است . اونها به معنای واقعی یک ODST دیگر رو کرده اند . گفتنش اسون نیست ولی این بازی یه نا امیدی بزرگ است .

به این میگن یه منتقد خوب.Lol
حالا ایشون انسان بوده؟

نظر نهایی منتقد :

البته این سایت فوق تخصص گیم داره(تخصص رو که داره هیچ،فوقش رو هم داره:دی)
منبع
(حتما بخونید):
http://www.techvoo.com/viewPost:93
توجه کنید(5 حیوان دو رگه:دی)کلا ارتباطش با گیم مشخصه(ارتباطی طولی عرضی داره:دی)

اینم عکس Admin سایتشونه
https://sites.google.com/site/vd5premium/hybrid_zorse.jpg

براشون نسخه ریویو کپی فرستادن یا از نسخه ی J-tag یا کپی برای نقد استفاده کردند؟:دی
به این مسائل اشارعه نکرده؟:d6 از 10 هم خیلی جالب بود.
به Kayn & Lynch چقدر داده اونوقت؟?
همین بند اخر نقد رو ادم میخونه به عظمتش پی میبره:دی

آخرین ویرایش:

نظر نهایی منتقد :

واقعا حالم بد میشه این سایتای نخاله رو میبینم!
یه منتقد درست حسابی:
"من فکر میکنم بزرگترین نقطه ی قوت بازی اینه که تغییری نکرده است!"
طرف سلیقش خاص بوده!!LOL

نظر نهایی منتقد :

به قول یه یارویی The change we need :d
طرف فکر کرده میخوان کشور اداره کنن که تغییر توش لازم باشه ! :d

اقا یه جوری پست بدین که من از خبر رسانیم شرمنده نشم ، دارم آب میشم میرم تو زمین :d
Show some respect :d
اتفاقا دمت گرم بساط خنده ی مارو راه انداختی خود اون نظرتش هر کدوم واسه خودش جکیه:d

• Like
Reactions: Bayonetta
فکر کنم از دیشب تا حالا کسی اندازه ی این آقا ( به اصطلاح منتقد این سایت ! ) تو دنیای مجازی فحش و بد بیراه نشنیده ... :دی
232 تا کامنت که همه از دم مادر پدر بنده خدا رو هدف گرفتن ... ! فکر کنم الان خیلی پشیمونه که این راه رو واسه معروف شدن انتخاب کرده ... :دی

• Like
Reactions: Bayonetta

نظر نهایی منتقد :

این امتیاز تو متا ثبت میشه ؟

این امتیاز تو متا ثبت میشه ؟
نه ... :دی کلا این سایت تو لیست سایت هایی که بانجی واسشون نسخه ی Review فرستاده هم نیست ... ! رفته یه نسخه ی کپی خریده نشسته نقد نوشته !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or