امتيازات GOD of WAR III

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
godofwariiia2.jpg

سلام.
همين الان تو vg ديدم كه GOW تو اولين نقدش از opm UK نمره 9 گرفته.
God of War III gets 9 in world-first review in OPM UK

و اما چرا 10 نگرفته,
Nathan Ditum (از اعضا مجله)
"بازي چند اينچي از گرفتن 10 از 10 دوره , و تنها دليلشم اينه كه هسته گيم پلي دقيقا مثل بازي هايه قبليه و تنها چيزي هست كه باعث ميشه كه بهترينِ بهترين نباشه" (چه دليلي !!!)

امتیازات بازی تا این لحظه :
OPM UK :
9/10
PSM3 : 10/10
+ Consoles : 19/20
OPM French : 20/20
OPM US : 5/5
GameInformer : 10/10

Last edited by a moderator:
فکر نکنم EDGE امتیاز اعشاری داشته باشه.خیلی قشنگ امتیاز میده،واسه ما هم عدد صحیح حال میکنه:biggrin1:
آهان این رو نمی دونستم که اعشاری نداره و فقط رند میده. ببخشید. 9 خیلی زیاد هست که بخواد بده.
این چه حرفیه دوست عزیز...یعنی اگه سایتی به GT1 داده باشه 9 بعد همین سایت به GT5 بده 9 معنیش اینه که GT5 نسبت به GT1 هیچ پیشرفتی نداشته؟!!
ببین من که برا همه بازی ها نمیگم. سبک Racing یکم متفاوت هست به نظرم. ولی فکر کنم منظورم رو بد گفتم. منظورم این نیست که پیشرفت نکرده. ولی با ملاک ها امتیاز 5 سال پیش مثلا این بازی گرفته 8 ولی با ملاک های الان این سایت هم باز گرفته 8 یعنی اگه از لحاظ زمانی حساب کنیم(نه از لحاظ پیشرفت تو این نسل و نسل قبل) از نظر Edge این بازی همون بازی 5 سال پیش هست ولی با یک قابلیت های جدید که برای الان خوب هست همون طور که وقتی GOW یک اومد برای اون موقع خوب بود. متوجه منظورم شدی؟
اينكه خيلي خوبه
اگه ارزشش در حد GOW 1 توي اون زمان باشه پس ميشه گقت هنوز GOW زنده است :cheesygri

دقیقا ایشون حرفی که من می خواستم بزنم رو زدن ولی به شکلی راحت تر. متوجه منظورم شدی دوست عزیز؟ اصلا بحث من این نیست که چرا 8 گرفته 9 نگرفته بخث من سر اینه که ملاک ها از نظر Edge که اون ور هم خیلی ها قبولش دارن تغییر کرده ولی نه در حدی که بخواد بهش 9 بده پس همون 8 که امتیاز خوبی هست کافی هست براش و حق گرفتن عالی رو نداره. OK؟

آخرین ویرایش:
آهان این رو نمی دونستم که اعشاری نداره و فقط رند میده. ببخشید. 9 خیلی زیاد هست که بخواد بده.
شما چجوری به این نتیجه رسیدی که 9 برای این بازی زیاده ؟!

9 بدم پس همون 8 که امتیاز خوبی هست کافی هست براش و حق گرفتن عالی رو نداره. OK؟
دیگه اینو همه میدونن که دست اندر کاران مجله Edge یجور مشکل روانی بازی بازی های Exclusive PS3 دارن...:laughing:

من هنوز دستم نرسیده.انشاالله فردا بگیرم ولی فکر نکنم 9 براش زیاد باشه.به هیچ وجه قصد مقایسه ندارم ولی بایونتا از این سرتر بود؟:confused:
ویرایش:آهان حالا فهمیدم که منظورت چی بود؟اول با یه لحن دیگه خوندم

آخرین ویرایش:
بعضي نظرات واقعا كارشناسانه است :laughing:
آدم شاد ميشه
ولی نمی دونم چرا جدیدا مد شده که تو سایت BC یک سری که کم هم نیستند مثل همین آقای djesi تا یکی مخالف نظرشون حرف میزنه جبه میگیرن. مگه کارشناس های سایت های دیگه مادرزاد کارشناس بودن. اون ها هم مثل خیلی از ماها گیمر بودند و واقع گرانه نگاه می کردند به همه چی( به جز یک سری منتقد های خاص و سایت های خاص که استثنا هستند). من فقط نظرم رو در مورد امتیاز Edge گفتم و اصلا یک ذره هم برای حرف شما ارزشی قائل نیستم که مثلا خواستید بنده رو به تمسخر بگیرید. همه می دونند که من چقدر عاشق GOW هستم و بحث من سر این نبود که بازی پیشرفت نداشته چون با چیزهایی که ازش دیدم امتیاز زیر 9 واقعا بی انصافی هست در حقش ولی خواستم نظرم رو در مورد امتیاز Edge بگم و به شما هم هیچ ربطی نداره.

شما چجوری به این نتیجه رسیدی که 9 برای این بازی زیاده ؟!

دیگه اینو همه میدونن که دست اندر کاران مجله Edge یجور مشکل روانی بازی بازی های Exclusive PS3 دارن...:laughing:
دقیقا. من هم تا حدودی با این قضیه موافق هستم. من کی گفتم امتیاز 9 زیاده؟ من از نظر Edge گفتم. فکر کنم یکم بد خوندی ها. عزیزم من بیشتر از تو و مدت زمان خیلی خیلی بیشتر از تو منتظر این بازی بودم.

پ.ن: ببخشید تند داشتم تایپ می کردم جای -د- و -م- اشتباه شد. ببخشید من منظورم از نظر edge بود وگرنه من که هنوز بازی نکردم از کجا بدونم چند باید بدم.

دوستان نقدها تموم شد يا بازم نقد توی Meta ثبت ميشه ؟
در کل اين امتياز 94 امتياز پايانی هستش يا ممکنه تغيير کنه ؟؟
100% نقدهای دیگه ای هم میاد، چون فعلا 53 نقد قرار گرفته، در صورتی که در Metacritic تا 100 نقد هم بعضی اوقات شاهد بودیم! ولی دیگه فکر میکنم همین 94 تقریبا قطعی باشه.

ولی نمی دونم چرا جدیدا مد شده که تو سایت BC یک سری که کم هم نیستند مثل همین آقای djesi تا یکی مخالف نظرشون حرف میزنه جبه میگیرن. مگه کارشناس های سایت های دیگه مادرزاد کارشناس بودن. اون ها هم مثل خیلی از ماها گیمر بودند و واقع گرانه نگاه می کردند به همه چی( به جز یک سری منتقد های خاص و سایت های خاص که استثنا هستند). من فقط نظرم رو در مورد امتیاز Edge گفتم و اصلا یک ذره هم برای حرف شما ارزشی قائل نیستم که مثلا خواستید بنده رو به تمسخر بگیرید. همه می دونند که من چقدر عاشق GOW هستم و بحث من سر این نبود که بازی پیشرفت نداشته چون با چیزهایی که ازش دیدم امتیاز زیر 9 واقعا بی انصافی هست در حقش ولی خواستم نظرم رو در مورد امتیاز Edge بگم و به شما هم هیچ ربطی نداره

آقا شرمنده من بد گرفتم
معذرت ميخوام

آخرین ویرایش:
هر چند به من انگ فن بوي بودن تو اين تاپيك زده شد :biggrin1:و مي خواستم پست ندم تو اين تاپيك عشق مون به كريتوس و بروبكس ديگه نذاشت.

در مورد EDGE كه بازيايي كه ازش نمره ي كامل گرفتن كه فكر نكنم به اندازه ي انگشت هاي 2 دست باشن.(شايد منم با امتياز دهيش مخالف باشم) ولي تنها نقد معتبر براي من EDGE هست.

بازي امتيازاش روند صعودي داشت ( واين جز با دعاي خير و ... شما محقق نشد :biggrin1:) .هر چند متاي مورد نظر من بالاي 9.5 بود ولي باز هم عالي بود.

تا حالا از 54 امتياز ثبت شده در متاكريتيك 12 امتياز كامل (,Playstation: The Official Magazine (US ,1UP ,Gamervision ,Games Radar , Game Informer , VideoGamer ,Gaming Nexus Destructoid ( Cynamite , Eurogamer Portugal , GameDaily ZTGameDomain داشته و 3 امتياز مينيمم Kikizo , Telegraph , Gameplayer Sweden كه 8 هست داشته(به غير از EDGE) .

با متاي 94

آخرین ویرایش:
این سایتها امتیازاشونم جایی ثبت میشه؟؟؟؟

چند صفحه پیش امتیاز PS turky هم دیدیم:دی

---------
ویرایش:
رفتم چک کردم- حتی قسمت های قبلی بازی رو!هیچ کدوم از سایتها نه در G R ثبت شده بود نه در Meta!
شماها از کجا این امتیازارو میارید:دی

لینک هم بزارید خواهشا!
مطمئن باش کسی اینجا امتیازی از خودش در نمیاره...
دقیقا تو کدوم قسمت گفتم-از خودتون امتیاز میزارید!
مگه تو بخش اخبار خبر میزارن- لینک میدن- مشکلی براشون پیش میاد-که اینجا برای شما پیش بیاد؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
این همه امتیاز کامل اینجا دیدیم دریغ از اینکه یکیش ثبت بشه :d انقدر ثبت نشدن تا میانگین بازی با این نمره ی 8 EDGE رفت رو 93 ! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or