امتيازات GOD of WAR III

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
godofwariiia2.jpg

سلام.
همين الان تو vg ديدم كه GOW تو اولين نقدش از opm UK نمره 9 گرفته.
God of War III gets 9 in world-first review in OPM UK

و اما چرا 10 نگرفته,
Nathan Ditum (از اعضا مجله)
"بازي چند اينچي از گرفتن 10 از 10 دوره , و تنها دليلشم اينه كه هسته گيم پلي دقيقا مثل بازي هايه قبليه و تنها چيزي هست كه باعث ميشه كه بهترينِ بهترين نباشه" (چه دليلي !!!)

امتیازات بازی تا این لحظه :
OPM UK :
9/10
PSM3 : 10/10
+ Consoles : 19/20
OPM French : 20/20
OPM US : 5/5
GameInformer : 10/10

Last edited by a moderator:
به نظر من که امتیازات اصلآ مهم نیست
اگه این بازی بد ترین امتیازات رو هم بگیره من باز میخرمش
بازی هایی هستند که به قول یارو Must-buy تشریف دارند مثل U2 MGS4 HR و همین GOW که اگه تمام مجلات و سایت ها به بازی 5 هم بدن باز من میگیرمشون...

blog.machinima.com 10 / 10 10.0
examiner.com 9.5 / 10
ps3.gamezone.com 9 / 10 9.0
gameinformer.com 10 / 10 10.0
gamepro.com 4.5 / 5 9.0
ps3.nowgamer.com 9.1 / 10 9.1
uk.ps3.ign.com 9.4 / 10 9.4
gametrailers.com 9.2 / 10 9.2
uk.ps3.ign.com 9.4 / 10 9.4
incgamers.com 9.2 / 10 9.2
gamespot.com 9.0 / 10 9.0
psxextreme.com 9.8 / 10 9.8
gamesradar.com 10 / 10 10.0
g4tv.com 5 / 5 10.0
computerandvideogames.com 9.2 / 10 9.2
loot-ninja.com 5 / 5 10.0
uk.ps3.ign.com 9.3 / 10 9.3
1up.com A / A+ 9.5
destructoid.com 10 / 10 10.0
videogamer.com 10 / 10 10.0
thesixthaxis.com 9 / 10 9.0
nzgamer.com 9.2 / 10 9.2
nextgn.com 10 / 10 10.0
3 تا تکراری بود فرهاد :love:

تو نوشتی POM چی ؟! PlayStation: Official magazine, این مجله به بازی 10 از 10 داده.

خودت داری میگی امتیاز بالا نه کامل...
-------
90
Playstation Official Magazine UK
The game is inches away from scoring 10/10, and it's only the familiarity of the core gameplay that makes it feel less than the very, very best. But it's definitely the biggest, and if this is the finale, then God of War III gives Playstation's toughest hero the send-off he deserves. [Mar 2010, p.97]
آقا 9 داده چرا باور نميكني؟؟؟

بعدشم چرا حرف تو دهن من ميزاري؟؟من گفتم امتياز كامل.
ديگم نمي خوام Off بدم.چون فكر نميكنم نظراتم به كسي ربطي داشته.

Machinima 10/10
gameblog 5/5
stuff 10/10
آقا 9 داده چرا باور نميكني؟؟؟

بعدشم چرا حرف تو دهن من ميزاري؟؟من گفتم امتياز كامل.
ديگم نمي خوام Off بدم.چون فكر نميكنم نظراتم به كسي ربطي داشته.

اين OPM به دو نسخه قبل 6 و 8 دادمنتقدش مثل اينکه زياد حال نميکنه با سری چون هر سه نسخه رو يکی نقد کرده پس همين 9 از 10 هم با ارزش تره در ضمن چند تا OPM داريم که همه غير از UK به بازی نمره کامل دادن!

بازی 11 تا نمره کامل داره تو META که چند تا ديگم ثبت ميشه به زودی پس از اين حرفا که نمره هاش کم بوده رو از خودتون تراوش نکنيد .
انقدرم نگيد نظر شخصی هيچوقت نظر شخصی يکی با واقعيت اونقدر چپه نيست . من الان ميتونم بگ
م نظر شخصی من اينه الان ساعت 12 شبه؟

آخرین ویرایش:
تنها با گذشت چند ساعت از انتشار سیل عظیمی از نقد های GOW III این بازی تواسنت با داشتن میانگین امتیاز 94 در رده هشتم سایت Metacritic قرار بگیرد .

God-of-War-III-Metacritic.jpg

عکس بالا گویای همه چیز هست . GOW III تنها در عرض چند ساعت توانست از 42 نقد منشتر شده میانگین فوق العاده 94 را بدست آورد و در رده هشتم قرار بگیرد . تنها دو عنوان انحصاری PS3 بالای این بازی هستند . Uncharted 2 : Among Thieves با میانگین 96 و Little Big Planet با میانگین 95 . Metal Gear Solid 4 ، دیگر عنوان انحصاری PS3 با میانگین 94 پایین این بازی قرار دارد .
در ساعات آینده قطعا نقدهای بیشتری از بازی منتشر خواهد شد که امکان جابه جا شدن این اعداد و ارقام را میدهد و اما نکته ای که وجود دارد بازگشت خدای جنگ با قدرت و صلابت تمام است .
البته آرش، فکر کنم این فقط برای پلتفرم PS3 است! چون ME2 هم میانگین 96 داره!
دقیقا بابک . ببخشید فراموش کردم بنویسم PS3 رو . البته مشخصه دیگه . :دی خواستم دوستان نا امید به سزای اعمالشون برسن . انقدر هم به این سایت های بیچاره گیر ندن :دی

آخرین ویرایش:
تنها با گذشت چند ساعت از انتشار سیل عظیمی از نقد های GOW III این بازی تواسنت با داشتن میانگین امتیاز 94 در رده هشتم سایت Metacritic قرار بگیرد .

God-of-War-III-Metacritic.jpg

عکس بالا گویای همه چیز هست . GOW III تنها در عرض چند ساعت توانست از 42 نقد منشتر شده میانگین فوق العاده 94 را بدست آورد و در رده هشتم قرار بگیرد . تنها دو عنوان انحصاری PS3 بالای این بازی هستند . Uncharted 2 : Among Thieves با میانگین 96 و Little Big Planet با میانگین 95 . Metal Gear Solid 4 ، دیگر عنوان انحصاری PS3 با میانگین 94 پایین این بازی قرار دارد .
در ساعات آینده قطعا نقدهای بیشتری از بازی منتشر خواهد شد که امکان جابه جا شدن این اعداد و ارقام را میدهد و اما نکته ای که وجود دارد بازگشت خدای جنگ با قدرت و صلابت تمام است .
البته آرش، فکر کنم این فقط برای پلتفرم PS3 است!
دقیقا بابک . ببخشید فراموش کردم بنویسم PS3 رو . البته مشخصه دیگه . خواستم دوستان نا امید به سزای اعمالشون برسن . انقدر هم به این سایت های بیچاره گیر ندن
نه بابا ناامیدی نداره! میانگینش عالیه. اتفاقا من فکر میکنم برعکس بازیهای دیگه، هرچقدر تعداد Review هاش بیشتر بشه، میانگینش هم بالاتر میره!

آخرین ویرایش:
یه پست Off-Topic هم من بدم!:)

میانگین امتیازی بازی در MC از مجموع 41 Review تا الان برابر با 94 درصد هست.

خدا بیشترش کنه برای شما ایشاا....-ایشاا....:biggrin1:

-نمره ها عالیه ،من موندم چرا یکسری زور میزنن که حتما باید همه رو 10 از 10 بگیره-خواهشا بیخیال!
هر کی منتظر بازی بوده و تو خریدنش شک داشته 100% میخره-هر کی هم خوشش نمیومده ،این امتیاز ها رو ببینه واقعا با کله میره!چرا هی میزنید این Kratus بنده خدا رو!؟؟؟گناه داره بخدا:دی

البته آرش، فکر کنم این فقط برای پلتفرم PS3 است!
بابک این فکر کردن داره:دی معلومه برای PS3 هست دیگه!یک بازی از 360 نیست اینجا!:دی با زرس قاطع اعلام کن:دی
اتفاقا من فکر میکنم برعکس بازیهای دیگه، هرچقدر تعداد Review هاش بیشتر بشه، میانگینش هم بالاتر میره!
منم امید وارم،ولی اونور قضیه رو هم در نظر داشته باش،که یکسری سایت های 110% خوشحال امتیازاتی مثل ME2 و U2 به بازی بدن!خدایش بیشتر باید ترسید:دی(اونا هم تعیین کننده شدن(به نوعی شاخ شدن برامون):دی)مثلا امتیاز 7.5 edge رو من برات پیش بینی میکنم:دی(دلم میگه اینبار 8.5 میده:دی)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or