امتيازات GOD of WAR III

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
godofwariiia2.jpg

سلام.
همين الان تو vg ديدم كه GOW تو اولين نقدش از opm UK نمره 9 گرفته.
God of War III gets 9 in world-first review in OPM UK

و اما چرا 10 نگرفته,
Nathan Ditum (از اعضا مجله)
"بازي چند اينچي از گرفتن 10 از 10 دوره , و تنها دليلشم اينه كه هسته گيم پلي دقيقا مثل بازي هايه قبليه و تنها چيزي هست كه باعث ميشه كه بهترينِ بهترين نباشه" (چه دليلي !!!)

امتیازات بازی تا این لحظه :
OPM UK :
9/10
PSM3 : 10/10
+ Consoles : 19/20
OPM French : 20/20
OPM US : 5/5
GameInformer : 10/10

Last edited by a moderator:
GS,IGN,POM UK اينا بايد بهش 10 ميدادن.
اون مورد اولی به بازی 10 از 10 داده...
دومی 9.3 و سومی 9.

نه چنتا سايتي كه اصلا اسمشونم نشنيده بوديم...
همن سایت هایی که اسمشون رو نشنیدی U2 رو کردن بازی سال, باعث شدن میانگین GTA IV بشه 97 و...

پی نوشت: فکر کنم Destructoid که دفعه اولشه به یک بازی 10 میده و از اعتبار بسیار بالایی هم برخورداره رو جا انداختی...

اگر هست که شماها چی میگیدبابا رسما ترکونده دیگه.
خب باید نقد هر سایت خونده بشه ببینیم از نظر منطقی درست امتیاز داده یا نه
اکثر این سایت ها کیلویی امتیاز میدن
خود من GAMSPOT , IGN , EUROGAMERرو قبول دارم ( بیشتر GS ولی بعضی موقع ها بد گند میزنه :biggrin1: )
امتیاز کامل باید به بازی داده بشه که نسبت با بازیهای زمان خودش یه سروگردن بالاتر باشه
و تا مدتها رو دستش بازی ساخته نشه ( MGS4 , GTA4 )

خب باید نقد هر سایت خونده بشه ببینیم از نظر منطقی درست امتیاز داده یا نه
اکثر این سایت ها کیلویی امتیاز میدن
خود من GAMSPOT , IGN , EUROGAMERرو قبول دارم ( بیشتر GS ولی بعضی موقع ها بد گند میزنه :biggrin1: )
امتیاز کامل باید به بازی داده بشه که نسبت با بازیهای زمان خودش یه سروگردن بالاتر باشه
و تا مدتها رو دستش بازی ساخته نشه ( MGS4 , GTA4 )

حرفتون درسته.ولی آخه سایتی که میاد به bayonetta میده 9 بعد به این میده 8 آخه ارزش داره آدم بخواد 2 ساعت مخش رو تیلید کنه برا ترجمش:biggrin1:نه انصافا ارزش داره؟

من حرفم اینه این سایتهای idiot همیشه بودن و همیشه خواهند بود.:biggrin1:این همه بازی اومدن کپی محض از gow ساختن و هیچ کدومشون خوب نبود(به نظر من) همین این یعنی gow خیلی بزرگه.مگه نیومدن به شاهکاری مثل heavy rain نمره 4.5 و دادن؟:eek:تازه اون شبیه نداشت و سلیقه ایی بود.پس تعجبی نداره به این هم 8 بدن.
من خودم تا چند وقت پیش میگفتم لایق goty نیست.اما از وقتی دیدم گرافیکش هم دیگه اشکالی نداره واقعا لایق goty هم هست.واقعا همه چی تموم هست دیگه.گیم پلی و داستان و گرافیک و موسیقی.
خوب مرگ بگیرن این سایتا:biggrin1:چی میخوان دیگه ازش:biggrin1:

حرفتون درسته.ولی آخه سایتی که میاد به bayonetta میده 9 بعد به این میده 8 آخه ارزش داره آدم بخواد 2 ساعت مخش رو تیلید کنه برا ترجمشنه انصافا ارزش داره؟
GOW III کمتر از 9 حقش نیست
اون 8 که شما گفتی جز همون خرابکاری هاست که گاهی اوغات میکنن
به خاطر کاراکترش از بازیش بدم میاد ( کریتوس کچل ) ولی اگر من بودم بهش 9.5 میدادم
دوستم نسخه PSP رو بازی کرده میگه بهش یه فرصت میدن تا دوباره بره پیش زن و بچش
وقتی میرسه بهشون دوباره میزنه میکشتشون :blink: حالا من از چی این باید خوشم بیاد :confused:

پی نوشت: فکر کنم Destructoid که دفعه اولشه به یک بازی 10 میده و از اعتبار بسیار بالایی هم برخورداره رو جا انداختی...
Destructoid همون سایتی است که وقتی به HR داد 7، کلی فحش شنید تو همین سایت!
در کل معتبر بودن سایتها با توجه به امتیازهاشون به عناوین انحصاری، بالا و پایین میره...

اون مورد اولی به بازی 10 از 10 داده...
دومی 9.3 و سومی 9.

همن سایت هایی که اسمشون رو نشنیدی U2 رو کردن بازی سال, باعث شدن میانگین GTA IV بشه 97 و...

چنتا نكته اينجا هست :

اولا اولي:biggrin1: به بازي 9 داده

دوما اصلا منظور منو بد متوجه شديد منظور من نقد هاي بازي هست. 10 دادن به يه بازي كار سختيه؟؟؟ امتياز پايين با ذكر جزئيات و نكات منفي هست كه كار سختيه همون چيزي كه تو نقداي EDGE,GS,IGN و سايتاي ديگه هست مثلا gamecritics به ME2 داد 7.5 (فكر كنم) ولي نقدش رو بخون .....

سوما اين بازيايي كه مثال زديد از بيشتر سايت هاي معتبر امتياز كامل گرفتن.

چهارما , HR رو يادتونه, اين سايت كلا رو هوا امتياز ميده. حتي اگه همون سايتي كه به HR 4 داده بود به بازي 10 بده حتما به نظر شما معتبره ؟؟؟و چهارما پريم : حداقل ميدونم Destructoid به ME2 هم 10 داده بود.البته نقد GTA IV هم از اين سايت بخونيد بد نيست (بهش 8 داده)

و آخرم من انتظاراي خودم رو از بازي گفتم.

آخرین ویرایش:
اولا اولي:biggrin1: به بازي 9 داده
تو نوشتی POM چی ؟! PlayStation: Official magazine, این مجله به بازی 10 از 10 داده.

سوما اين بازيايي كه مثال زديد از بيشتر سايت هاي معتبر امتياز كامل گرفتن.
خودت داری میگی امتیاز بالا نه کامل...
-------

Game Daily نمره کامل 10 از 10 داد به بازی....

blog.machinima.com 10 / 10 10.0
examiner.com 9.5 / 10
ps3.gamezone.com 9 / 10 9.0
gameinformer.com 10 / 10 10.0
gamepro.com 4.5 / 5 9.0
ps3.nowgamer.com 9.1 / 10 9.1
uk.ps3.ign.com 9.4 / 10 9.4
gametrailers.com 9.2 / 10 9.2
uk.ps3.ign.com 9.4 / 10 9.4
incgamers.com 9.2 / 10 9.2
gamespot.com 9.0 / 10 9.0
psxextreme.com 9.8 / 10 9.8