امتيازات سايت ها و مجلات به Mirror’s Edge

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

بازي Mirror’s Edge كه قرار بود تحولي در FPS به وجود بياره گويا به قول خودش عمل كرده است و در اولين قدم از Official Playstation Magazine امتياز 9 را دريافت كرده است. اين نكته هم بايد بدونيد كه همين مجله به Resistance 2هم امتياز 9 را داده بود.

سلام !

بازي Mirror’s Edge كه قرار بود تحولي در FPS به وجود بياره گويا به قول خودش عمل كرده است و در اولين قدم از Official Playstation Magazine امتياز 9 را دريافت كرده است. اين نكته هم بايد بدونيد كه همين مجله به Resistance 2هم امتياز 9 را داده بود.
9عالی کسرا باید منتظر این شاهکار باشیم به قول فریدون EA داره شرمندمون میکنه:biggrin1::biggrin1:

کسری جان دستت درد نکنه. خدا رو شکر اولین امتیازش عالی بود. هنوز هم بیشتر از هر بازی دیگه ای (حتی Fallout 3) از Mirror's Edge انتظار لذت بردن دارم.

منم خيلي منتظر اين بازيم، اميدوارم با اين بازي بچه ها يكم بيشتر به خودشون بيان و از بازي هاي "سلاخي" كه به صورت موجي ميان، يكم دوري كنن.

كسري نمي خوام نهههههههه بابا چرا هر بازي مياد امسال توپ از اب درمياد اخه بي انصافا يه كم هم به فكر جيب بدبخت ما باشيد:biggrin1:

من از وقتی دیدم fallout3 امتیازهای بالایی گرفت ولی در کل یه بازی بود که خیلی سریع خسته کننده میشه و چیز خاصی نداره هی باید از مخفی گاه های تاریک بری یه جای دیگه باز برگردی و ... کلا از امتیاز های این مجلات ناامید شدم

من از وقتی دیدم fallout3 امتیازهای بالایی گرفت ولی در کل یه بازی بود که خیلی سریع خسته کننده میشه و چیز خاصی نداره هی باید از مخفی گاه های تاریک بری یه جای دیگه باز برگردی و ... کلا از امتیاز های این مجلات ناامید شدم

شما هم کـُشتی ما رو انقدر توی هر تاپیک بی ربط و با ربط نوشتی این Fallout 3 اینجوریه اونجوریه. خوب بازی نکن، چرا انقدر خودت رو اذیت می کنی ؟ :دی

خوب دوست عزيز اين به خاطر اينه شما اين سبكو دوست نداريد دقيقا مثل خودم اما خيلي ها دوست دارن كه داخل بازي الكي چرخ بزنن و كاراي جانبي انجام بدن اما در كل كه اين بازي قشنگ هست عين oblivion يا بازي هاي مشابه
كلا منظورم اينه كه وقتي كسي يه سبكي رو دوست نداشته باشه بهترين اون سبك هم كه براش بيارن باهاش حال نمي كنه

مثل اینکه EA به طور کامل تغییر رویه داده و قصد داره با عرضه بازیهای شاهکار اینگونه پول به جیب بزنه...
بازیسازان نخبه+پول هنگفتEA=یک بازی شاهکار

من عاشق اين بازيم. از اين بازيها كه بايد حركات آكروباتيك و B13گونه انجام بدي خيلي خوشم مياد.
سبكشم تقريبا پلتفرمر بايد باشه كه من خيلي دوست دارم.:love: اولين امتيازشم كه عالي بود.:love:

خدایی ea امسال ترکونده ! همه بازی جدیداش توپ از اب در اومده ! به امید روزی که همه برند زیر نظر ea
در چندین مدت اخیر بازی های قشنگ EA همین Dead Space و Spore هستند. بعدش هم Mirror's Edge خواهد بود.
یه جوری می گی ترکونده انگار...........
اگه هم ترکونده باشه نمی تونه فعلا افتضاحات سالهای قبل رو جبران کنه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or