امتيازات سايت ها و مجلات به Mirror’s Edge

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

بازي Mirror’s Edge كه قرار بود تحولي در FPS به وجود بياره گويا به قول خودش عمل كرده است و در اولين قدم از Official Playstation Magazine امتياز 9 را دريافت كرده است. اين نكته هم بايد بدونيد كه همين مجله به Resistance 2هم امتياز 9 را داده بود.

OXM = 9.5 / 10
زنده باد OXM و CVG (فن بوی نمره شدم تموم شد رفت!).
من نمیدونم چرا جدیدا OXM رو هوا همینجوری نمره میده
الان فکر کنم به همه بازیها داره بالای 9 میده به L4D هم 9.5 داده . عجب کاری داره میکنه .حداقل 9.5 رو برا یه بازی تاپ و خیلی خوب نگه داره به نظرم ME در حد 8.5 تا 9 میگرفت خوبه براش:-"

Gamereactor چرا اینقده کم داده ؟اقلا دلیلش و میگفتی
اینم لینک نقد Gamereactor

ظاهرا Gamereactor همه چیزو سفید دیده !!!!:confused: Everything is so white

اینم امتیازش به المانها
Graphics: 8
Gameplay: 6
Sound: 7
Durability: 6

خدایی امتیازش یه مقدار مشکوک میزنه . 6 برای گیم پلی !!!!!:eek:

دوست عزیز اینکه شما از یه بازی خوشتون نمیاد دلیل نمیشه اینطوری در موردش نظر بدید. ضمن اینکه فکر نمیکنم شما تجربه این بازی رو داشته باشید که اینقدر بدون شبهه نظرتونو میگید.
اعلام نظر رو بزارید برای بعد از انتشار و تجربه بازی. قول میدم کسی این بازی بدش نیاد. صد البته عاشق یک بازی شدن شخصی هستش.

من 2-3 از تریلرهای این بازی رو دیدم بعدشم این فقط نظر من بود در ضمن من چیزی درمورد بد بودن بازی نگفتم من خیلی از بازیهای مورد علاقم امتیاز زیر 8 گرفتن وحتی ممکنه این هم یکی از اون بازیها باشه;)

آقا جان gamereactor به بازی امتياز 8/10 داده...اونی که شماها داريد ميبينيد به وسيله translate google به اشتباهی برگردونده شده...
اين سايت اصلی gamereactor .بالا سمته راست زده امتيازرو

http://www.gamereactor.no/anmeldelser/115526/Mirror's+Edge/

برادر این لینکی که شما گذاشتی Gamereactor ـه نروژه و اونی که من گذاشتم Gamereactor ـه دانمارکیه و من زدمش توی گوگل ترانسلیت تا متنشو انگلیسی کنم.:blushing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or