امتيازات سايت ها و مجلات به Mirror’s Edge

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

بازي Mirror’s Edge كه قرار بود تحولي در FPS به وجود بياره گويا به قول خودش عمل كرده است و در اولين قدم از Official Playstation Magazine امتياز 9 را دريافت كرده است. اين نكته هم بايد بدونيد كه همين مجله به Resistance 2هم امتياز 9 را داده بود.

IGN بازی رو Review کرد و امتیاز 7.3 را برای X360 و امتیاز 7.4 رو به نسخه PS3 بازی داد.
دلیل این اختلاف امتیاز در:
1- نسخه PS3 نسبت به نسخه 360 تمیز تر هست.
2- بامپر ها در PS3 قابل ترجیح تر از نسخه 360 هستند.

نسخه 360:

2zs37y8.jpg

Review

نسخه PS3:

256cw81.jpg

Review

اینی که شما گذاشتی IGN US و اصلی هست که این امتیاز رو داده . IGN UK به هر دو امتیاز 8.3 داده :

درسته ... آخه من از لینک Uk.IGN وارد شدم، فکر کردم هر چی اونجا مینویسه واسه UK ـه :دی
ویرایش شد ...

آخرین ویرایش:
کسی اصلا باورش میشه Mirror's Edge از Gamespot بگیره 7 !!

Image hosting

من که اصلا توقع نداشتم همچین امتیازاتی بگیره چه فکر و خیالاتی که نزد به سرمون!:biggrin1:
سایت های معروف اکثرا پایین 8 دادن به غیر از OXM که داده 9.5 و معلوم شد تازگی ها دچار جو گرفتگی شده و کشکی نمره میده!!

بقیه امتیازات :

UGO : 9.0

Kikizo : 8.5

Teamxbox : 7.6

UK.IGN بازی رو Review کرد و امتیاز 7.3 را برای X360 و امتیاز 7.4 رو به نسخه PS3 بازی داد.
دلیل این اختلاف امتیاز در:
1- نسخه PS3 نسبت به نسخه 360 تمیز تر هست.
2- بامپر ها در PS3 قابل ترجیح تر از نسخه 360 هستند.

اینی که شما گذاشتی IGN US و اصلی هست که این امتیاز رو داده . IGN UK به هر دو امتیاز 8.3 داده :

o7tzih.jpg

من رفتم تو گیم اسقات خواستم ببینم نقاط ضعفهاشو چی گفته .

اما فقط اون سه مورد بالا یعنی خوبیهاش بود . من نمیبینم کجا نوشته یا ننوشته :confused:

این از اون بازیهاس که سلیقه ای مثل Assasin's creed که مثلا گیم اسپات بهش 9 داده بود بعضی از سایتها 6-7 .بهتره تو این جور بازیها میانگین مد نظر باشه;)

انقد به امتیاز سایت ها وابسته نباشید ! اگه از بازی خوشتون اومده بگیریدش !
من خودم شده ، یه بازی امتیاز 6 از سایت ها گرفته ولی وقتی بازی کردم خیلی هم ازش خوشم اومده !

من رفتم تو گیم اسقات خواستم ببینم نقاط ضعفهاشو چی گفته .

اما فقط اون سه مورد بالا یعنی خوبیهاش بود . من نمیبینم کجا نوشته یا ننوشته

چرا چطوري نديدي 3تا ايراد اساسي از بازي گرفته يه بار ديگه دقيق ببين مي دوني كه يه سري ها رو با عكس نشون مي ده يه سري ها هم زيرش مي نويسه
اين 3تاست:
Frustrating amount of trial and error
Cramped jumping puzzles trip up the momentum
Combat and gunplay are weak

چرا چطوري نديدي 3تا ايراد اساسي از بازي گرفته يه بار ديگه دقيق ببين مي دوني كه يه سري ها رو با عكس نشون مي ده يه سري ها هم زيرش مي نويسه
اين 3تاست:
Frustrating amount of trial and error
Cramped jumping puzzles trip up the momentum
Combat and gunplay are weak

سه نکته اساسی بازی خطا داره :eek:

چه از بازی چه معماها ( منظورش فکر کنم راهها باشه ) :biggrin1: همینطور از gunplay ( نمیدونم تو زبون فارسی چی میگن خودتون متوجه شدین منظورش چیه ):biggrin1: و هم از حرکات رزمی که تابلو بود ایراد گرفته :)

ترجمه خلاصه برای دوستان :biggrin1:

ملت حالی دادنا ولی به این یارو منتقد میرور تو گیم اسپات !!
دلم حسابی خنک شد !!:biggrin1:(کلا کم مونده بود برای این نمره یارو رو به فحش بکشن !!)
در کل اگه ظعف خاصی هم تو این نسخه بود (که اون سایتای که من قبولشون دارم چنین چیزی نگفتن) انشالله تو دو نسخه ی بعدی برطرف میشه !!:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or