امتيازات سايتها و مجلات Halo Wars

• Thread starter Thread starter Gartall
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام . ببخشید دیدم این امتیاز این بازی که طرفدار زیادی هم داره داره خاک میخوره گفتم یک امتیاز از یک سایتی که این روزها اصلا حالش خوش نیست و بهتون بدم :laughing: واقعا هم حالش خوش نیست :laughing:

EDGE به این بازی امتیاز عجیب 7 را داده است .:smile:

اگر Edge به این بازی نمره 7 داده پس بدونید که پایینترین نمره بازی Halo Wars امتیاز 7 هست .
چون معمولا و اکثرا Edge پایینترین امتیاز رو به بازیها رو میده
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

و بازی Halo Wars کمتر از 7 نمیگیره .

تنها چیزی که میتونم بگم تاسفه واقعاً حیفه بهش امتیاز 7 رو داده...
بهترین Realtime Strategy کنسول تا به حال همین بازیه ولی حیف....
اگه امتیاز دیگه ای گیر اومد بزارین...
ممنون

حالا من بگم اين مجله ديوانست ميريزن سرم! ولی اگر ديگران بگن!(اونا خودين:laughing:) من ميگم نره تو ميگی بدوش! اينها بهkill zone 2 دادن 7 بعد به MGS 4 كه (چه بگم!) داده 8!!! حالا امتيازای ديگش بماند! واقعا نكاتی كه به عنوان نكات منفی از بازیها ميگيره چرته! حالا باز بگيد اين مجله سختگير و معتبره :eek:

انچه بگندد نمکش میزنند ----وای بروزی که بگندد نمک

اینم جو گیر شده ،اومده کارایGSدر بیاره ،بازمGSمیزاره دقیقه 90+6 امتیاز میده
ولی به حق بازی نزدیک امتیاز میده و خیلی افاده ای نیست
این یکی رو واقعا خدا شفاش بده

به کرایسی چند داده(فکر کنم 7.5)داده باشه:cheesygri

چند نفر از عزیزان نقدهای Edge رو در طول عمر پربارشون خوندند که ترد رو پر از در و گوهر کردند ؟

داداشی من این یه جمله رو نگرفتم :biggrin1:
---------------------
ببینید دوستان زود قضاوت نکنید بذارین چند تا مجله و سایت دیگه هم نمرات و اعلام کنن بعد بحث و شروع کنیم :smile: . من اطلاعاتی درباره این بازی ندارم من بخاطر این گفتم امتیاز عجیب چون یه بازی پرطرفدار هستش از این نظر این جمله را گفتم وگرنه من خودم از halo خوشم نمیاد قصد من اطلاع رسانی بود :biggrin1:

داداشی من این یه جمله رو نگرفتم :biggrin1:
---------------------
ببینید دوستان زود قضاوت نکنید بذارین چند تا مجله و سایت دیگه هم نمرات و اعلام کنن بعد بحث و شروع کنیم :smile: . من اطلاعاتی درباره این بازی ندارم من بخاطر این گفتم امتیاز عجیب چون یه بازی پرطرفدار هستش از این نظر این جمله را گفتم وگرنه من خودم از halo خوشم نمیاد قصد من اطلاع رسانی بود :biggrin1:
یعنی بلانسبت :دی تاپیک رو به گند کشیدن...از این واضح تر؟
بله به بازی GTA نسخه ی 9 ضربدر ده به توان 49 نیز نمره ی 2 داده است...خیلی عجیبه جدا واقعا اصلا این مجله کشکه :دی ...

من ميگم نره تو ميگی بدوش! اينها بهkill zone 2 دادن 7 بعد به MGS 4 كه (چه بگم!) داده 8!!! حالا امتيازای ديگش بماند!

یه جور صحبت می کنید انگار MGS 4 هیچی نیست ، MGS این همه 10 درو کرده ولی KZ نه .

منظورم رو نفهميديد اصلا مقايسه ای در كار نبود! بلكه فقط گفتم به عنوانهای بزرگ با گرفتن نكات ضعف عجيب نمرات پايين داده!همين!
من نقدهای اين مجله رو زياد خوندم! تا بفهمم نكات منفی چی ميگيره! ولی....:laughing: در حد همين خنده بود!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or