امتيازات سايتها و مجلات Halo Wars

• Thread starter Thread starter Gartall
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
چند نفر از عزیزان نقدهای Edge رو در طول عمر پربارشون خوندند که ترد رو پر از در و گوهر کردند ؟
واقعا جالبه! منم همین حرفو توی یه ترد دیگه گفتم. کسانی که میگن Edge فلانه فکر کنم تا یک سال پیش اصلا نمیدونستن Edge خمیر دندونه یا مارک تشک خوشخواب! همین الانشم %99 افرادی که در موردش نظر میدن حتی یه خط از نقد هاشو نخوندن.

یه نظر جالب دیگه هم که بالای این پستی که نقل قول کردم بود و خوندم این بود که Edge داره ادای GS رو در میاره! مثل این میمونه که بگیم پدره به پسرش رفته!
Edge از سال 93 منتشر میشده یعنی 3 سال زود تر از تاسیس GS! از همون موقع هم توی امتیاز دادن خیلی خیلی سخت گیر بود و ملاک های خودشو داشت.

من چون هنوز بازی نکردم نمیتونم نظری بدم ولی خب این نکته خیلی بدیه ! یه قانون نانوشته توی استراتژی ها وجود داره که وقتی با یک گروه جلوی گروه دیگه بازی میکنیم , باید بتونیم با اون یکی گروه هم بازی کنیم ! هم از نظر نوع گیم پلی که متفاوت میشه هم تنوع و ... خیلی به بازی کمک میکنه. بزرگترین استراتژی های تاریخ هم این نکته رو داشتن همیشه. از Warcraft (که توش انسان و نایت الف و آندد و ارک بود) تا سری C&C (که هر نسخه چندین گروه قابل بازی داره) تا Starcraft (که 3 تا نژاد مختلف توش هست) تا همین EndWar که جزو آخرین استراتژی های کنسولی هست و 3 تا گروه قابل انتخاب داره , همشون این قابلیت رو دارن. من خودم اولین تریلر رو که از بازی دیدم , منتظر بازی کردن با Hunter ها یا Ghost ها بودم. جای شکرش باقیه که گویا حداقل توی قسمت Multiplayer میشه با Covenant بازی کرد.
Flood هم که یکی از مهمترین بخشهای دنیای Halo هست و کلآ همه داستان سر همین Flood بود :دی
البته نگفته كلا نميشه بازي كرد. تو Custom Game و multiplayer قابل بازيه. ولي يه Campaign مخصوص به خودش نداره.

ولي اين نمره اصلا قابل قبول نيست. تو نقدشم از داستان و كنترل بازي خيلي تعريف كرده بود. يعني اگه طبق همون نكاتي كه خودش گفته بود بخواييم حساب كنيم بايد حداقل 7.5-8 رو ميگرفت.

البته نگفته كلا نميشه بازي كرد. تو Custom Game و multiplayer قابل بازيه. ولي يه Campaign مخصوص به خودش نداره.

ولي اين نمره اصلا قابل قبول نيست. تو نقدشم از داستان و كنترل بازي خيلي تعريف كرده بود. يعني اگه طبق همون نكاتي كه خودش گفته بود بخواييم حساب كنيم بايد حداقل 7.5-8 رو ميگرفت.
خب Gamespot چند وقتی هست این طوری شده دیگه ! مثلآ یکی از نمونه هاش که هیچ وقت یادم نمیره بازی R&C Future : Tools Of Destruction بود. اومده بود کلی از گیم پلی و گرافیک و تنوع بازی و مفرح بودنش و ... تعریف کرده بود , بعد به خاطر آسون بودن بازی بهش 7.5 داده بود :دی

GameTrailers : 8.4-10 = 84

gt6_review_score_4.gif
gt6_review_score_dot.gif
gt6_review_score_8.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or