امتيازات سايتها و مجلات Halo Wars

• Thread starter Thread starter Gartall
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
!!! WTF

GAMESPOT : 6.5

The Good:
* Superb selection of UNSC and Covenant forces
* Easy to play once you grasp the controls
* Engaging storyline and cutscenes
* Good mission variety through campaign mode.

The Bad:
* Covenant not playable in campaign mode, Flood not playable at all
* Small unit counts and map limit the scale of battles
* Very few multiplayer options

آخرین ویرایش:

header_reviews.gif

GameSpy : 4.5-5 = 90

stars_4.5_v2.gif

The Good:

The Bad:
واقعا نميفهمم Gamespot چرا انقدر پايين داده؟!!
نكات خوبي كه گفته خيلي مهمتر از نكات منفيشه.
حالا مثلا با Covenant نشه بازي كرد خيلي اذيتش كرده؟!!
شايد بعدا تو يه DLC اين قابليتو بزارن.

The Good:

The Bad:
:eek::biggrin1:
واقعا الآن به احمقیت گیم آسقات پی بردم!
داره جبران می کنه! (اون افتضاحاتی که به بار اورد!)

جالبه که gamespot خیلی زودتر و با کمترین review و بدون حتی یک User Score نمره داده عجیه که نمرشم به سایتای دیگه نمیخوره به نظر طبیعی نمیاد.:cheesygri

حالا مثلا با Covenant نشه بازي كرد خيلي اذيتش كرده؟!!
من چون هنوز بازی نکردم نمیتونم نظری بدم ولی خب این نکته خیلی بدیه ! یه قانون نانوشته توی استراتژی ها وجود داره که وقتی با یک گروه جلوی گروه دیگه بازی میکنیم , باید بتونیم با اون یکی گروه هم بازی کنیم ! هم از نظر نوع گیم پلی که متفاوت میشه هم تنوع و ... خیلی به بازی کمک میکنه. بزرگترین استراتژی های تاریخ هم این نکته رو داشتن همیشه. از Warcraft (که توش انسان و نایت الف و آندد و ارک بود) تا سری C&C (که هر نسخه چندین گروه قابل بازی داره) تا Starcraft (که 3 تا نژاد مختلف توش هست) تا همین EndWar که جزو آخرین استراتژی های کنسولی هست و 3 تا گروه قابل انتخاب داره , همشون این قابلیت رو دارن. من خودم اولین تریلر رو که از بازی دیدم , منتظر بازی کردن با Hunter ها یا Ghost ها بودم. جای شکرش باقیه که گویا حداقل توی قسمت Multiplayer میشه با Covenant بازی کرد.
Flood هم که یکی از مهمترین بخشهای دنیای Halo هست و کلآ همه داستان سر همین Flood بود :دی

من چون هنوز بازی نکردم نمیتونم نظری بدم ولی خب این نکته خیلی بدیه ! یه قانون نانوشته توی استراتژی ها وجود داره که وقتی با یک گروه جلوی گروه دیگه بازی میکنیم , باید بتونیم با اون یکی گروه هم بازی کنیم ! هم از نظر نوع گیم پلی که متفاوت میشه هم تنوع و ... خیلی به بازی کمک میکنه. بزرگترین استراتژی های تاریخ هم این نکته رو داشتن همیشه. از Warcraft (که توش انسان و نایت الف و آندد و ارک بود) تا سری C&C (که هر نسخه چندین گروه قابل بازی داره) تا Starcraft (که 3 تا نژاد مختلف توش هست) تا همین EndWar که جزو آخرین استراتژی های کنسولی هست و 3 تا گروه قابل انتخاب داره , همشون این قابلیت رو دارن. من خودم اولین تریلر رو که از بازی دیدم , منتظر بازی کردن با Hunter ها یا Ghost ها بودم. جای شکرش باقیه که گویا حداقل توی قسمت Multiplayer میشه با Covenant بازی کرد.
Flood هم که یکی از مهمترین بخشهای دنیای Halo هست و کلآ همه داستان سر همین Flood بود :دی
البته من قبول دارم كه به عنوان يك طرفدار Halo يكم از دسته اين نمره شاكي هستم اما جدا اين نمره با عقل جور نمياد. اين همه بازي خودشون كشتند كه با كنترل كنسول سازگار بشند و Halo Wars اولين بازي هست كه به مرحله رسيده. و اين حرفي كه تقريبا همه سايت ها نوشتند ( البته من مطئنا همه نقد ها رو نخوندم اما اون چكيده مطلب توي metacritic ديدم). درسته نداشتن Covenant ها ضعف هست اما اين دليل نميشه يك بازي مثل Halo Wars نمره اي مثل 6.5 بگيره. مطئنا يك بازي كه براي كنسول طراحي شده و سطح اپشن هاي بازي هم در همون سطح هست نميشه با يك RTS براي PC مقايسه كرد ( اينو كلي گفتم اريا :biggrin1:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or