اين بازي از Official Xbox 360 magazine امتياز 9 را گرفت .
http://babelfish.yahoo.com/translat...p://gamefront.de/&lp=de_en&btnTrUrl=Translate
http://babelfish.yahoo.com/translat...p://gamefront.de/&lp=de_en&btnTrUrl=Translate
واقعا نميفهمم Gamespot چرا انقدر پايين داده؟!!GAMESPOT : 6.5
The Good:
* Superb selection of UNSC and Covenant forces
* Easy to play once you grasp the controls
* Engaging storyline and cutscenes
* Good mission variety through campaign mode.
The Bad:
* Covenant not playable in campaign mode, Flood not playable at all
* Small unit counts and map limit the scale of battles
* Very few multiplayer options
اگر Edge به این بازی نمره 7 داده پس بدونید که پایینترین نمره بازی Halo Wars امتیاز 7 هست .
چون معمولا و اکثرا Edge پایینترین امتیاز رو به بازیها رو میده
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
و بازی Halo Wars کمتر از 7 نمیگیره .
GAMESPOT : 6.5
The Good:
* Superb selection of UNSC and Covenant forces
* Easy to play once you grasp the controls
* Engaging storyline and cutscenes
* Good mission variety through campaign mode.
The Bad:
* Covenant not playable in campaign mode, Flood not playable at all
* Small unit counts and map limit the scale of battles
* Very few multiplayer options
من چون هنوز بازی نکردم نمیتونم نظری بدم ولی خب این نکته خیلی بدیه ! یه قانون نانوشته توی استراتژی ها وجود داره که وقتی با یک گروه جلوی گروه دیگه بازی میکنیم , باید بتونیم با اون یکی گروه هم بازی کنیم ! هم از نظر نوع گیم پلی که متفاوت میشه هم تنوع و ... خیلی به بازی کمک میکنه. بزرگترین استراتژی های تاریخ هم این نکته رو داشتن همیشه. از Warcraft (که توش انسان و نایت الف و آندد و ارک بود) تا سری C&C (که هر نسخه چندین گروه قابل بازی داره) تا Starcraft (که 3 تا نژاد مختلف توش هست) تا همین EndWar که جزو آخرین استراتژی های کنسولی هست و 3 تا گروه قابل انتخاب داره , همشون این قابلیت رو دارن. من خودم اولین تریلر رو که از بازی دیدم , منتظر بازی کردن با Hunter ها یا Ghost ها بودم. جای شکرش باقیه که گویا حداقل توی قسمت Multiplayer میشه با Covenant بازی کرد.حالا مثلا با Covenant نشه بازي كرد خيلي اذيتش كرده؟!!
البته من قبول دارم كه به عنوان يك طرفدار Halo يكم از دسته اين نمره شاكي هستم اما جدا اين نمره با عقل جور نمياد. اين همه بازي خودشون كشتند كه با كنترل كنسول سازگار بشند و Halo Wars اولين بازي هست كه به مرحله رسيده. و اين حرفي كه تقريبا همه سايت ها نوشتند ( البته من مطئنا همه نقد ها رو نخوندم اما اون چكيده مطلب توي metacritic ديدم). درسته نداشتن Covenant ها ضعف هست اما اين دليل نميشه يك بازي مثل Halo Wars نمره اي مثل 6.5 بگيره. مطئنا يك بازي كه براي كنسول طراحي شده و سطح اپشن هاي بازي هم در همون سطح هست نميشه با يك RTS براي PC مقايسه كرد ( اينو كلي گفتم اريا :biggrin1من چون هنوز بازی نکردم نمیتونم نظری بدم ولی خب این نکته خیلی بدیه ! یه قانون نانوشته توی استراتژی ها وجود داره که وقتی با یک گروه جلوی گروه دیگه بازی میکنیم , باید بتونیم با اون یکی گروه هم بازی کنیم ! هم از نظر نوع گیم پلی که متفاوت میشه هم تنوع و ... خیلی به بازی کمک میکنه. بزرگترین استراتژی های تاریخ هم این نکته رو داشتن همیشه. از Warcraft (که توش انسان و نایت الف و آندد و ارک بود) تا سری C&C (که هر نسخه چندین گروه قابل بازی داره) تا Starcraft (که 3 تا نژاد مختلف توش هست) تا همین EndWar که جزو آخرین استراتژی های کنسولی هست و 3 تا گروه قابل انتخاب داره , همشون این قابلیت رو دارن. من خودم اولین تریلر رو که از بازی دیدم , منتظر بازی کردن با Hunter ها یا Ghost ها بودم. جای شکرش باقیه که گویا حداقل توی قسمت Multiplayer میشه با Covenant بازی کرد.
Flood هم که یکی از مهمترین بخشهای دنیای Halo هست و کلآ همه داستان سر همین Flood بود![]()