امار xbox360 های بن شده در سایت

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کنسول شما در کدام موج (ها)، بن شد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    382
من الان با 2 تا بازی که full stealth نبودن آنلاین شدم و یکی 2 ساعتی بازی کردم..

هواسم اصلا نبود...

امیدوارم banned نشم....

یعنی احتمال دارم مثل بعضی دوستان 2 , 3 ماه دیگه گندش دراد و banned شم؟

دوستان میشه یکی منو راهنمایی کنه (چون اطلاعاتم در این مورد کمه )

که من تا حالا بازی انلاین انجام ندادم و فقط از live برای دانلود بازیهای ارکید استفاده کردم

میخوام بدونم که الان این فریمور LT رو بریزم و فقط هم بخوام برای دانلود بازیهای ارکید استفاده کنم . احتمال این هست بن بشم:confused:
بعد این فریمور LT نسخه FINAL هست؟

با تشکر

من هم بن شدم :((
حالا یکی لطف کنه بگه چه بلای سر کنسولم میاد من اصلا آنلان بازی نمی کنم
ولی پروفایلمو می خوام
هیچی دیگه هاردت میپره که واسه برگردوندنش باید بری تو این تایپک...هیچ بلایی سر پروفایلت نمیاد فقط باید یه کنسول جدید بخری و پروفایلتو باز کنی

دوستان میشه یکی منو راهنمایی کنه (چون اطلاعاتم در این مورد کمه )

که من تا حالا بازی انلاین انجام ندادم و فقط از live برای دانلود بازیهای ارکید استفاده کردم

میخوام بدونم که الان این فریمور LT رو بریزم و فقط هم بخوام برای دانلود بازیهای ارکید استفاده کنم . احتمال این هست بن بشم:confused:
بعد این فریمور LT نسخه FINAL هست؟

با تشکر
نه خیر احتمال نداره فقط در صورتی احتمال داره بن بشی که آنلاین بازی کنی...

آخرین ویرایش:
نمیخواد کنسول جدید بخری- اگه ارکید داری که هیچ!ولی اگه الیت داری و کنسولت هارد داره!دیگه نمیتونی بازی توش بریزی!برای درست شدنش 20 تومنی خرج داره!

اگه لایو بازی نمیکنی کنسول جدید نخر!

آخرین ویرایش:
1)دوستان من دو تا سوال داشتم من اگه مثلا از الآن تا یک سال دیگه بازی نکنم و از دوران بن شدن هم بگذرم ممکنه بن شوم؟
2)من یک مدتی CoD6 بازی میکردم الآن فهمیدم که برای لایو مناسب نیست.الآن امکان بن شدنم هست اگه دیگه با دیسک های امنیت دار برم یا نه چون یک بار از این استفاده کردم تمومه؟

لطفا به سوالاتم جواب بدید ممنون

1)دوستان من دو تا سوال داشتم من اگه مثلا از الآن تا یک سال دیگه بازی نکنم و از دوران بن شدن هم بگذرم ممکنه بن شوم؟
2)من یک مدتی CoD6 بازی میکردم الآن فهمیدم که برای لایو مناسب نیست.الآن امکان بن شدنم هست اگه دیگه با دیسک های امنیت دار برم یا نه چون یک بار از این استفاده کردم تمومه؟

1-بستگي داره,اگه قبلش Flagged شده باشين ممكنه بن شين ولي اگه flagged نشده باشين و از دوران بن هم بگذرين بن نميشين.البته يه فاكتور هست كه بايد يكمي مواظب باشين"اگه بدون بازي آنلاين ميميرين :biggrin1: پس حداقل صبر كنين بازي كه سريعا تهيش ميكنين و ميخواين آنلاين بازي كنين ,بزارين بعد از ريليز اصلي آنلاين بزنين بطور مثال:فرض ميكنيم fifa 11 روز 20 آپريل مياد ولي چون نسخه هاي دزدي حداقل يك هفته اي زودتر تو بازار پيدا ميشه شما نياين fifa 11 رو روز 10 آپريل بازي كنين بزارين فرضا 22 آپريل آنلاين بازي كنين كه حداقل درصد بن كمتر بشه
2-همينطور كه بالا گفتم اگه flagged نشده باشين پس بن هم نميشين.

این تاپیک رو بخون!اگه شناسایی یا همون FLagged(نشونه گذاری شده برای بن اینده)شده باشی که حتما بن میشی ولی اگه کلین بزنه!شناسایی نشدی!

فکر نمیکنم مشکلی پیش اومده باشه!از این به بعد بیشتر دقت کن!بحرف دوستمون در پست بالایی هم توجه کامل کن:smile:

1-بستگي داره,اگه قبلش Flagged شده باشين ممكنه بن شين ولي اگه flagged نشده باشين و از دوران بن هم بگذرين بن نميشين.البته يه فاكتور هست كه بايد يكمي مواظب باشين"اگه بدون بازي آنلاين ميميرين :biggrin1: پس حداقل صبر كنين بازي كه سريعا تهيش ميكنين و ميخواين آنلاين بازي كنين ,بزارين بعد از ريليز اصلي آنلاين بزنين بطور مثال:فرض ميكنيم fifa 11 روز 20 آپريل مياد ولي چون نسخه هاي دزدي حداقل يك هفته اي زودتر تو بازار پيدا ميشه شما نياين fifa 11 رو روز 10 آپريل بازي كنين بزارين فرضا 22 آپريل آنلاين بازي كنين كه حداقل درصد بن كمتر بشه
2-همينطور كه بالا گفتم اگه flagged نشده باشين پس بن هم نميشين.
دستت درد نکنهflagged نشدم.دیگه با اون بازی نمیکنم.

ممنون از راهنماییت

بچه ها من با دستگام رفتم لایو بن شدم اما خارج از پروفایلم بودم تو حالت test network connection و gamertag من بن نشده حلا اگه یه اکس باکس جدید بخرم هاردمو بزنم روش میشه با همون پروفایلم بازی کنم اره؟

از تو سایت Xbox.com | Home میرم تو پروفایالم میره و نمیگه بن شدم پس gamertag من بن نشده درسته؟
my gamertag:GainedYashar

بچه ها من با دستگام رفتم لایو بن شدم اما خارج از پروفایلم بودم تو حالت test network connection و gamertag من بن نشده حلا اگه یه اکس باکس جدید بخرم هاردمو بزنم روش میشه با همون پروفایلم بازی کنم اره؟

از تو سایت Xbox.com | Home میرم تو پروفایالم میره و نمیگه بن شدم پس gamertag من بن نشده درسته؟
my gamertag:GainedYashar

بله به راحتی می تونید این کار رو انجام بدید.
شما کنسولتون بن شده نه Gamertag تون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or