اره 100% قبلا شده بودم . کاش نمیرفتما . حالا راهی واسه برگشت هست؟میشه هاردو درست کرد ؟
اره با 10-20 تومن قفل هارد رو باز میکنن!
اره 100% قبلا شده بودم . کاش نمیرفتما . حالا راهی واسه برگشت هست؟میشه هاردو درست کرد ؟
اره با 10-20 تومن قفل هارد رو باز میکنن!
تو همین سایت کسایی هستن که تعمیر میکنن. Nextgen هم تعمیر میکنه و کارش خوبه.حالا کجا تعمیر می کنن؟من شهرستانم اینجا نداره
lt 100 درصده در صورتی که دیسک دارای امنیت باشه استلت و از این حرفا
شما اگه نمیخوای دیگه وصل بشی چه فرقی میکنه برات بن شده باشی یا نه. اگه هم میخوای یه روز وصل بشی خوب وصل شو بین بن شدی یا نه. ترس نداره که.بچه ها من یک چند روز قبل از اینکه بن شروع بشه به لایو وصل شده بودم دیدم آپدیت جدید میخواد
آپدیت نکردم بعد هم دیدم که بن شروع شد وصل نشدم تا الان با فلش داشبورد جدید آپدیت کردم و lt آپدیت
کردم
به نظر شما دوست من بن شدم ؟
یا دیگه وصل نشم اصلا ؟
شما اگه نمیخوای دیگه وصل بشی چه فرقی میکنه برات بن شده باشی یا نه. اگه هم میخوای یه روز وصل بشی خوب وصل شو بین بن شدی یا نه. ترس نداره که.
نه دوستان من همین کارارو میکردم ولی بن شدم 100 میشید . اگه که آپدیت کرده باشید که دیگه رو شاخشه
ولی از آپدیت نکرده باشید به این ورژن جدید من حاضرم دستگاهتون رو بخرم و شما برید یک دستگاه جدید بخرید. فقط آپدیتی که با دکمه x دستگاه درایو رو eject میکنه نباشه ...
ولی مطمئن باشید که بن میشید.
من برای کنسول خودم از لایو فقط برای آپدیت استفاده میکردم ولی بازم بن شده بود م .
نه دوستان من همین کارارو میکردم ولی بن شدم 100 میشید . اگه که آپدیت کرده باشید که دیگه رو شاخشه
ولی از آپدیت نکرده باشید به این ورژن جدید من حاضرم دستگاهتون رو بخرم و شما برید یک دستگاه جدید بخرید. فقط آپدیتی که با دکمه x دستگاه درایو رو eject میکنه نباشه ...
ولی مطمئن باشید که بن میشید.
من برای کنسول خودم از لایو فقط برای آپدیت استفاده میکردم ولی بازم بن شده بود م .