امار xbox360 های بن شده در سایت

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کنسول شما در کدام موج (ها)، بن شد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    382
من ایکس با کسم رو دادم مغازه تا رو یسری کارو روش انجام بده تا دیگه اصلا بن نشم اما طرف فکر میکرد بعد از بن ویو دوباره وصل شده بودم و اول به لایو وصل شده بود و بنش کرده بود
و حالا وقط تنبیه (بایستی ببره تهران و بده تعمیر منه (((FREE((((((

نه ببین اگه میخوای بری لایو خیالت راحت بشه 1 lt بریز دو هر دیسکی میخوای بخری به فروشنده بگو برای لایو میخوام اگه حالیش نبود خودت دیسکو با abgx چک کن که دارای نکات ایمنی باشه

بچه ها من یک چند روز قبل از اینکه بن شروع بشه به لایو وصل شده بودم دیدم آپدیت جدید میخواد

آپدیت نکردم بعد هم دیدم که بن شروع شد وصل نشدم تا الان با فلش داشبورد جدید آپدیت کردم و lt آپدیت

کردم

به نظر شما دوست من بن شدم ؟

یا دیگه وصل نشم اصلا ؟

بچه ها من یک چند روز قبل از اینکه بن شروع بشه به لایو وصل شده بودم دیدم آپدیت جدید میخواد

آپدیت نکردم بعد هم دیدم که بن شروع شد وصل نشدم تا الان با فلش داشبورد جدید آپدیت کردم و lt آپدیت

کردم

به نظر شما دوست من بن شدم ؟

یا دیگه وصل نشم اصلا ؟
شما اگه نمیخوای دیگه وصل بشی چه فرقی میکنه برات بن شده باشی یا نه. اگه هم میخوای یه روز وصل بشی خوب وصل شو بین بن شدی یا نه. ترس نداره که.

شما اگه نمیخوای دیگه وصل بشی چه فرقی میکنه برات بن شده باشی یا نه. اگه هم میخوای یه روز وصل بشی خوب وصل شو بین بن شدی یا نه. ترس نداره که.

میخوام بدونم احتمال بن شدنم چقدره ؟

کی میترسه آخه :biggrin1:

به دردسراش نمی ارزه

منم مثل این دوستمون ماه رمضان بود که برای آپدیت وصل شدمو آپدیت کردم فک کنم بن ویو یه ماه بعدش شروع شد هنوز lt نریختم ولی خیلی طلبم عید لایو بزنم به نظرتون چجوریاس؟ خطرش چه قده چون اصلا حال unbanning رو ندارم
کسی هست شرایطش مثل من باشه الانم با lt لایو بزنه
در ضمن اون روشی هم که یکی از بچه ها ارائه داده بود رو امتحان کردم ظاهرا بن نشدم چقد مطمئنه؟
ببخشید تکراریه

نه دوستان من همین کارارو میکردم ولی بن شدم 100 میشید . اگه که آپدیت کرده باشید که دیگه رو شاخشه
ولی از آپدیت نکرده باشید به این ورژن جدید من حاضرم دستگاهتون رو بخرم و شما برید یک دستگاه جدید بخرید. فقط آپدیتی که با دکمه x دستگاه درایو رو eject میکنه نباشه ...
ولی مطمئن باشید که بن میشید.
من برای کنسول خودم از لایو فقط برای آپدیت استفاده میکردم ولی بازم بن شده بود م .

نه دوستان من همین کارارو میکردم ولی بن شدم 100 میشید . اگه که آپدیت کرده باشید که دیگه رو شاخشه
ولی از آپدیت نکرده باشید به این ورژن جدید من حاضرم دستگاهتون رو بخرم و شما برید یک دستگاه جدید بخرید. فقط آپدیتی که با دکمه x دستگاه درایو رو eject میکنه نباشه ...
من برای کنسول خودم از لایو فقط برای آپدیت استفاده میکردم ولی بازم بن شده بود م .

شما LT داشتین؟

منظورت از آپدیت 2.0.8955.0+Avatar هستش ؟ این آپدیت با فلش انجام دادم تا الان لایو وصل

نشدم ((من آپدیت قبل از اینو از لایو گرفتم))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or