امار xbox360 های بن شده در سایت

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کنسول شما در کدام موج (ها)، بن شد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    382
چنتا سوال که برای من پیش اومده این هست که اگر فرض بگیریم با اپدیت های جدید این مشکلات
بوجود اومده کسانی که بن شدن و لایو بازی نمیکردن

ایا در موقعی که سینگل بازی میکردن به اینترنت وصل بودن یا نه ؟
یا اینکه در موقع بازی کردن افلاین بودن حالا برای آپدیت امتیازی خوندن پیغامی چیزی آنلاین میشدن هم
بن شدن یا نه ؟

من همين حالت رو داشتم وبن شدم.يعني آفلاين بازي ميكردم وبراي آپديت آنلاين ميشدم.الزاما همه كساني كه آپديت 29 اكتبر رو انجام دادن بن نميشن.چون در همون تاريخ من آنلاين اين آپديت رو انجام دادم وآف شدم سپس بعد از مدتي براي اينكه ببينم ace combat 6احيانا آپديت جديد داره يانه آنلاين شدم ومشكلي هم نبود.درآنلاين شدن بعدي (كه گفتن باآپديتي كه براي بازي RE5اومده ميشه دونفره بازي كرد) ديدم زد كه كنسولت بن شده.
يعني دراولين اتصال پس ازاون آپديت من درليست سياه قرار گرفتم.ودراتصال دوم بعدازآپديت بن شدم.
البته من نميدونم براي داشبرد چندتا آپديت اومده ولي يه آپديتي در 29 اكتبر اومد كه درتوضيحاتش اومده بود براي كارت شبكه Nاين آپديت بايد انجام بشه .منظورم اون آپديته.حالا اگر بعدش آپديت ديگري هم بوده نميدونم.

منظورم اینه که با اپدیت 2.8507 منو شناسایی کرده یا نه؟ به عبارتی اگه شناسایی نکرده منتظر liton Lt باشم یا نه؟

اصلا مشخص نیست که شما رو شناسایی کرده یا نه و کسی هم دقیق نمیدونه !!! تا اونجایی که من میدونم شما چه آبدیت جدید داشته باشی چه قدیم در صورت اتصال به live از شما آبدیت جدید داشپورد رو میخواد !!! یعنی شما اگر خاستی در حال حاضر به live وصل بشی شرط اول این هست که آبدیت رو انجام بدید ! که با توجه به داستانهای امروز و نا امن شدن نسخه iXtreme امکان شناسایی کنسول شما وجود داره !! پس تا آمدن نسخه امن iXtreme بهتره که صبر کنید که نه تو لیست سیاه برید نه بن بشید !!!:love:

من هم بن شدم.
Arcade Jasper
FW : iXtreme 1.6
از یک نوامبر اکانت گلدم تموم شده بود و آخرین باری هم که آنلاین شده بودم کمتر از یک هفته پیش بود که دستگاه رو آپدیت هم کردم. (البته XBL رو)
فقط Fifa 10 رو آنلاین بازی کرده بودم.هیچ بازی ای رو زودتر بازی نکردم و بازی Wave 4 هم توی دستگاه نذاشتم.

منو نمیگی اصلا باورم نمیشه

آخرین باری که به لیو وصل شدم حدود یک ماه پیش یا بیست روز پیش بود که هیچ مشکلی پیش نیومد امروز وصل شدم که آبدیت کنم اچمنت ها رو که اصلا فکر کنم از قبل بان شده بودم و فقط میخواست یک بار به لیو وصل بشم تا روی دستگاه عمل کنه

آخه همون موقع که زدم وصل بشم زد شما نمیتونید و بان شدید ؟؟؟؟؟

دوستان فکر کنم ماکروسافت روش جدیدی ابداع کرده:confused::confused:

از دوستان کسی هست که قبل از 29 اکتبر بن شده باشه؟ یعنی با داشبورد 2.8507 بن شده باشه.
قبل از 29 اکتبر اصلاً مایکروسافت بن نکرده بود که کسی بخواد بن بشه.

بن های مایکروسافت فقط در زمان های خاص بوده (که در نظرسنجی تاپیک هم هست تاریخ هاش) غیر از این 4 تا تاریخ هرکی گفت من زمانی دیگری بن شدم یعنی داره چرت و پرت می گه.

خب به سلامتی من هم بن شدم :(

هفته گذشته که به لایو وصل شدم ازم خواست که دستگاه آپدی بشه و آپدیت هم شد از اون روز نه بازی کرده بودم نه به لایو وصل شده بودم اما امشب که خواستم وصل بشم گفت بن شدی :((

آخرین ویرایش:
قبل از 29 اکتبر اصلاً مایکروسافت بن نکرده بود که کسی بخواد بن بشه.

بن های مایکروسافت فقط در زمان های خاص بوده (که در نظرسنجی تاپیک هم هست تاریخ هاش) غیر از این 4 تا تاریخ هرکی گفت من زمانی دیگری بن شدم یعنی داره چرت و پرت می گه.
حالا کلا پیشنهاد شما برای افرادی که مثل من معلوم نیستند بن شدند یا نه چیکار کنند؟ کلا موندیم تو کف!

حالا کلا پیشنهاد شما برای افرادی که مثل من معلوم نیستند بن شدند یا نه چیکار کنند؟ کلا موندیم تو کف!
با این تفاسیر فکر نمیکنم دیگه امیدی باشه
همه دارن میگن بن شدیم ;)
منم که آخرین آپدیت رو 1 هفته پیش گرفتم ولی هنوز مجدد وصل نشدم ببینم بن شدم یا نه
ولی 90 درصد مطمئنم که منم بن کردن
امکان نداره کسی که دستگاش کپی خور بوده بتونه از دستشون در بره

ببین کلاً تمام آپدیت هایی که بعد از آگوست اومدن مشکوک هستن (که شامل شما هم می شه) یعنی نمی شه گفت که به خاطر آپدیت آخر همه شناسایی شدن.

نظر من برای شما اینکه:
1) اگر لایو برات مهم نیست کلاً لایو رو بزار کنار و دیگه هیچوقت با این کنسول وصل نشو چون به ریسکش نمی ارزه اگر بن شده باشی که احتمالاً شدی.
یا
2) اگر لایو برات مهمه همین کنسول رو قبل از اینکه بن بشی بزار برای فروش (چون اینو خیلی سریعتر و با قیمت بالاتر می تونی بفروشیش) و بعد که فیرمور جدید اومد یه کنسول نو بخر.

نظر من برای شما اینکه:
1) اگر لایو برات مهم نیست کلاً لایو رو بزار کنار و دیگه هیچوقت با این کنسول وصل نشو چون به ریسکش نمی ارزه اگر بن شده باشی که احتمالاً شدی.
یا
2) اگر لایو برات مهمه همین کنسول رو قبل از اینکه بن بشی بزار برای فروش (چون اینو خیلی سریعتر و با قیمت بالاتر می تونی بفروشیش) و بعد که فیرمور جدید اومد یه کنسول نو بخر.
با تشکر از اشکان جان منم يک راه دارم که خودم ميخوام استفاده کنم بد نيست به دوستان هم پيشنهاد بدم :
ديگه با این کنسولت اصلا آنلاين نشو تا قابليت کپی بازی روی هارد رو از دست ندی و سيو هاتم خراب نشه ، این کنسول رو نگه دار و باهاش آفلاين هر بازی خواستی بازی کن. يک کنسول آرکيد اريجينال بخر با بازيهايی که در لايو آنلاين بازی ميکنی ( مثلا COD يا FIFA ) خب ديگه همه چی مشخصه ، ميتونی هر بازی ای که بياد با کنسول بن شدت به صورت کپی و ارزون بازی کنی ، و فقط بازی هايی که آنلاين بازی ميکنی رو بصورت اريجينال بخری تا هرگز بن نشی.

ببین کلاً تمام آپدیت هایی که بعد از آگوست اومدن مشکوک هستن (که شامل شما هم می شه) یعنی نمی شه گفت که به خاطر آپدیت آخر همه شناسایی شدن.

نظر من برای شما اینکه:
یا

با تشکر از اشکان جان منم يک راه دارم که خودم ميخوام استفاده کنم بد نيست به دوستان هم پيشنهاد بدم :
ديگه با این کنسولت اصلا آنلاين نشو تا قابليت کپی بازی روی هارد رو از دست ندی و سيو هاتم خراب نشه ، این کنسول رو نگه دار و باهاش آفلاين هر بازی خواستی بازی کن. يک کنسول آرکيد اريجينال بخر با بازيهايی که در لايو آنلاين بازی ميکنی ( مثلا COD يا FIFA ) خب ديگه همه چی مشخصه ، ميتونی هر بازی ای که بياد با کنسول بن شدت به صورت کپی و ارزون بازی کنی ، و فقط بازی هايی که آنلاين بازی ميکنی رو بصورت اريجينال بخری تا هرگز بن نشی.
اخه میدونین چیه مساله اینجاست که همین 360 رو تازه 1 ماه میشه خریدم. دومین ایکس باکسمه. حتی تاریخ ساختمش مال 6/2009 . واقعا به ادم زور میاد. اصلا اشتباه کردم که وصلش کردم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or