امار xbox360 های بن شده در سایت

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کنسول شما در کدام موج (ها)، بن شد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    382
همچنان خبری از بن شدن نیست ! :-"
دیر و زود داره; سوخت و سوز نداره.
از قرار معلوم این تو بمیری دیگه از اون تو بمیری ها نیست. بن نشدم ولی کلا دور لایو رو خیط میکشم تا کنسول اورجینال کپی نشده بگیرم. بدین سان Wave م دیگه فرق نداره، هر بازی جدید که بیاد میگم Wave 3 کن خلاص.

اقایون شما میگید اگه دستگاه بن بشه نمیشه رویه هاردش بازی ریخت؟من xbox ام رو دسته دوم خریدم 2سال پیش ولی نمیدونم بن شده یا نه ولی الان رویه هاردش بازی میتونم نصب کنم.میخواستم ببینم همچین چیزی میشه یا دستگاه من استثنا هست

از دوستانی که تو این هفته بن شدن بگن آیا فریمور دستگاهشون 1.4 یا پایین تر بوده..؟

اقایون شما میگید اگه دستگاه بن بشه نمیشه رویه هاردش بازی ریخت؟من xbox ام رو دسته دوم خریدم 2سال پیش ولی نمیدونم بن شده یا نه ولی الان رویه هاردش بازی میتونم نصب کنم.میخواستم ببینم همچین چیزی میشه یا دستگاه من استثنا هست

تو این یک هفته هرکی بن بشه این بلا سرش میاد دو سال پیش که اصلا نمیشد بازی تو هارد ریخت چه طوری میخواد هاردتو رو بلوک کنه..!!؟ شما خیالت راحت.

حتما Pes2010 و fifa10 رو بازی نکردی
نه بازی نرکدم و هنوزم همین 1 دقیقه پیش تست کردم بن نشدم !
این سری هیچ ربطی به بازی نداره میاکروسافت این بار یه جور دیگه عمل کرده من خودم به شخصه زیاد به Stleath پچ و اینکه FW چند باشه اهمیت نمیدم ! ولی بازی ها رو معمولا دیر بازی میکنم بازی های جدید رو میگم !

اقا من یه سوال داشتم؟؟؟ می خواستم بدونم که این جریان بن شدن xboxها فقط برای بازی های جدید است یعنی اگه بازی های جدید که تازه اومدن مثل Modernwarfare 2 رو بازی کنیم امکان داره دستگاه بن بشه؟؟ یا کلن هر بازی ای چه جدید و چه قدیمی؟؟؟ مثلا من الان می خوام بازی call of duty 4 رو انلاین بازی کنم بن میشم؟؟ ممنون از همگی:love:

الان قکر کنم فقط دو نفر تو کل ایران بن نشدن ! یکیش که منم و یکی دیگه !؟

منم هنوز بن نشدم ! نميدونم چرا !
امسال آمار خياي بالا بود ! تو اون تاپيك بن شدگان ميرم سال 2009 سر به فلك ميكشه !
البته من wave 4 اصلا بازي نكردم !

منم كه ديروز چك كردم بن نشده بودم ولي ديگه از ديروز تا امروز نرفتم لايو كه شناسايي نكنه درايور اينجوري كه اشكان گفته بود اونايي كه تا الان بن نشدن فعلا به لايو كانكت نكنن تا تكليف معلوم بشه شايد بن نشن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or