امار xbox360 های بن شده در سایت

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کنسول شما در کدام موج (ها)، بن شد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    382
برام جالبه
دوستانی که از چند روز قبل که فهمیدن با پست های سار دوستانی که ban شده بودن
چرا باز هم رفتن live ? :eek:
که حالا اینطوری حالشون سر قضیه block شدن هاردشون گرفته شه

شما لطف کن مدل درایو کنسول دوستت به همراه ورژن فیرموری که داشت و زمانی که کنسول رو کپی خور کرده بود رو بنویس اگر ممکنه.

راهی هم وجود نداره. البته یک راه مال خیلی وقت پیش بود که cpu key کنسول بن نشده رو به یک کنسول بن شده می دادیم و از بن خارج می شد که خیلی هم دنگ و فنگ داره. خاطرم نیست که اصلاً روی کنسول های جدید هم کارایی داره یا نه.

احتمال خیلی زیاد این سری مایکروسافت از راهی غیر از شناسایی stealth بازی ها استفاده کرده.
الان این روش تعویض cpu key رو نمیشه انجام داد ؟

برام جالبه

منم میخواستم بگم این حرف رو که چرا وقتی میدونستن اینجوریه بازم رفتن . ما که جرات نداریم بریم . دوستان لایو باز دوره لاشخوری به سر اومده :(

آخرین ویرایش:
الان این روش تعویض cpu key رو نمیشه انجام داد ؟

من هم چنین چیزهایی رو توی برد های قدیمی دیدم، و مطالب قدیمی...

کسی که بخواد UNBanned کنه باید به Downgrade کردن تعویض region code ها وارد باشه به dump کردن NAND و سایر فایل های mobo ( مثل FUSES 1BL.bin ) وارد باشه... باید با کیت هایی مثل INFECTUS و یا Cygnos V2 اشنایی داشته باشه، لحیم کاری حرفه ای بلد باشه. از hex سردربیاره و در نهایت با برنامه های PROGRAMMER بتونه کار کنه..

البته kernel به kernel متفاوت هستش، برای هم میگم که روی بردهای قدیمی بیشتر از این چیزها دیدم..

من فقط یکی دو نفر رو بیشتر تو تهران نمی شناسم که چنین توانایی رو دارند و تا حدی در زمینه ی Attack به کنسول کارهایی انجام دادند.

http://www.bazicenter.com/forums/member.php?u=13432
http://www.bazicenter.com/forums/member.php?u=319

آخرین ویرایش:
برام جالبه
نه اینی که میگی نیست.
من نرفتم که بازی کنم یعنی اصلا توی این مدت بازی نکردم فقط رفتم برای اینکه تست کنم بن شدم یا نه
یعنی صرفا برای گشتو گذار تو محیط استور بری بازم بنی..
اگر که بازی کپی استفاده کنی بالاخره یروزی بن می شی ... الان بچه هایی هستم که فقط از لایو برای آپدیت استفاده می کردند ولی خوب بازم بن شدن;)

منم میخواستم بگم این حرف رو که چرا وقتی میدونستن اینجوریه بازم رفتم . ما که جرات نداریم بریم . دوستان لایو باز دوره لاشخوری به سر اومده :(
آره میدونستیم .. من همه بازی هام رو چک می کردم ... سالهای پیش در رفتیم ولی خوب امسال خفتمون کردن دیگه:biggrin1:
هر چی بوده از قبل شناسایی کرده بوده

کلا یه دو سه روزه بد login میشه فکر نمیکنم ربطی به بن شدن داشته باشه.
وحید جان فک کنم بخاطر قیلترنیگ هایی باشه که اعمال کردن. من کلا با https ها مشکل پیدا کردم از چند روز پیش!

تبریک میگم به خودم ما هم امروز کنسولمون بن شد . . .:((

دوستان فقط با عوض کردن کنسول درست میشه یا کاره دیگه هم باید انجام بدم ؟ نوشت کنسولت بن شده هیچ اروری هم نداد .

من بن شدم، اکثر بازیهام مال DC و Next Gen بوده و فکر نمیکنم از این نظر مشکلی داشته باشه! فقط فکر میکنم به خاطر اجرای Tekken6 بوده که نمیدونستم اوضاع از چه قراره و از هولم رفتم سریع خریدمش و گذاشتم تو دستگاه
واقعا نمیدونم امسال اوضاع چرا اینطوریه چون خیلیا اصلا تو لایو بازی نمیکردن و فقط به خاطر آپدیت میرفتن لایو و بازم بن شدن.

من بن شدم، اکثر بازیهام مال DC و Next Gen بوده و فکر نمیکنم از این نظر مشکلی داشته باشه! فقط فکر میکنم به خاطر اجرای Tekken6 بوده که نمیدونستم اوضاع از چه قراره و از هولم رفتم سریع خریدمش و گذاشتم تو دستگاه
واقعا نمیدونم امسال اوضاع چرا اینطوریه چون خیلیا اصلا تو لایو بازی نمیکردن و فقط به خاطر آپدیت میرفتن لایو و بازم بن شدن.

گفتی Takken6 منم تا همین دیروز که نذاشته بودم تو کنسول بن نشده بودم ولی دیشب که بازی رو خریدم و بازی کردم... بعد که خوشم نیومد از لیست بازیهام پاکش کردم .
صبح هم که باز اومد امتحان کنم ببینم لایو چه خبره !؟ دبدم کار از کار گذشته:biggrin1:

گفتی Takken6 منم تا همین دیروز که نذاشته بودم تو کنسول بن نشده بودم ولی دیشب که بازی رو خریدم و بازی کردم... بعد که خوشم نیومد از لیست بازیهام پاکش کردم .
صبح هم که باز اومد امتحان کنم ببینم لایو چه خبره !؟ دبدم کار از کار گذشته:biggrin1:
آره به احتمال خیلی زیاد یکی از راههای شناسایی کنسولها همین بازیهایی Wave بوده. چون کسی رو ندیدم که بازیهای WAVE رو گذاشته باشه و بن نشده باشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or