من اصلا از بن شدن ناراحت نیستم منظور من هارد بود گفتم نامردی هست .
و در مورد این موضوع من به ماکروسافت حق میدم

الان این روش تعویض cpu key رو نمیشه انجام داد ؟شما لطف کن مدل درایو کنسول دوستت به همراه ورژن فیرموری که داشت و زمانی که کنسول رو کپی خور کرده بود رو بنویس اگر ممکنه.
راهی هم وجود نداره. البته یک راه مال خیلی وقت پیش بود که cpu key کنسول بن نشده رو به یک کنسول بن شده می دادیم و از بن خارج می شد که خیلی هم دنگ و فنگ داره. خاطرم نیست که اصلاً روی کنسول های جدید هم کارایی داره یا نه.
احتمال خیلی زیاد این سری مایکروسافت از راهی غیر از شناسایی stealth بازی ها استفاده کرده.
برام جالبه
دوستانی که از چند روز قبل که فهمیدن با پست های سار دوستانی که ban شده بودن
چرا باز هم رفتن live ?
که حالا اینطوری حالشون سر قضیه block شدن هاردشون گرفته شه

الان این روش تعویض cpu key رو نمیشه انجام داد ؟
نه اینی که میگی نیست.برام جالبه
دوستانی که از چند روز قبل که فهمیدن با پست های سار دوستانی که ban شده بودن
چرا باز هم رفتن live ?
که حالا اینطوری حالشون سر قضیه block شدن هاردشون گرفته شه
اگر که بازی کپی استفاده کنی بالاخره یروزی بن می شی ... الان بچه هایی هستم که فقط از لایو برای آپدیت استفاده می کردند ولی خوب بازم بن شدنیعنی صرفا برای گشتو گذار تو محیط استور بری بازم بنی..

آره میدونستیم .. من همه بازی هام رو چک می کردم ... سالهای پیش در رفتیم ولی خوب امسال خفتمون کردن دیگه:biggrin1:منم میخواستم بگم این حرف رو که چرا وقتی میدونستن اینجوریه بازم رفتم . ما که جرات نداریم بریم . دوستان لایو باز دوره لاشخوری به سر اومده![]()
از سایت ایکس باکس می خوام آی دی لایومو بالا بیارم هر کاری میکنم نمیشه؟ یعنی چی؟
من بن شدم، اکثر بازیهام مال DC و Next Gen بوده و فکر نمیکنم از این نظر مشکلی داشته باشه! فقط فکر میکنم به خاطر اجرای Tekken6 بوده که نمیدونستم اوضاع از چه قراره و از هولم رفتم سریع خریدمش و گذاشتم تو دستگاه
واقعا نمیدونم امسال اوضاع چرا اینطوریه چون خیلیا اصلا تو لایو بازی نمیکردن و فقط به خاطر آپدیت میرفتن لایو و بازم بن شدن.
آره به احتمال خیلی زیاد یکی از راههای شناسایی کنسولها همین بازیهایی Wave بوده. چون کسی رو ندیدم که بازیهای WAVE رو گذاشته باشه و بن نشده باشه!گفتی Takken6 منم تا همین دیروز که نذاشته بودم تو کنسول بن نشده بودم ولی دیشب که بازی رو خریدم و بازی کردم... بعد که خوشم نیومد از لیست بازیهام پاکش کردم .
صبح هم که باز اومد امتحان کنم ببینم لایو چه خبره !؟ دبدم کار از کار گذشته:biggrin1:
آره به احتمال خیلی زیاد یکی از راههای شناسایی کنسولها همین بازیهایی Wave بوده. چون کسی رو ندیدم که بازیهای WAVE رو گذاشته باشه و بن نشده باشه!