امار xbox360 های بن شده در سایت

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کنسول شما در کدام موج (ها)، بن شد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    382
دوستان من منظورم این بود اگه فرمور هک آپدیت مثلا همین شهریوری اومد اگه بدم به تعمیرکار نصب کنه تا قبل از آپدیت بعدی که روی شبکه بیاد تاثیر داره کلا ؟؟؟
یعنی منظورم اینه که آپدیت شبکه کنیم بریم جلو بهتره هر وقت که لایو آپدیت میده یا این وسط به تعمیرکار هم بدم برای فرمور هک آپدیت بهتره ؟؟؟

اقا ممنون.یک سوال دیگه منو هم میشه جواب بدی لطفا سیو های افلاین رو دست کاری کنم چی مشکلی نداره؟
و اینکه ماد کردن گیمر اسکور با برنامه های مختلف درصد شناساییشو ن فرق داره؟مثلا هرایزون و پروفایل ادیتور؟تو امنیت فرقی میکنن؟
اگه از گیم ادر استفاده کنم و بازی های ژاپنی اضافه کنم امکان شناسایی شدنم هست؟
سیو های آفلاین بخصوص ایتکه کلاً آفلاین بازی کنی فکر نکنم راحت بشه شناسایشون کرد، ولی کلا همانطور که میلاد جان در بالا نوشته شما حتی اگر کوچکترین هک یا مادی رو اکانت یا کنسولت انجام بدی باید منتظر عواقبشم باشی و نمی تونی بگی من 100% شناسایی نمی شم یا مایکروسافت نمی تونه.
در مورد دستکاری گیمر اسکور ها یکی از اعضای xbox nforce team گفته بود که ما روش هایی داریم که می تونیم استفاده از glitch در گیمر اسکور رو شناسایی و اکانت رو reset کنیم ولی اینکه دقیقاً چجوری متوجه می شن رو کسی نمی دونه فقط گفتن که ما تا زمانی که 100% مطمئن نشیم کسی رو متهم به glitch نمی کنیم. کلاً هک کردن گیمر اسکور کار پر ریسکی هست ولی معمولاً باعث بن شدن اکانت نمی شه فقط گیمر اسکور شما reset می شه و توی bioتون عنوان متقلب میاد. این برنامه ها هم فرق خاصی با هم ندارن.

سلام دوستان یک سوال من view rep اکانتم 20درصد preferred هست و 80 درصد avoided شده یعنی اکانتم داره بن میشه اون وقت بن فقط برای اکانت هست یا کنسول رو هم شامل میشه ؟؟؟

آخرین ویرایش:
سلام دوستان یک سوال من view rep اکانتم 20درصد preferred هست و 80 درصد avoided شده یعنی اکانتم داره بن میشه اون وقت بن فقط برای اکانت هست یا کنسول رو هم شامل میشه ؟؟؟

در مواردی مثل شما اگر سعی کنی که در آینده مداوم avoid نشی مشکلی پیش نخواهد آمد. اما در زمانی که مداوم avoid بشی بر حسب نوعی که کاربران شما را report می کنن برای مدتی به وضعیت تعلیق (suspended) در میای. این تعلیق می تونه مثلا عدم دسترسی به voice chat برای دو هفته یا مثلا بن شدن موقتی باشه. در این صورت کنسول مشکلی براش پیش نمیاد.

بروبکس یک سوال. تا حالا شده لایو به خاطر تحریم ایران کسی رو بن کنه؟ مثلاً کسی فقط اورجینال بازی کنه و تو لایو به خاطر اینکه با آی پی ایران وصل می شده بن شه؟ تشکر

بروبکس یک سوال. تا حالا شده لایو به خاطر تحریم ایران کسی رو بن کنه؟ مثلاً کسی فقط اورجینال بازی کنه و تو لایو به خاطر اینکه با آی پی ایران وصل می شده بن شه؟ تشکر
دوست عزیز هیچکس نه تو این سایت نه جای دیگه نمیتونه 100% بگه ملت برای چی بن میشن! فقط خود مایکروسافت از این قضایا خبر دارن! صحبتهایی هم که اینجا گفته میشه حدس و گمانه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or