دوستان ایکس باکس من کپی خور LT3 هست
میخوام به اینترنت وصل شم واسه یه سری تنظیمات
اصلا سی دی بازی توش نیست
میخوام بدونم این کارو کنم بن میشم؟
ariamax @
شما با کنسول جیتگ آنلاین شده بودید یا کپی خور ساده؟
با cpu key و kv.bin کنسول خودتان؟ یا kv تهیه کرده بودین؟با جيتگ
از طريق پلاگين xbix live logon بازي ميكردم
كه ظاهرا لو رفت و موج بن جيتگي هارو برد
شما بازی رو چه طوری اجرا میکردید؟ از دی ال سی و سیزن پس و غیره هم استفاده کردید؟با جيتگ
از طريق پلاگين xbix live logon بازي ميكردم
كه ظاهرا لو رفت و موج بن جيتگي هارو برد
Sent from my iPhone using Tapatalk
ما دستگاهمون طوری بود که وقتی trial یه بازی رو دان میکردیم خودش full میشد و به طور رایگان از خود لایو پایرت میکردیمشما بازی رو چه طوری اجرا میکردید؟ از دی ال سی و سیزن پس و غیره هم استفاده کردید؟
من که نه تا حالا بازیه تریال گرفتم نه از این پایرت مایرت بود چی بود استفاده نکردم بازم احتمال بن شدن هست؟ما دستگاهمون طوری بود که وقتی trial یه بازی رو دان میکردیم خودش full میشد و به طور رایگان از خود لایو پایرت میکردیم
از دی ال سی ها هم استفاده میکردیم
چرا که نه
ولی لو رفتیم
البته با هزینه ی خیلی کم میشه دوباره کنسول رو آنبن کرد چون جیتگه
کار سختی هم نیست
فقط کافیه nand یک ایکس باکس بن نشده رو برداریم و رایت کنیم رو nand خودمون
یه سوال کلی اگه با هر ایکس باکسی چه جیتگ چه غیر جی تگ با دیسک غیر برنرمکس بازی کنیم مایکروسافت بن میکنه یا نه؟
دوستان من ی فورزا ۳ اوریجینال دارم میشه باش انلاین زد? یا اینکه سرورهاش دیگه خوابوندن?
دوستان منظور از عدم انتقال پروفایل شخصی چیه? من پروفایلم رو از اکسباکس قبلیم با فلش به اکسباکس جدیدم انتقال دادم بن میشم? وضعیت بن چطوره این روزا?خیر فردین جان،بنده نگفتم این رو تنهایی به نتیجه رسیدم! گفتم یکی از دوستانم یکی دو ماه پیش این موضوع رو میگفت اما مورد توجه هیشکی قرار نمی گرفت.من فقط نقل قول کردم.همین.
این موارد رعایت بشه هیچ ایرانی بن نمیشه
1 - عدم استفاده از بازی کپی
2 - عدم خرید از Xbox live
3 - عدم انتقال پروفایل شخصی
4 - عدم گلیچ و هک
5 - رعایت سایر قوانین مایکروسافت در صفحه قوانین ایکس باکس لایو
توی تصاویری هم که درج شد از متن صحبت با Agent میشه بهترین پاسخ رو دریافت کنیم.اینکه هم بعضی دوستان میگن Agent های مایکروسافت هیچی بارشون نیست و ... تنها از فن بازی هست و شایدم عصبانیت از بن شدن وگرنه مگر میشه بهترین و عظیم ترین کشور جهان ( آمریکا ) آدم های بی سواد و نادون واسه یکی از بهترین شرکتهاش استخدام کنه؟!!
به خدا جبهه گرفتن و با عصبانیت حرف زدن خوب نیست، ما همه اینجا با هم دوستیم نه دشمن!