Dastan Persia
کاربر سایت
هیچ چیزی معلوم نیست و هنوز مایکروسافت دلیلش رو اعلام نکرده و ایمیل نداره ، این دلایلی هم گفتیم همشون حدس و گمانه و باید صبر کرد
۱۱نفر از دوستام on هستند.انگار نه انگار .مثل اینکه فقط ما دست رو دست گذاشتیم!!!!!
)
...برا انبن تعمیر کار چیپ جی تگ رو میزاره و کی وی/سیریال نامبر رو عوض میکنه بعد درش میاره چیپ رو.تو توپ خونه انجام میدن 150 تومن از من گرفت
No if it is console banned there is NO way to reverse or unban it.
If the console is banned then you cannot do anything about that. It will not go online anymore.
You only have two options now. Play how it is or rgh it and play online on other servers like Links or the other ones
http://www.xbox360iso.com/banned-counsol-not-t679293.html
من اینو قبول دارم که احتمال بن شدن ایکس باکس انبن شده زیادتره ولی نه تا این حد.چون تو سرور های ماکروسافت مثل یه ایکس باکس جدید میمونه.چون من همه لاینسنس های ایکس باکسم پریده.در کل شماره سریال هم عوض میشه و 3 ماه گلد مجانی هم رو این ایکس باکس جدید قرار میگیره.[/RIGHT]
آقا امید واهی به مردم ندین و پولشون هم دور نریزین به هیچ وجه unban در کار نیست اگر شدنی بود این همه سال خارجی ها انجام داده بودن ,حتما اختراع جدید کاسب های توپ خونه هست نه برادر من شگرد جدیدشونه واسه سرکیسه کردن من و شما.باور ندارین از دو تا تعمیرکار درست حسابی بپرسین.
کنسولی که بن شد میشه KeyValut رو به وسیله جیتگ عوض کرد اما بازم به لایو وصل نخواهد شد(در بهترین حالت وصل هم بشه دو روزه بن میشه)
قبولم ندارین , بسم الله 150 ت بدین تا به چشم خودتون ببینین .
اطلاعات کنسول بن شده رو سرورهای مایکروسافت ذخیره میشه نه کنسول, اینم که کدوم سریال و اطلاعاتی ذخیره میشه فقط خودشون میدونن و خداشون.
این لینک زیر هم یه نگاه بندازین مال دو روز پیشه راجع به همین مورد ,جواب دو تا از مدیرهای x360iso :
HTML:http://www.xbox360iso.com/banned-counsol-not-t679293.html
دیگه ۳ ماهه ها برا ایرانیا کار نمیکنه . باید اُدلار دادمن اینو قبول دارم که احتمال بن شدن ایکس باکس انبن شده زیادتره ولی نه تا این حد.چون تو سرور های ماکروسافت مثل یه ایکس باکس جدید میمونه.چون من همه لاینسنس های ایکس باکسم پریده.در کل شماره سریال هم عوض میشه و 3 ماه گلد مجانی هم رو این ایکس باکس جدید قرار میگیره.
s من همه بازیام برنر بودن.فقط توم رایدرو به صورت آفلاین قبل از ریلیز شدنش با یه پروفایل دیگه بازی کردم.هم اون پروفایله بن شده مه کنسول
منم بن شدم . لعنت به مایکروسافت لعنتیs من همه بازیام برنر بودن.فقط توم رایدرو به صورت آفلاین قبل از ریلیز شدنش با یه پروفایل دیگه بازی کردم.هم اون پروفایله بن شده مه کنسول
![]()
بابت بن شدنتم از ته قلب تسلیت میگم
اگر بن بشي افلاين ميتوني بازي كني و فقط به لايو دسترسي نداريآقا 2 تا سوال
اگر من بن بشم عین شما حتی آفلاین هم نمیتونم بازی کنم؟؟؟؟؟(یعنی کنسولمم بن میشه؟؟؟؟؟)
این کنسولای جی تگ که میگین دقیقا چه فرقی با معمولیا داره؟؟؟؟
شما احیاناً از اکانت سیلور استفاده نمیکردین؟منم بن شدم . لعنت به مایکروسافت لعنتیs من همه بازیام برنر بودن.فقط توم رایدرو به صورت آفلاین قبل از ریلیز شدنش با یه پروفایل دیگه بازی کردم.هم اون پروفایله بن شده مه کنسول
![]()
نه.گلد 4 ماهه تازه خریده بودمشما احیاناً از اکانت سیلور استفاده نمیکردین؟

Offline میتونین بازی کنید ؟ term of use ی که رعایت نکرده بودین رو پیگیری کنید ولی به هر حال تسلیتنه.گلد 4 ماهه تازه خریده بودم![]()