امار xbox360 های بن شده در سایت

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کنسول شما در کدام موج (ها)، بن شد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    382
کمی فکر کنیم میبینیم یه نتیجه ساده هست ساعت سیستم اشتباه هست ولی میشه بگی شما کجا دیدی وقتی کاری کنی ساعت سیستم تورو ثبت کنه ؟ اون ساعت و زمان رو سیستم خودشون ثبت میکنه یعنی یک چیزایی گفتنش واقعا ضایع هست.
ببخشید خط دومتون رو هیچی متوجه نشدم . چیزیکه متوجه شدم اینه ( سیستم ساعت جایی رو حدس نزده این تایم ویندوز ایشون که خودشون وارد کردن مورد نظر منه که با ساعتی که زیر مسیج نوشته جور در نمیاد:-/ )

خوب ساعت ويندوز منم تا همين چند ماه پيش سال 2006 تنظيم بود ولي درستش كردم.بعدم ايشون براي چي بايد دستكاري كنه آيا سود و منفعتي براش داره كه بخواد بياد دروغ بگه؟
بهتره اين موضوع هم تا علتش به طور كامل مشخص نشده ادامه پيدا نكنه چون به نتيجه نميرسه و فقط باعث پيش اومدم مسائل جديد ميشه
سود که نه ولی باهاتون موافقم (کلی گفتم)(یا شاید هم ساعتشو جلو نکشیده که این هم منتقی نیست چون pc خود به خود تنظیم میکنه) این بحث تحریم و ip یک قانون کلی نیس برای تعداد کمی پیش اومده من که تا دیروز on بودم)

ببخشید خط دومتون رو هیچی متوجه نشدم . چیزیکه متوجه شدم اینه ( سیستم ساعت جایی رو حدس نزده این تایم ویندوز ایشون که خودشون وارد کردن مورد نظر منه که با ساعتی که زیر مسیج نوشته جور در نمیاد:-/ )

ای بزرگوار شما الان به ساپورت مثلا ماکروسافت مسیج بدی نمیاد برای اون مسیج ساعت سیستم تورو ثبت کنه الان اصلا برو سال 2013 رو بکش روی 2000 بعد یه مسیج بده ببین 2013 ثبت میشه یا 2000 این یعنی این که خود سرور اونا ساعت زمان Ip و .... رو ثبت میکنه.

کاش یکم به حرفت فکر میکردی :|

بفرما اینم فکر

l293cawt40e15xfecxfs.jpg

این بی شرفا که نشستن تو Ban Room:d نمیگن اون بنده خدا که از ایرانه پول پای کنسولش داده,فقط پروفایلشو بن کنیم نه اینکه کنسول هم بن کنیم?
داداش فوش نده
داریم غیر قانونی بازی میکنیم تو هم جایه ماکو بودی بن میکردی خدا رو شکر ایکس باکسمو رد کرده ام

---------- نوشته در 06:29 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:22 PM ارسال شده بود ----------

کنسولی که بن بشه مثل اکواریوم بدون ماهی میمونه دیگه تمام کار هممون ساختست

---------- نوشته در 06:29 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:22 PM ارسال شده بود ----------

Xboxي كه بن بشه فقط قابليت آنلاين بازي كردنو نداره و همه قابليت هاي خودشو داره و با توجه به اين كه سال ديگه كنسول هاي نسل بعد ميان خيلي هم چيزي از دست نميديم

داداش فوش نده
داریم غیر قانونی بازی میکنیم تو هم جایه ماکو بودی بن میکردی خدا رو شکر ایکس باکسمو رد کرده ام

اگه هر کسی ایکس باکسش بن شد از بن در اوردنش کاری نداره(من خودم بن شدم و انبن کردم)

من فقط 150 تومن دادم همین 10 روز پیش بود(تازه اگه اخره نسل باشه مگه کسی میتونه 720 بخره.چون قیمتش دو برابر ایکس باکس خواهدبود.بعدش 2 3 سال طول میگشه هک شه/.کلا نباید زیاد به فکر نسل بعد بود)

من فقط 150 تومن دادم همین 10 روز پیش بود(تازه اگه اخره نسل باشه مگه کسی میتونه 720 بخره.چون قیمتش دو برابر ایکس باکس خواهدبود.بعدش 2 3 سال طول میگشه هک شه/.کلا نباید زیاد به فکر نسل بعد بود)

موافقم.مایکروسافت 100% امنیت کنسول نسل بعدی رو وحشتناک بالا برده و هک کردنش فکر نکنم اسون باشه.یه 2 سال طول میکشه که تو ایران بشه استفادش کرد

موافقم.مایکروسافت 100% امنیت کنسول نسل بعدی رو وحشتناک بالا برده و هک کردنش فکر نکنم اسون باشه.یه 2 سال طول میکشه که تو ایران بشه استفادش کرد
پس تا میتونین با این نسل حال کینین و بن شدید اصلا نگران نباشین برین انبن کنین.(بنظره من برین یاد بگیرین چطوری انبن میشه کرد بهتره تا اینکه بینیم ایرانی ها برا چی بن میشن)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or