امار xbox360 های بن شده در سایت

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کنسول شما در کدام موج (ها)، بن شد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    382
از بهمن شروع شده ؟!! پس چرا خبرش الان پیچیده ؟!

Sent from my iPod touch using Tapatalk 2

---------- نوشته در 03:25 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:09 AM ارسال شده بود ----------

نظر منم دقیقا همینه اگه میخواست برا تحریم بن کنه یهو همرو بن میکرد خلاص میشد یا اصن اجازه وصل شدن نمیداد
اون TOU هم که دوستان بهش استناد میکنن مربوط میشه به بخش فروش لایو که خیلی وقته تحریمیم
لایو بازی کردن جز سرگرمی که اصن شامل تحریم نمیشه

Sent from my iPod touch using Tapatalk 2

خب دوستان عزیز بیاین عیبو کارو پیدا کنیم

سلام به دوستان گیمر،یه چیزیو میخواستم تعریف کنم!نمیدونم چرا اینطوری شد شاید به موضوع بن ربط داشته باشه چون دیدم یکی 2تا از بچه ها هم همینو نوشته!
من دیروز ظهر در حالی که توی پارتی بودم دیس شدم،نوشت sing in status change دوباره که کانکت شدم،به طور خودکار دیسکانکت شد،و از من ایمیلو پسوردم رو خواست!این موضوع 5بار تکرار شد و من دوباره ایمیل پسوردو میزدم و باز دیس میشدم.بعد دیگه درست شد!!جالب اینه که ننوشت کسی آن شده از دستگاهم!یا پسوردم عوض شده!چند ساعت بعد که آن شدم،دیدم 6 نفر از دوستانم بن شدن!!از جمله dastan عزیز. خواهش میکنم کسی با ساپورت چت کنه،بعد عکس چتشو بذاره اینجا،ما نمیدونیم آن بشیم یا نشیم!!!:|
ربطی نداره چون هم پروفایل و هم دستگام بن شده ، اگر اینطور بود فقط پروفایل رو بن میکرد

---------- نوشته در 12:33 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:30 PM ارسال شده بود ----------

دوستان ربطی به ایران نداره هرچی هست مربوط به بازی های جدیده شاید این بازیها مثل گرز یه کد امنیتی داشته باشن من 4تا پروفایل دارم هیچ کدومشون بن نشدن بخدا هرکدومو 1روز کامل با کنسول انلاین گذاشتم اما اتفاقی نیفتاد البته من اخرین بازی که کردم dmc بوده و این بازی جدیدارو انجام ندادم.اینم بگم تحریم واسه ضربه زدن به ایرانه و اینکه مردمو تحت فشار بذارن به فرض بخوان مارو تو لایو تحریم کنن چه نفعی واسه امریکا داره؟؟؟؟؟؟اگه بحث تحریم بود عین تحریمای دیگه 1شبه دسترسی کل ایرانیارو به لایو یا ipهای دیگه ی مایکروسافت قطع میکردن نه چند تا چندتا.ایراد 1جای دیگس بجای پستهای تکراری بیاین عیبو پیدا کنیم در ضمن چرا کسانی که باpc انلاین بازی میکنن و به سرورای مایکروسافت وصلن اتفاقی واسشون نیفتاده؟؟؟؟؟؟؟1شرکت بخواد تحریم کنه کلی و 1جا تو مدت زمان کم کارو تموم میکنه نه اینکه شبونه بیاد چندتا چندتا بن کنه اونم فقط به دارندگان کنسول xbox نه کسای دیگه که ایرانی هستن و با ip ایران به سرور مایکروسافت وصلن)x
من تو ساعته دارم روزه میخونم رفیقم فقط fifa و cod بازی میکنه ولی بن شده و اصلا این بازی رو نگرفته خودمم همینطور ولی بن شدیم ، قضیه ip ایران هم باید بگم الان وارد استفاده از پوینت همینطوره و تا تغییر گیمر تگ ؛

ربطی نداره چون هم پروفایل و هم دستگام بن شده ، اگر اینطور بود فقط پروفایل رو بن میکرد

---------- نوشته در 12:33 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:30 PM ارسال شده بود ----------

من تو ساعته دارم روزه میخونم رفیقم فقط fifa و cod بازی میکنه ولی بن شده و اصلا این بازی رو نگرفته خودمم همینطور ولی بن شدیم ، قضیه ip ایران هم باید بگم الان وارد استفاده از پوینت همینطوره و تا تغییر گیمر تگ ؛

خب رضا جان اگه ایران تحریم میشد مایکرو تو 1روز دسترسی ایرانیارو قطع میکرد نه اینکه بعضی شبا چند نفرو بن کنه.در ضمن تو استادی میدونی بن شامل کسایی میشه که تو شبکه لایو از قوانین مایکرو سر پیچی کنن که قوانینش واضحه و توش درباره تحریم ننوشته در ضمن تحریم شامل سرگرمی نمیشه.شما دقت کنین این مشکل فقط واسه xbox دارا پیش اومده و کسای دیگه ای که به سرور مایکرو وصلن اتفاقی واسشون نیفتاده.الان خیلی از شرکتهای ایرانی به سرور مایکر وصلن اگه قراره تحریم باشه اون شرکتارو تحریم میکنن نه مارو که واسه سرگرمی وصل شدیم لایو

خب رضا جان اگه ایران تحریم میشد مایکرو تو 1روز دسترسی ایرانیارو قطع میکرد نه اینکه بعضی شبا چند نفرو بن کنه.در ضمن تو استادی میدونی بن شامل کسایی میشه که تو شبکه لایو از قوانین مایکرو سر پیچی کنن که قوانینش واضحه و توش درباره تحریم ننوشته در ضمن تحریم شامل سرگرمی نمیشه.شما دقت کنین این مشکل فقط واسه xbox دارا پیش اومده و کسای دیگه ای که به سرور مایکرو وصلن اتفاقی واسشون نیفتاده.الان خیلی از شرکتهای ایرانی به سرور مایکر وصلن اگه قراره تحریم باشه اون شرکتارو تحریم میکنن نه مارو که واسه سرگرمی وصل شدیم لایو

خب داداش دارن با بهونه آدرس اشتباه که جزو قوانین هست بن میکنن دیگه.

نرود میخ اهنین در سنگ
vpvsar.png
[/IMG]

عجیب نیس؟

کمی فکر کنیم میبینیم یه نتیجه ساده هست ساعت سیستم اشتباه هست ولی میشه بگی شما کجا دیدی وقتی کاری کنی ساعت سیستم تورو ثبت کنه ؟ اون ساعت و زمان رو سیستم خودشون ثبت میکنه یعنی یک چیزایی گفتنش واقعا ضایع هست.

عجیب نیس؟
خوب ساعت ويندوز منم تا همين چند ماه پيش سال 2006 تنظيم بود ولي درستش كردم.بعدم ايشون براي چي بايد دستكاري كنه آيا سود و منفعتي براش داره كه بخواد بياد دروغ بگه؟
بهتره اين موضوع هم تا علتش به طور كامل مشخص نشده ادامه پيدا نكنه چون به نتيجه نميرسه و فقط باعث پيش اومدم مسائل جديد ميشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or