امار xbox360 های بن شده در سایت

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کنسول شما در کدام موج (ها)، بن شد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    382
اقا من تازه میخواستم کم کم به جرگه لایو بازا بپیوندم و فقط افلاین نزنم ولی اینجوری همون بهتر که لایو نرم
کنسول هم 2 ماهه گرفتم و تا حالا به لایو وصل نشده:d

بابا یکی از رفیقام 20 روزه آنلاین نشده ، و همش برنر مکس میزده بن شده ، من خودم فقط تام رایدر رو بازی کردم که اونم xgd2 بود مشکلی نداشت
و اصلا gow رو بازی نکردم

دوستان ! چند روز پیش وقتی وصل شدم یه سری مراحل امنیتی خواست انجام بدم و یه ایمیل جدید گرفت و یه کد داد و خواست اونو وارد کنم از تو ایکس باکس.شاید از این طریق داشتن شناسایی می کردند؟

این شایعه ست که به دلیل تحریم بن کنن:اونایی که بن شدن حتما ماکرو فهمیده کپی بازی میکنن(من با ماکروسافت چت کردم این بار گفت دروغه)
منم خودم با ساپورت زیاد چت کردم تا حالا نمیخوام ناامیدت کنم ولی بعضی هاشون اطلاعی ندارن و فقط برای این که یک چیزی گفته باشن جواب میدن.میتونی چند بار دیگه هم چت کنی وشاهد این باشی که جواب های متفاوت بهت میدن.خوده آقا فردین هم گفته بود که ممکنه این جوابو برای این که بهانه ای داشته باشن برای بن کردن بهش داده باشن.
البته این بن های اخیر ممکنه دلیله دیگه ای داشته باشه;)

من نمیدونم چند نفر در تاریخ2013/2/permanent ban9شدن ولی مطمئا باشین که به بعضی ها گفتن چون از ایران هستین و طبق قوانین امریکا ایران تو لیست تحریم هست و مایکروسافت هم شرکت امریکایی هستش و باید از اونها پیروی کنه.برای کسایی هم که میگن touیا قوانین code of conductشما وقتی که داری برای redeemکردن پوینت یا گلد شدن اکانت ادرس امریکا یا اروپا میزنی همین کافی هست که هر موقع که اراده کنه اکانت رو بن کنه در ضمن مایکروسافت کاراش زیاد هم با حساب کتاب نیست ممکن اصلا نمیخواد همه رو بن کنه.
تاریخ 91/11/21

اینا که بن شدن لابد gears افلاین بازی کردن بعد از عید انلان شیدن دیدن بن شده.

---------- نوشته در 12:17 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:13 AM ارسال شده بود ----------

اینا که بن شدن لابد gears افلاین بازی کردن بعد از عید انلان شیدن دیدن بن شده.
تحریمه لایو فقط مربوط به داشبورده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or