danial.wwf
کاربر سایت
چقدر سوال پرسیدی و اون خانم هم چقدر با حوصله به سوالهات جواب داد.حق باشماست موفق باشید.
---------- نوشته در 10:55 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:32 AM ارسال شده بود ----------
متن صحبت های من با ساپورت ماکروسافت چون تلفنی بوده من هرچی گفته شده و جواب گرفتم را براتون می زارم هرکس دوست داشت می توانه باور کنه و استفاده کنه هرکس هم دوست نداشت می توانه اصلا این متن را باز نکنه.قضاوت حرف های این خانوم با خوده شما .این متن را من تنها برای رفع ابهام و کمک به دوستان دیگر گذاشتم و هیچ منظوره دیگری هم ندارم.
تاریخ:3.5.2013-ساعت:9:45 صبح به وقت ایران
سلام Joanna ،حالت چطوره؟
joanna:خیلی عالی هستم ممنون که سوال کردی.چطور می توانم کمکتون کنم؟
من می خواهم درمورد یک مسئله ای مطمئن بشم،من کنسول خودم را در لندن خریدم ولی برای کاری به مدت چند ماه مهاجرت می کنم به کشور دیگری به اسم ایران. و برای چند ماهی اونجا هستم.اما سوال من این است آیا قانونی وجود داره که بازی کردن در لایو با اینترنت ایرانی ها باعث بلاک شدن پروفایل من بشه؟!
joanna:در این مورد شما تنها زمانی Banned میشید که قوانین که در TOU اومده را زیر پا بزارید.البته یکسری از بازی ها هستند که کلا بازی کردنشون در کشور ایران ممنوع است و امکان بازی کردن به این کشور را نمی ده.از طرف دیگر اگر شما اکانت گلد داشته باشید و به این کشور سفر کنید بازهم خیلی از سرویس ها گلد را نمی توانید در ایران استفاده کنید.
از کجا می توانم لیست این بازی ها را پیدا کنم؟
joanna:درهرصورت ما اطلاعاتی در مورد لیست این بازی ها نداریم و در ضمن خوده کشور ایران اعلام که سرویس Xbox live را ساپورت نمی کنه.
پروفایل ما در حال حاضر گلد است اما تمام اطلاعات و Register شدنش در انگلستان بوده.من در مورد سرویس دادن لایو در ایران نگران نیستم من فقط نگران این هستم که پروفایل بن بشه اگر در این کشور به لایو وصل بشم.
joanna:پروفایل شما کار خواهد کرد درحالی من معتقد هستم هیچ خدمات گلدی در ایران وجود نداره.از لحاظ بن شدن هم شما زمانی باید نگران باشید که قوانین TOU را زیرپا گذاشته باشید
گیمرهای زیادی در ایرانی به لایو وصل هستند و بازی می کنند!
joanna:درسته.اما آنها IP خودشون را تغییر می دن یا Region اکانت را تغییر می دن که می توانند هنوز آنلاین بازی کنند.اما درمورد بن شدن اکانتت شما نباید نگران باشید.اگر کاره اشتباهی نکردید یا توهینی به کسی نکردی مشکلی پیش نخواهد آمد.
اما من TOU section 6.3 و 1.10 مطالعه می کردم شما درمورد لیست کشورهای که سرویس نمی دید گفته بودید که ایران هم جزو آنها بود.درمورد این دو بند چطور؟!آیا می توانه دلیل بن شدن پروفایل من بشه؟!
joanna:درسته اما این درمورد معامله کردن است یعنی خرید Point یا خدمات دیگر در این کشور ها.یکسری از گیمر ها می توانند بازی کنند بخاطر این که Region دستگاه را تغییر دادن.و همچنین به LIVE وصل می شند بخاطر اینکه IP را تغییر دادن.به همین دلیل است که می توانند به لایو وصل بشند.
بنابراین شما دارید می گید اگر من آنلاین بازی کنم در ایران از لایو بن خواهم شد؟
joanna:اکانت شما اتفاقی براش نمی افته اما شما اصلا امکان بازی کردن آنلاین را ندارید،بخاطر اینکه لایو در ایران سرویس نمی ده.من دقیقا نمی دانم که بقیه Player در ایران چطوری بازی می کنند همانطور که گفتم احتمالا با تغییر IP این کار ا می کنند که امکان تعیین محل وصل شدن را سخت می کنه.
اما یکسری از دوستان من که درایران هستند گفتند که پروفایلشون به همین علت بن شده،بخاطر ایرانی بودن.
joanna:ممکن بخاطر استفاده از نرم افزاری خاصی بوده یا تغییر تنظمات شبکه .همچنین دلیل بالا هم می توانه باشه.معمولا گیمرهای Ban می شوند بخاطر هک کردن اکانت دیگران یا کلاه برداری و یا توهین و بد صحبت کردن به گیمرهای دیگر.
اما همانطور که شما خودت گفتی چند ثانیه قبل می توانه دلیلش همان چیزی باشه که من بالا گفتم.ایرانی بودن مساوی بن شدن.درسته؟
joanna:آیا در Email که دوست شما دریافت کرده علت بن شد را نژاد و ملیتش را گفتن؟
نه
joanna:آنها ممکن است Ip دوست شما را Tracked کردن و متوجه این تغییر آدرس شده اند.
اما این دوستان من کنسول و اکانت خودشون را از دبی خریداری کردن و فقط درایران زندگی می کنند و هیچ کاره غیر قانونی هم نکردن.فقط با اینترنت ایران به لایو وصل شدن.
joanna:تنها دلیل موجود این است که IP های که از ایران وصل میشن به لایو به هیچ عنوان اجازه ندارند و نباید این کار را بکنند.
من فقط می خواهم مطمئن بشم که بلائی سر اکانت من نمیاد.همین.
joanna:حتی اگر شما Location Account توی UK باشه اما Ip آدرس شما که برای آنلاین بازی کردن استفاده میکنید ماله ایران باشه آنها به راحتی شناسایی شده و آکانت بسته خواهد شد.به همین دلیل است که IP Address را تغییر می دن به جایی که بتوانند از سرویس آنلاین استفاده کنند بدون اینکه به مشکلی بربخورند.
خیلی ممنون از راهنماییت با صحبت های شما به این نتیجه می رسیم که من نمی توان در ایران آنلاین بازی کنم.
joanna:متاسفام برای پیچیده شدن بحث.نه، می توانید بازی کنید اگر IP خودتون را تغییر بدید.
منظورتون این است که از "چیز پی ان" یا تانل استفاده بشه؟
joanna:متاسفانه ما در این موارد اطلاعاتی نداریم.اما معمولا این امکان وجود داره که ISP که اینترنت را گرفتن صحبت کنند و این کار را براشون انجام بدن.
بعدش هم یکم تشکر کردم از این حرف ها آخرش هم یک کد بهم داد که T-Shirt Bing بود.
حالا تو ایران من وقتی از کسی بیش از 2-3 سوال میپریم بعدش هر لحظه انتظار دارم تا گوشی رو روم قطع کنه.