امار xbox360 های بن شده در سایت

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کنسول شما در کدام موج (ها)، بن شد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    382
آقای کرمی در غم خود مارا شریک بدار:-s.الکی الکی پروفایلتون داغون شد
ممنون از شما ولی زیاد برام مهم نیست هرچند 6 ماه از گلد یکسالم باقی مونده بود که از بین رفت ولی بزودی بایه پروفایل جدید در خدمت دوستان هستم. b-)

سلام به دوستان.من یک سوال دارم.اینه که یکی از دوستام گفته که یه سایتی رفته دیده که 15روز دیگه یه آپدیت دیگه میاد بعد از آپدیت بن ویو میاد که اگه کپی خوره بن می شم آیا این حرف درسته یا خیر؟!!!ممنون

آقا من دیشب می خواستم وصل بشم به xboxlive بعدش وقتی وصلش کردم گفت باید دستگاه آپدیت بشه منم گذاشتم که بشه وقتی آپدیت شد حالا دیگه هیچ بازی ای رو نمی شه باهاش کرد حتی وقتی کابل اینترنتو ازش کندم تو رو خدا کمکم کنید من که پاک گیج شدم بگید الان باید چی کار کنم!!!!

آقا من دیشب می خواستم وصل بشم به xboxlive بعدش وقتی وصلش کردم گفت باید دستگاه آپدیت بشه منم گذاشتم که بشه وقتی آپدیت شد حالا دیگه هیچ بازی ای رو نمی شه باهاش کرد حتی وقتی کابل اینترنتو ازش کندم تو رو خدا کمکم کنید من که پاک گیج شدم بگید الان باید چی کار کنم!!!!

هیچی ...

شما کپی خور دستگاهتون پریده و باید دوباره کپی خور بشه ... هزینه هم داره ... اگر خواستی بگو آدرس برات پیام خصوصی کنم ...

دوستان گرامی کنسول من امروز عصر بن شد
میخواستم بدونم فقط برای من بوده یا موج بن ویو جدید اومده؟
نه من و چند تا از بچه ها از صبح تا شب بازی می کردیم، طوری نشد.
دوست عزیز بازی چی می کردی؟
یعنی این روز ها خطری شده نریم تو لایو؟

shalashaska که تو friend های منه تا 30 min پیش آنلاین بوده
مطمئن بن شده یا پروفایلشو داده به کسی لطفا بگه
نه من و چند تا از بچه ها از صبح تا شب بازی می کردیم، طوری نشد.
دوست عزیز بازی چی می کردی؟
یعنی این روز ها خطری شده نریم تو لایو؟

شما اگه لایو بیای یا نیای ربطی نداره اگه رفته باشی تو لیست سیاه تو بن ویوی بن میشی حالا تو لایو باشی یا نه حتی اگه رفته باشیه تو لیست سیاه بعد یک سال بن ویو شه و شما تو این 1 سال اصلا به لایو نیای بن میشی این رو بدونید
احتمالا اشخاصی که بن شدن کاری کردن چون مایکروسافت اشخاصی رو تکی بن میکنه تا کاری کرده باشن
بن ویوی هم همیشه با یک آپدیت یا چیزی میاد
برید حالشو ببرید ناراحت نباشید

لول :(( ! من هم آلان اومدم برم لایو دیدم نوشته YOur Console Have Been Banned From Xbox Live ! Violation In Term Of Use !!???? !!! چمیدونم چیچی !!! حالا چرا بن شدم ؟ چرا بقیه نشدن ؟ من از کجا بفهمم چرا بن شدم ؟؟؟ اصلا فکرشم نمیکردم به همچین روزی بیفتم !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or