امار xbox360 های بن شده در سایت

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کنسول شما در کدام موج (ها)، بن شد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    382
مدیریت محترم لطفا پاک نکنید به خدا اسپم نیست
بعضی از دوستان میرن تو لایو میبینن دوستاشون به راحتی بازی میکنن تازه برمیگردن میگن ویو بن چرته و امسال از بن خبری نیست ولی باید بدونید که چند روز بعد از آپدیت جدید بن ویو شروع میشه یعنی این 2 سه روز اول فقط فلگ آپ میشید

یه چیز دیگه بن ویو تا هک جدید نیاد ادامه داره خیلی از بچه ها تو ماه زانویه بن شدن هر روزم آن میشدن نمونش hamid3d برید ازش بپرسید

دوستان به هیچ عنوان گول دیگران رو نخورید چند روز وصل نشید بهتر از اینه که یه دستگاه مفت از دستتون بره اونم سر یه هفته بازی برید یه کم درس بخونید تاLT+ بیاد:d

اره مجید راست میگه من پارسال تقریبا اخرایه بن ویو بود که دستگام بن شد بنظره من بهتره فعلا دستگاتون رو اپدیت نکنین تا LT+ رو پخش کنن ارزش نداره بخدا دستگاتون الکی بن بشه بعد برین یکی دیگه بخرین;)

نه آقا چی میگی شما Ban Wave سال قبل 28یا25 اکنبر شروع شده
همین چند روز پیش کلی سر ای موضوع بحث شد
پارسالیه که 28 اکتبر بود،برابر با روز عرضه اپدیت جدید!

امسال فکر نمیکنم بن ویر اونجوری بوجود بیاد،ولی کسی که بخواد لایو بازی کنه -باید 100 برابر حساستر بشه!و کلیه دیسکهایی که انلاین و افلاین بازی میکنه باید ssv3 بشه و از همه لحاظ 100% ok باشه و LT+ که قراره عرضه بشه روی کنسولش نصب بشه و غیره.(که من یکی حوصله ندارم دیگه:دی)

ولی باز تاریخ شروع بن ویو مشخص نیست!(هر سال با سال قبلش فرق میکنه)

پارسالیه که 28 اکتبر بود،برابر با روز عرضه اپدیت جدید!

امسال فکر نمیکنم بن ویر اونجوری بوجود بیاد،ولی کسی که بخواد لایو بازی کنه -باید 100 برابر حساستر بشه!و کلیه دیسکهایی که انلاین و افلاین بازی میکنه باید ssv3 بشه و از همه لحاظ 100% ok باشه و LT+ که قراره عرضه بشه روی کنسولش نصب بشه و غیره.(که من یکی حوصله ندارم دیگه:دی)

ولی باز تاریخ شروع بن ویو مشخص نیست!(هر سال با سال قبلش فرق میکنه)
این مسئله ی اومدن ssv3 قطعی شده؟:((
یعنی از الان به بعد همه ی بازی ها باید ssv3 باشه؟(دیگه سرم داره می ترکه!#:-s)

چی میگین شما ها مگه قراره تو این چند روز فلگ بشین اگه می خاسته بشین تا الان شدین
من هم آپدیت کردم همم اینکه دیسکام 100 درصد نا امنه هنوزم بن نشدم ودارم بازی میکنم
دیگه اولین کسی که بن شه منم و هر وخ شدم میام اینجا جار میزنم

چی میگین شما ها مگه قراره تو این چند روز فلگ بشین اگه می خاسته بشین تا الان شدین
من هم آپدیت کردم همم اینکه دیسکام 100 درصد نا امنه هنوزم بن نشدم ودارم بازی میکنم
کی جار زد؟:-o:|
چی جار زد؟:-//:)

بابا دنیارو که ازتون نمی گیرن چند روز صبر کنید تا lt+ بیاد بعد دوباره با هم میزنیم
الانم بازی هایی که اومده و داره میاد همه تک نفریه حالا چند روزی با اونا بگذرونید تا بریم سراغ آنلاینه خودمون
حرفه مجید و گوش کنید به نفع خودتونه
باز خود دانی

اونایی که پول دارن آپدیت کنن بازی کنن.اگه بن شدن یک کنسول دیگه میخرن. اونایی هم که ندارن صبر کنن فعلا.همین ! چیز پیچیده ای نیست والا ;)

دوستان من چند تا پست قبل گفتم خیلیا 2 ماه بعد بن شدن همین الان روزی 10 نفر زنگ میزنن به من میگن بیا آن بشو خبری نیست ولی از قدیم گفتن کسی که یه دستگاهش بن بشه از ریسمون سیاه و سفید میترسه بابا این همه بازی آفلاین رایام همه بالا برید اونا رو بازی کنید حالا یه چیز جالب اونایی که دارن بحث میکنن اکثرا گلدای 1 ماهه دارن خب اخه شما غصه چی رو میخورید منظورم اهانت نیست اما قدیمیا همشون الان دیسکانکتن خیالتون راحت این 3 ماه رو برین game score جمع کنید تا آبرو داری بشه بردیا جان هم که 24 ساعت آن بود الان نمیاد خداییش سر 3 ساعت خودتون رو بن نکنید
از صفحه اول این تاپیک بخونید متوجه میشید حرفا همه تکراریه یه عده میگن بن نمیشید یه عده میگن میشید شما را به خدا قسم از اول این تاپیک یه نگاه الکی بندازید بخدا منظورم رو میفهمید که میگم صبر کنید
ما ایرانیا حتی یه صفحه قبلمونم نمیدونیم چیه میایم پست میدیم نتیجه گیریم میکنیم یه خط در میون داریم میگیم بن میشیم بن نمیشیم
-------------------------------------------------
<------ تصویر بغل آخرین بازمانده از مرحوم ps3 که تو این روزای سخت ما رو تنها گذاشت=((

آخرین ویرایش:

سامر جان قربونت محمد رو اگه داری تو فرندات driversoccer یا pesar irooni اونم مثل توه اتفاقا نمیدمنم قضیه چیه شما ها اخر سر بن میشید بازم میگم برو از اولین صفحه همین تاپیک بخون و بیا جلو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or