امار xbox360 های بن شده در سایت

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کنسول شما در کدام موج (ها)، بن شد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    382
دوستان امروز ایمیلی مبنی بر اینکه آپدیت پاییز 2010 در تاریخ 1nov بر روی XBL قرار خواهد گرفت برام اومده .

حال من یه پشنهاد دارم . دوستان به روشی که در تاپیک ذیل گفته شده ، قبل و بعد از آپدیت چک کنن که آیا کنسولشون flag شده یا نه . تا درست یا غلط بودن این فرضیه که آپدیت جدید باعث شناسای iXtreme LT میشود را بررسی کنیم .

آموزش دیدن اینکه آیا بن شده اید بدون وصل شدن به Live

نتیجه رو بدین صورت اعلام کنید :

Drive Type : liteon , benq, ...
Drive Firmware : LT 1.2 / 1.1 / 1.0
XVal Result Before nov 2010 Update : Secdata is Clean (Not Banned) / Console Banned
XVal Result After nov 2010 Update : Secdata is Clean (Not Banned) / Console Banned​

پسر هنوز بن نشدم!!!
رفتم چک کردم از طریق xbox.com رجیستر کردم هیچ اروری نداد گفت عزیزم مشکلت چیه!:dدردت بجونم برو اورجینال بخر(اخرش شوخی بود)

دوستان امروز ایمیلی مبنی بر اینکه آپدیت پاییز 2010 در تاریخ 1nov بر روی XBL قرار خواهد گرفت برام اومده .

حال من یه پشنهاد دارم . دوستان به روشی که در تاپیک ذیل گفته شده ، قبل و بعد از آپدیت چک کنن که آیا کنسولشون flag شده یا نه . تا درست یا غلط بودن این فرضیه که آپدیت جدید باعث شناسای iXtreme LT میشود را بررسی کنیم .

آموزش دیدن اینکه آیا بن شده اید بدون وصل شدن به Live

نتیجه رو بدین صورت اعلام کنید :

Drive Type : liteon , benq, ...
Drive Firmware : LT 1.2 / 1.1 / 1.0
XVal Result Before nov 2010 Update : Secdata is Clean (Not Banned) / Console Banned
XVal Result After nov 2010 Update : Secdata is Clean (Not Banned) / Console Banned​

C4E گفته اصلا اپدیت نکنید!حالا شما میگی بعد از اپدیت چک کنن:دی

ولی اینطوری نیست که بعد اپدیت چک کنن!باید یه دیسک بازی بزاری و بعد انلاین بشی،اینجوری AP رو چک میکنه و 3 سوت فلگ میشی و در اسرع وقت هر وقت حسش بیاد بنت میکنن!:دی

C4E گفته اصلا اپدیت نکنید!حالا شما میگی بعد از اپدیت چک کنن:دی

ولی اینطوری نیست که بعد اپدیت چک کنن!باید یه دیسک بازی بزاری و بعد انلاین بشی،اینجوری AP رو چک میکنه و 3 سوت فلگ میشی و در اسرع وقت هر وقت حسش بیاد بنت میکنن!:دی

میدونم این خبر رو . من این پیشنهاد رو دادم تا دوستان بدونن قبل از آپدیت جدید فلگ شدن یا نه .

خب میشه تست دوم رو بعد از عرضه LT جدید انجام داد و نتیجه رو گذاشت .

خوب خدارو شکر ما هم رفتیم تو لیست بن شده ها>:):p
دیروز 30 octobre وقتی خواستم دوباره به لایو وصل شم ارور میداد یعنی تا مرحله اتصال به اینترنت می ره جلو و تا نصف شبکه لایو پر میشه ولی اتصال با شبکه لایو بر قرار نمیشه!!!
به نظرم به نظرسنجی یه قسمت november 2010 هم اضافه کنید
من تمام بازیهامو تست شده و ssv2 داخل دستگاه می ذاشتم و بازیهای جدیدهم تو پروفایل جدا بازی می کردم و قبل اتصال به لایو پاکشون می کردم
همین 3 روز پیش هم 1600 پوینت به مبلغ 35 هزار چوق خرج کرده بودم و 2 ماه پیش اکانت گلد 1 ساله به مبلغ 60 هزار چوق پیاده شده بودم
توف به ماکروسافت کلاه بردار)x
من می رم از این به بعد برای sony جونم بازی اوریج می خرم منت این احمق ها رو نمی کشم:p>:d<
:ban::hurted1::banned:

آخرین ویرایش:
خوب خدارو شکر ما هم رفتیم تو لیست بن شده ها>:):p
دیروز 30 octobre وقتی خواستم دوباره به لایو وصل شم ارور میداد یعنی تا مرحله اتصال به اینترنت می ره جلو و تا نصف شبکه لایو پر میشه ولی اتصال با شبکه لایو بر قرار نمیشه!!!
به نظرم به نظرسنجی یه قسمت november 2010 هم اضافه کنید
من تمام بازیهامو تست شده و ssv2 داخل دستگاه می ذاشتم و بازیهای جدیدهم تو پروفایل جدا بازی می کردم و قبل اتصال به لایو پاکشون می کردم
همین 3 روز پیش هم 1600 پوینت به مبلغ 35 هزار چوق خرج کرده بودم و 2 ماه پیش اکانت گلد 1 ساله به مبلغ 60 هزار چوق پیاده شده بودم
توف به ماکروسافت کلاه بردار)x
من می رم از این به بعد برای sony جونم بازی اوریج می خرم منت این احمق ها رو نمی کشم:p>:d<
:ban::hurted1::banned:

دوست عزیز از کجا معلومه که بن شدی ؟ یعنی چه اروری میده ؟ ممکنه مشکل برای جای دیگه باشه .

داداش یه چیزیس میگیا
چه ربطی داره شایع پراکنی میکنی
بنت کنن میگه عزیزم بن شدی برو دنباله کارت
نه دوست من دیگه مثل قدیما از این خبرا نیست:))
وقتی بن شدی دیگه دسترسی به لایو نداری
می خوای ماکروسافت بگه قربونت برم بن شدی یه تعهد بده که از این به بعد مثل بچه آدم بازی اوریج بخری منم بنتو لغو کنم؟ توأم دکمه A بزنی قبولش کنی؟؟؟؟!!!!!

با کنسول پسر عموم چک کردم به راحتی به لایو وصل میشه پس مشکل نمیتونه از اتصالات و شبکه باشه:|
100% BANED
آخه وصل شدن یا نشدن که دلیل موجه نیست که. وقتی ارور عدم اتصال به لایو میاد روی گزینه status کلیک کن ببین اینو نوشته یا نه: Z: 8015 - 190D
اگر در خط آخر چیزی به غیر از این کد نوشته شده باشه ربطی به بن نداره یعنی.

برای اطلاعات بیشتر هم این تاپیک رو یکدور بخون:
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=4367

آخه وصل شدن یا نشدن که دلیل موجه نیست که. وقتی ارور عدم اتصال به لایو میاد روی گزینه status کلیک کن ببین اینو نوشته یا نه: Z: 8015 - 190D
اگر در خط آخر چیزی به غیر از این کد نوشته شده باشه ربطی به بن نداره یعنی.

برای اطلاعات بیشتر هم این تاپیک رو یکدور بخون:
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=4367
من این قسمت چک کردم.همچین کدی توش نبود جلوی اکثرشون 0000 بود!
راستی امروز بعد از اینکه به قسمت live رسید گفت آپدیت جدید اومده و دستگاهتو آپدیت کن.منم نکردم
اگه من بن شدم پس این دیگه چی بوووود!!!؟؟؟#:-s

Last edited by a moderator:
اگه من بن شدم پس این دیگه چی بوووود!!!؟؟؟#:-s
خوب لابد بن نشدی دیگه!
جالبه همه حتی پیغام بن شدن را هم می بینند سعی می کنند که یه راهی پیدا کنند که بن نشدن تا آروم بشن.شما به خاطر اتفاقی که هزار بار برای من افتاده فکر کردی بن شدی؟

خوب لابد بن نشدی دیگه!
جالبه همه حتی پیغام بن شدن را هم می بینند سعی می کنند که یه راهی پیدا کنند که بن نشدن تا آروم بشن.شما به خاطر اتفاقی که هزار بار برای من افتاده فکر کردی بن شدی؟
الآن 3 روزه که دارم سعی می کنم به لایو وصل شم ولی نمیشه با یه کنسول دیگه امتحان کردم خیلی راحت وص میشه
میشه یکی بگه پس این کنسول من اگه بن نشده چرا با لایو قهرش گرفته!؟:p

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or