امار xbox360 های بن شده در سایت

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کنسول شما در کدام موج (ها)، بن شد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    382
چی میگین شما ها مگه قراره تو این چند روز فلگ بشین اگه می خاسته بشین تا الان شدین
من هم آپدیت کردم همم اینکه دیسکام 100 درصد نا امنه هنوزم بن نشدم ودارم بازی میکنم
دیگه اولین کسی که بن شه منم و هر وخ شدم میام اینجا جار میزنم

سامر جان قربونت محمد رو اگه داری تو فرندات driversoccer یا pesar irooni اونم مثل توه اتفاقا نمیدمنم قضیه چیه شما ها اخر سر بن میشید بازم میگم برو از اولین صفحه همین تاپیک بخون و بیا جلو

eslah

سامر جان قربونت محمد رو اگه داری تو فرندات driversoccer یا pesar irooni اونم مثل توه اتفاقا نمیدمنم قضیه چیه شما ها اخر سر بن میشید بازم میگم برو از اولین صفحه همین تاپیک بخون و بیا جلو

سلام به همه به نظر منم مجید راست میگه منم دیگه زیاد ان نمیشم مجیدم گه گیمر تگمو اشتب نوشته pesar iroony البته من به داداشمم میگم انلاین نشه ولی گوش نمیکنه
به نظرم 1 2 هفته صبر کنید ببینیم کسی بن میشه یا نه احتمالا یکی از اولین نفراتم خودمم چون به قول مجید رو دیسکام نوشته:
!!!!! ofb=only for ban

سلام به همه به نظر منم مجید راست میگه منم دیگه زیاد ان نمیشم مجیدم گه گیمر تگمو اشتب نوشته pesar iroony البته من به داداشمم میگم انلاین نشه ولی گوش نمیکنه
به نظرم 1 2 هفته صبر کنید ببینیم کسی بن میشه یا نه احتمالا یکی از اولین نفراتم خودمم چون به قول مجید رو دیسکام نوشته:
!!!!! ofb=only for ban
اینجا هم که شده محل دار رو دسته مجید:d
چرا اینجوری میکنید
ما که همه آخر سر بنیم با LT یا بی LT
هر کاری هم بکنی مایکروسافت میفهمه و بن میشی تمام اینا هم چرنده
برو لایو حالشو ببر
حیف که من گلد ندارم وگرنه بازی میکردم حال میکردم تا بن بشم
بیخیال

من روز اول که این اپدیت جدید رو کردم رفتم لایو.خیلی از بازی ها رو هم قبل از عرضه جهانی بازی میکردم و به لایو هم وصل.الان من فکر کنم فلگ شدم دیگه نه؟؟

چرا خودتون رو اذیت می کنید ، همه فلگ شدیم و دوره بن بیاد بن می شیم چرا بازی نکنیم؟!:d

من که از مهر لایو نرفته بودم دیشب رفتم یک گلد خریدم و نشستم بازی کردم ، گفتم حداقل بن

می شم یکم بازی کنم که حداقل بازی کرده باشم و بن شده باشم نه اینکه بازی نکرده باشم و بن

بشم:ban::clap:

چرا خودتون رو اذیت می کنید ، همه فلگ شدیم و دوره بن بیاد بن می شیم چرا بازی نکنیم؟!:d

من که از مهر لایو نرفته بودم دیشب رفتم یک گلد خریدم و نشستم بازی کردم ، گفتم حداقل بن

می شم یکم بازی کنم که حداقل بازی کرده باشم و بن شده باشم نه اینکه بازی نکرده باشم و بن

بشم:ban::clap:
میشه شما بگی که از کجا می دونی همه فلگ شدن؟;)

میشه شما بگی که از کجا می دونی همه فلگ شدن؟;)

تجربه! دور بن پیش هم همه فلگ شده بودیم و بن هم شدیم ، هم کسی که دیسکش ته امنیت بود:d هم کسی اصلا دیسکاش امنیت نداشت!

حالا فلگ شده باشیم یا نشده باشیم بالاخره بن می شیم:d

از اونجایی که من دیشب بعد از سال ها ( از اردیبهشت) تست زدم ببینم لایو میره یا نه (بخاطر این که سرویس PO بود را نمیداد ، مث که دو باره میشه رفت لایو ولی) خلاصه دیدم به به میشه رفت لایو و یه آپدیت میخواد.

دوستان به نظرتون برم گُلد بگیرم و آپدیت کنم و بازی کنم؟ یا اینکه تا همین بن ویو کذایی که بیاد و رد بشه یکم دیگه صبر کنم؟

منظور اینه که دلو بزنم به دریا؟ یا خلاصه بریم تو کارش؟ حیران تو چی میگی؟ :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or