امار xbox360 های بن شده در سایت

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کنسول شما در کدام موج (ها)، بن شد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    382
سلام داداش =((
1-به سلامتی :d
2-شما هر بازی رو بخوای انجام بدی یک ماه اکانت مجانی گلد داری (البته اگه کنسولت قبلا وصل نشده باشه)
3-نه دیگه نت نمیتونی بری فعلا که بن در کار نیست حالا اگه بن ویو شروع بشه معلوم نیست

مطمنی این جوریه؟؟؟
هر دستگاه یک ماه اکانت مجانی داره که شما میتونی تو اون یک ماه از 3تا پروفایل استفاده کنی
این جوری نیست؟؟
با یک پروفایل میتونی یک ماه رایگان بری.وقتی تموم شد یه پروفایل دیگه درست کن و یک ماه دیگه برو تا سه مرتبه این کار امکان پذیر است

سلام به همگی دو ، سه تا سوال داشتم ؟

1-بعد از بن شدن وضعیت Save های بازی چی میشه ، از بین میره؟
2-اگر من الان یه GOLD یه ساله بگیرم و مثلا یه ماه بعد بن بشم میتونم با ریکاوری پروفایل قبلیم توی یه کنسول جدید از یک سال گلدم استفاده کنم یا گلد از بین میره؟:-/
3-بعد از بن شدن هارد کنسول دیگه نمیشه استفاده کرد(تمام اطلاعاتش از بین میره)؟

لطفا هر کسی کاملا مطمئن هست جواب بده...;)

تا حالا کسی شده از بازی های نا امن توی لایو استفاده کنه و بعد از گذشت تاریخ بن ، بن نشده باشه؟؟؟ /:)

سلام به همگی دو ، سه تا سوال داشتم ؟

1-بعد از بن شدن وضعیت Save های بازی چی میشه ، از بین میره؟
2-اگر من الان یه GOLD یه ساله بگیرم و مثلا یه ماه بعد بن بشم میتونم با ریکاوری پروفایل قبلیم توی یه کنسول جدید از یک سال گلدم استفاده کنم یا گلد از بین میره؟:-/
3-بعد از بن شدن هارد کنسول دیگه نمیشه استفاده کرد(تمام اطلاعاتش از بین میره)؟

لطفا هر کسی کاملا مطمئن هست جواب بده...;)

تا حالا کسی شده از بازی های نا امن توی لایو استفاده کنه و بعد از گذشت تاریخ بن ، بن نشده باشه؟؟؟ /:)
1-یعنی چی؟؟اگه تو همون کنسول بن شده به صورت افلاین بازی کنی که مشکلی نیست ولی اگه میخوای کنسول عوض کنی سیو هات میپره(البته میشه به یه صورت جانگولک بازی سیوهاتو برگردونی)

2-شما از وقتی که کد رو وارد میکنی(کد اکانت یکساله)اون میگذره ولی اگه بعد از بن شدنت کنسولت رو عوض کنی میتونی با ریکاور کردن پروفایلت اون اکانت رو بر گردونی(ولی اون مدت که استفاده نکردی از وقت اکانتت میرهمثلا اگه یک ماه بین عوض کردن کنسول بن شدت با یه کنسول بن شده بگذره یک ماه هم از وقت اکانت یکسالت گذشته)

3-نه یعنی فعلا که اینجوری نبوده

این جزوه استثنا ها هست

2-شما از وقتی که کد رو وارد میکنی(کد اکانت یکساله)اون میگذره ولی اگه بعد از بن شدنت کنسولت رو عوض کنی میتونی با ریکاور کردن پروفایلت اون اکانت رو بر گردونی(ولی اون مدت که استفاده نکردی از وقت اکانتت میرهمثلا اگه یک ماه بین عوض کردن کنسول بن شدت با یه کنسول بن شده بگذره یک ماه هم از وقت اکانت یکسالت گذشته)
ممنون از جوابتون ...;)
همین سوالم از همش مهمتر بود.

آقا من بازي فيفا 11 رو بدون اينكه چك كنم اصلا حواسم نبود گذاشتم يك ساعت هم لايو زدم (ssv1 ) بود حالا ميخواستم بدونم ديگه حتمي بن ميشم يا جاي اميدواري هست؟(چند درصد؟) آخه كنسولم رو تازه خريدم قبلي سوخته بود اين يكي هم كه اينجوري اغفال شدم

سلام دوستان.... از ایکس باکس لایو میشه داونلود کرد یا خرید کرد؟ موجب بن شدن نمیشه؟ نمیدونم چرا ولی با این که تو ذهن خودم هیچ ارتباطی بین این دو تا (خرید از لایو و بن شدن) نمیبینم ولی فکر کنم یه همچین چیزی شنیدم گفتم از شما بپرسم !

سلام دوستان.... از ایکس باکس لایو میشه داونلود کرد یا خرید کرد؟ موجب بن شدن نمیشه؟ نمیدونم چرا ولی با این که تو ذهن خودم هیچ ارتباطی بین این دو تا (خرید از لایو و بن شدن) نمیبینم ولی فکر کنم یه همچین چیزی شنیدم گفتم از شما بپرسم !
خیر ربطی ندارن...

من هم سر بازی های آرکید بن شدم:((

عجب!!!
تو بازی آرکید فکر نکنم کسی بیشتر از من بازی کرده باشه! من بن نشدم! تاره چند دقیق پیش داشتم بازی می کردم! بعد شما...! مطمئنید بن شدید؟!:d
چون چند هفته پیش هم چند نفر رو بن کردن (آرکید هم بازی نمی کردن!)

تو هیچ فروم خارجی خبری مبنی بر بن شدن افراد از بازی کردن آرکید داده نشده! فقط تو BC این چیزها رو مشاهده می کنیم!:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or