تاریخ دقیق رو رسمی نداره این چیزا. به وقتش مطلع میشی.banwave بعدی تو چه تاریخیه؟
![]()
اگر نکات امنیت دیسک بازی رو رعایت کنی و زود تر از ریلیز بازی اون رو انجام ندی فعلا مشکلی نیست. ولی بعید نیست که طبق سنوات گذشته در همین ایام یا کمی دیرتر مایکروسافت تونسته باشه بر LT غلبه و خیلی ها رو شناسایی و بن بکنه. اگه اهل صبر کردن نیستی مثل خودم بزن بره. تا یه ده بیست روز دیگه بزن ان شا... که بن نمیشی. هر وقت متوجه شدی که موج بن شروع شده دیگه نزن.تا حالا کسی lt داشته و ban شده باشه؟ یکی بهم گفت اگه lt داشته باشی دیگه ban نمیشی !
اگه من الان xbox بگیرم lt بریزم مطمئنه؟ اهله صبر هم نیستم

b-)b-)شوخی نکن؟!بچه ها زیاد ناراحت نباشید امسال بن در کار نیست
هر سال 1 ماه قبل از عرضه COD مایکروسافت کلی اعلامیه میداد که بن ویو و ./..
اما امسال هیچ خبری نیست و دلیل اینکار هم اینه که XBOX SLIM اومده و دیگه کپی خور نمیشه (موقته)
بن نمیشیمb-)b-)

هر سال 1 ماه قبل از عرضه COD مایکروسافت کلی اعلامیه میداد که بن ویو و ./

بچه ها زیاد ناراحت نباشید امسال بن در کار نیست
هر سال 1 ماه قبل از عرضه COD مایکروسافت کلی اعلامیه میداد که بن ویو و ./..
اما امسال هیچ خبری نیست و دلیل اینکار هم اینه که XBOX SLIM اومده و دیگه کپی خور نمیشه (موقته)
بن نمیشیمb-)b-)
پیشگیری میشه کرد تا حدود چند درصد ولی به هر حال احتمال بن شدن بیشتره.معذرت دوستان اگه احیانا سوالم تکراری
راهی واسه جلوگیری از بن شدن نیست یا این که اگه بن شدیم دیگه اکانتمون آزاد نمیشه
یه سوال دیگه هم داشتم
ترافیک مصرفی تو محیط live چقدره
با سه تا پروفایل میتونی سه ماه مجانی بازی کنی.>:d<سئوال!!
من اولین بارمه میخوام برم نت!
الان اگه بخوام rdr رو بازی کنم 1 ماه مجانیه؟گلد نمیخواد؟
بعد اگه بن شم فقط نمیتونم نت برم ؟هارد که خراب نمیشه؟
سئوال!!
من اولین بارمه میخوام برم نت!
الان اگه بخوام rdr رو بازی کنم 1 ماه مجانیه؟گلد نمیخواد؟
بعد اگه بن شم فقط نمیتونم نت برم ؟هارد که خراب نمیشه؟

مطمنی این جوریه؟؟؟با سه تا پروفایل میتونی سه ماه مجانی بازی کنی.>:d<
هارد هم با آپدیت جدید قفل نمیشه.
با یک پروفایل میتونی یک ماه رایگان بری.وقتی تموم شد یه پروفایل دیگه درست کن و یک ماه دیگه برو تا سه مرتبه این کار امکان پذیر استسلام داداش
1-به سلامتی :d
2-شما هر بازی رو بخوای انجام بدی یک ماه اکانت مجانی گلد داری (البته اگه کنسولت قبلا وصل نشده باشه)
3-نه دیگه نت نمیتونی بری فعلا که بن در کار نیست حالا اگه بن ویو شروع بشه معلوم نیست
مطمنی این جوریه؟؟؟
هر دستگاه یک ماه اکانت مجانی داره که شما میتونی تو اون یک ماه از 3تا پروفایل استفاده کنی
این جوری نیست؟؟

1-یعنی چی؟؟اگه تو همون کنسول بن شده به صورت افلاین بازی کنی که مشکلی نیست ولی اگه میخوای کنسول عوض کنی سیو هات میپره(البته میشه به یه صورت جانگولک بازی سیوهاتو برگردونی)سلام به همگی دو ، سه تا سوال داشتم ؟
1-بعد از بن شدن وضعیت Save های بازی چی میشه ، از بین میره؟
2-اگر من الان یه GOLD یه ساله بگیرم و مثلا یه ماه بعد بن بشم میتونم با ریکاوری پروفایل قبلیم توی یه کنسول جدید از یک سال گلدم استفاده کنم یا گلد از بین میره؟
3-بعد از بن شدن هارد کنسول دیگه نمیشه استفاده کرد(تمام اطلاعاتش از بین میره)؟
لطفا هر کسی کاملا مطمئن هست جواب بده...
تا حالا کسی شده از بازی های نا امن توی لایو استفاده کنه و بعد از گذشت تاریخ بن ، بن نشده باشه؟؟؟![]()