امار xbox360 های بن شده در سایت

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کنسول شما در کدام موج (ها)، بن شد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    382
سلام دوستان
بازم داریم به رستاخیزه ایکس باکس ها نزدیک میشیم منظورم بن شدنه
پس لطفا به توصیه من وچند نفر از دوستانم حد اقل فکر کنید
هرساله قبل از آمدن موج بن حدودن 20 روز قبلش مایکروسافت بازی هایی عرضه میکنه که 100 درصد گیمرهای لایو اونو آنلاین بازی میکنن
امسال هم که فیفا وکال آف جدید در راهه اونم تو موجه بن .سالای پیشم که خودتون بهتر میدونید
پس این احتمال وجود دارد که این گونه بازی ها مثل جاسوس عمل کنن برای کنسول ها
به نظر من 1 ماه بازی نکردن این بازی ها ارزششو داره

در ضمن من تا حالا بن نشدم وحدود 100 تا بازیه کپی به دسگام خوروندم
دیگه دستم خسته شد...
خوب چند سال هست با این کنسول لایو بازی می کنید؟

سلام دوستان
هرساله قبل از آمدن موج بن حدودن 20 روز قبلش مایکروسافت بازی هایی عرضه میکنه که 100 درصد گیمرهای لایو اونو آنلاین بازی میکنن
امسال هم که فیفا وکال آف جدید در راهه اونم تو موجه بن .سالای پیشم که خودتون بهتر میدونید

دیگه دستم خسته شد......

سلام دوستان

دیگه دستم خسته شد......
منم دیدم گلدم تموم شده ... گفتم توفیق اجباری شده:d به کل سیم میم رو از 360 کشیدم :)
منم با شما موافقم.
البته یه سری دوستان میگن اگه فلگ شده باشه و ... دیگه بعد بن ویو هم ... اینو هم قبول دارم.
اما کار از محکم کاری عیب نمیکنه

خوب یعنی مثلا فیفا 10 بازی کنیم مسئله ای نیست؟ من امروز فردا لایو رو واسه اولین بار میخوام راه بندازم!

شما که میخواید تازه راه بندازید
تا الان که نرفتید لایو یه ماه دیگه هم سبر کنید ببینید چی میشه.
من جای شما بودم اصلا الان نمیرفتم(چون بار اولتون واستید بعد از بن ویو )

یعنی من موندم به خدا ، سه سال از اولین باری که مایکروسافت اقدام به بن کردن کرد گذشته و خیلی از دوستان کلی وقت صرف کردن تا اقداماتی که باید برای جلوگیری از بن شدن انجام بدین رو به زبان فارسی در اختیار شما قرار بدن ! باز هم میبینم افرادی میان میگن 2-3 هفته مونده به بن کردن پس من دیگه آنلاین نمیشم.
یعنی واقعاً خوندن مطالبی که تمامش به زبان فارسی سلیس ِ اینقدر سخته؟

یعنی من موندم به خدا ، سه سال از اولین باری که مایکروسافت اقدام به بن کردن کرد گذشته و خیلی از دوستان کلی وقت صرف کردن تا اقداماتی که باید برای جلوگیری از بن شدن انجام بدین رو به زبان فارسی در اختیار شما قرار بدن ! باز هم میبینم افرادی میان میگن 2-3 هفته مونده به بن کردن پس من دیگه آنلاین نمیشم.
برادر مگه شما تو بن ویو پارسال نبودین ؟
کسانی که کامل ترین امنیت رو هم داشتن بن شدن !
مایکروسافت اگه بخواد همه رو بن کنه میتونه !
بهترین کار هم آنلاین نشدن هست

عزیز منظورتون رو نفهمیدم.
یعنی میگید هیشکی نظر نده ... همه بن میشین؟؟؟!!!
یا اینکه میگید به فارسی سلیس توضیح روش های جلو گیری از بن رو گفتن و اگه رعایت کنید نمیشید؟؟؟
اگه منظورتون اولیه نظر خاصی ندارم
اما اگه منظورتون دومی هست ... من پیشنهادم رو با این پیش فرز دادم که همه نکات امنیتی رو رعایت میکنند مثل lt و دیسم سلت و ss2 و ...

راستی من گلد داشتم تو نوامبر هم انلاین میشدم:dحلا که ندارم این 2 3 هفته رو هم ان نمیشم حد اقلش شاید یه فرجی بود بن نشدیم:d(از اونجایی که دوستانی رو میشناسم که با 1.6 و قدیمی تراش هنوز بن نشدن:d lt هم نداشتن)

ایشون منظورشون اینه هر کسی به نوعی فلگ می شه و در بن ویو تموم میشه کارش ربطی به این چند وقت اخیر نداره زیاد که آن شیم یا نشیم

عزیز منظورتون رو نفهمیدم.
یعنی میگید هیشکی نظر نده ... همه بن میشین؟؟؟!!!
یا اینکه میگید به فارسی سلیس توضیح روش های جلو گیری از بن رو گفتن و اگه رعایت کنید نمیشید؟؟؟
اگه منظورتون اولیه نظر خاصی ندارم
اما اگه منظورتون دومی هست ... من پیشنهادم رو با این پیش فرز دادم که همه نکات امنیتی رو رعایت میکنند مثل lt و دیسم سلت و ss2 و ...

راستی من گلد داشتم تو نوامبر هم انلاین میشدم:dحلا که ندارم این 2 3 هفته رو هم ان نمیشم حد اقلش شاید یه فرجی بود بن نشدیم:d(از اونجایی که دوستانی رو میشناسم که با 1.6 و قدیمی تراش هنوز بن نشدن:d lt هم نداشتن)

باز تکرار میشه در بن ویو پارسال هم SS و FW و همه چرت و پرتای دیگه کشکی بودن همه هم بن شدن!!

و دوباره هم میگم بن ویو فقط زمانیه که فلگ شده ها بن میشن پس اگه 1 ماه قبل از بن ویو هم آنلاین نشید بعد از ویو بلافاصله بعد از اتصال پیغام زیبای بن رو مشاهده میکنید

الان من باید برای اتصال به لایو چیکار کنم؟ ss2 چیه؟ دیسم سلت چیه؟

شما وصل نشو وایسا بعد از بن ویو

ایشون منظورشون اینه هر کسی به نوعی فلگ می شه و در بن ویو تموم میشه کارش ربطی به این چند وقت اخیر نداره زیاد که آن شیم یا نشیم
نخیر اصلاً هم چنین منظوری نداشتم.
دارم میگم اگر قرار فلگ شده باشید و قرار باشه که بن بشید ، با 2 هفته آنلاین نشدن تغییری حاصل نمیشه . چون مایکروسافت نمیومد تو یه روز همرو شناسایی کنه و بن کنه ، در دراز مدت کارش رو انجام میده.
ایراد پست شما تو همون قسمتی ِ که پررنگ کردم.

جالب اینجاست که من یک پست دادم تا یه فرض غلط دوباره و دوباره تکرار نشه ، ولی همون پست رو هم که برای رفع ابهام بود یه سری براشون مبهم موند.

ببینید دوستان عزیز منظورم از جاسوس بودن این بازی ها فقط برای همون ماهه عرضه شونه
و این 1 احتماله .چون کاربرانش خیلی زیاد شدن مایکروسافت همرو با یکی دو بازی چک کنه وبعد اقدام به عمل ناپسند بن کردن کنه
خودتون اگر کمی فکر کنید میبینید که هر ساله قبل از موج 1 یا2 بازیه خفن برای آنلاین میاد
در ضمن اینو بگم که اگر شما به لیست بن های مایکرسافت برید فرقی نمیکنه که سیلور باشید یا 1 ماه آفلاین باشید دقیقا مثل اس ام اس برای موبایل میمونه
اگر خدایی نکرده با گلد هم بن شدیدناراحت نشین چون پروفایلتون بن نمیشه کنسول بن میشه.1 کنسول بخرید وپروفایلتنو ریکاوری کنید وتا موج بعدی با خیال راحت کپی بازی کنید#:-s

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or