hitman rocker
کاربر سایت
آقا من رفتم یه دو ساعتی بازی کردم تو لایو cod , halo خبری نبود فقط اونایی که تو هیلو بودن خیلی حرفه بودند!!!!!
سبزشما ها که جواب نمیدین حد اقل بگید الان من گلد تهیه کنم یا نه؟!فعلا اوضاع سبزه قرمزه نارنجیه!!!؟
داداش بچه مردم گمراه میکنی؟:dسبز
نوامبر بن ویو شروع میشه عزیز 98%
اما باید رعایت کنی نکات رو .
1 ساله نگیری اما هااا
3 یا 1 ماه
اقا اگه قرار بود بشه خو بهترین گزینه ریچ بود دیگهداداش بچه مردم گمراه میکنی؟:d
تا آخر شهریور سبز از مهر به بعد قرمز دیگه لایو نری بهتره
دوستان من یه نکته رو بگم:
اینجور نیست که ماکروسافت توی بن ویو تازه شروع کنه پیدا کردن کنسول ها که مثلا اگه توی بن ویو لایو نرید بن نمیشید
ماکرو طی یک سال کنسول هارو شناسایی میکنه و بن ویو فقط یه بازه زمانیه که کنسول هایی که طی یک سال شناسایی شدن بن میشن!
دوستانیم که تا حالا لایو وصل نشدن وصل نشن چون این 1 ماه ارزش نداره
کسایی هم که وصل شدن نهایت استفاده رو از این 1 ماه باقی مونده بکنن
اقا اگه قرار بود بشه خو بهترین گزینه ریچ بود دیگه
وقتی کاری شروع نشه پس گذاشته باسه نوامبر و کنیکت.
البته من به این 3 روز فری برای اکنت های سیلور هم یه کم شک دارم.امکان داره خطری باشه
اولا می خواستم از دوستمون blacksina به دلیل جواب گویاشون تشکر کنم.
ثانیا می خوام بدونم چرا همه اومدین دارین شلوغش می کنین. کو Ban Wave ؟ اگه خبری از بن عمومی باشه اول از شما درسایت های معتبر خبرش میاد نه اینجا. حالا یکی دو نفر به خاطر کارهای غیر قانونی که کردن بن شدن.نه عزیز من شما باید در طول این مدت حواست به بازی هات می بوده نه اینکه حالا کنسول رو وصل نکنی! چون اگه قرار باشه بن بشی اگر عید نوروز سال دیگه هم وصل کنی بن میشی.
موفق باشید
یه سوال اگه الان بن شیم دیگه هارد بن نمیشیم؟
من lt1.1 و اخرین ورژن داشبورد رو دارم
نه دوست عزیز نه پروفایلت بن میشه نه اکانت گلدت فقط دستگات بن میشهاگه بن بشیم کنسول بن میشه یا پروفایل آخه من یه gold یک ساله خریدم میخواستم ببینم اگه الان بزنمش و بعدش بن شم حتی اگه یه کنسول دیگه بخرم میتونم ازش استفاده کنم یا نه ؟؟؟آخه یک نفر تو همین تاپیک گفت میشه پروفایل رو ریکاوری کرد ولی یک نفر دیگه بهم گفت که پروفایلت بن میشه!!!![]()