امار xbox360 های بن شده در سایت

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کنسول شما در کدام موج (ها)، بن شد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    382
من با اینکه هنوز 360 نگرفتم ولی یک نظریه ای دارم که شاید درست باشه :sick: وقتی شما 12w میکنید ، کانکتور فن رو به سوکت روی مین دیگه نمیزنید و به یک منبع خارجی وصل میکنید یا به داخل کنسول و از dvd rom برق میگیرید . خوب وقتی هیچ چیزی به سوکت فن وصل نباشه مایکروس*ک میفهمه تو کنسول دست بردید و فن رو کندید ! و اینطوری میشه که اونطوری میشه ( بن میشید ) ولی من تا جایی که اطلاع دارم خبر رسمی از اینکه اگه 12w کنید بن میشید منتشر نشده و امکان داره دلایل دیگه ای باشه . ;)

این فریمور،فریمور هک شده هست و با امکاناتی که داره تقریبا جلوی بن شدن شما رو میگیره.

فریمور اصلی XBox360 اسمش XTreme هست و هک شده اون میشه IXtreme

الان به طور مثال برای من XTreme یا XITreme هست؟؟؟ حالا کجاها می توانند هک کنند؟؟؟

الان به طور مثال برای من XTreme یا XITreme هست؟؟؟ حالا کجاها می توانند هک کنند؟؟؟

شما باید ببرید یکی از جاهایی که فروش و تعمیر XBox 360 انجام میدن.مثلا NextGen

برای این که بفهمی IXtreme هست یه بازی که Stealth Patch نیست رو بذار داخل دستگاه.اگر اجرا نکرد یعنی IXtreme هست فریمورت.

سلام،

من امروز صبح دیسک Assassin's Creed توی دستگاهم بود و به لایو هم وصل شده بودم (فقط دستگاه آن لاین بود)، وقتی بازی رو اجرا کردم یه پیغام داد که برای این بازی یه آپدیت وجود داره و منهم Ok رو زدم و آپدیت هم داونلود و نصب شد و بازی هم خیلی طبیعی اجرا شد. فکر میکنید این کار من باعث بن شدنم بشه؟

سلام،

من امروز صبح دیسک Assassin's Creed توی دستگاهم بود و به لایو هم وصل شده بودم (فقط دستگاه آن لاین بود)، وقتی بازی رو اجرا کردم یه پیغام داد که برای این بازی یه آپدیت وجود داره و منهم Ok رو زدم و آپدیت هم داونلود و نصب شد و بازی هم خیلی طبیعی اجرا شد. فکر میکنید این کار من باعث بن شدنم بشه؟

این یه آپدیت برای بازی بوده و فقط برای رفع باگ یا اضافه کردن امکانات بوده.مشکلی برای شما ایجاد نمی کنه عزیز.

IXtreme فقط چک می کنه که دیسک Stealth Patch هست یا نه، اگه نبود نمی ذاره بازی اجرا بشه. درسته؟ یا نه غیر از این هم امکانات دیگه ای داره؟؟ اگه داره بگید لطفا.

IXtreme فقط چک می کنه که دیسک Stealth Patch هست یا نه، اگه نبود نمی ذاره بازی اجرا بشه. درسته؟ یا نه غیر از این هم امکانات دیگه ای داره؟؟ اگه داره بگید لطفا.

بله همینطوره.
در ضمن جلوگیری از این می کنه که تشخیص بدن دستگاه شما کپی هست.

اصل موضوع Ban کردن بیشتر شانسیه
این Ixtreme هم چیز خاصی نیست ، ولی مطمئن باشید اگر با باری کپی یا همون Backup لایو بازی کردید 100% Ban میشید .
من خودم این ریسک رو کردم ، چون حال میده .
یادتون باشه Microsoft شرکت بزرگیه و Hacker ها در مقابلش هیچ .

مگه از بازی غیر اصل نمیفهمن که دستگاه کپی خوره؟؟ از خود دستگاه که نمیتونن بفهمن؟؟ درسته؟

باید بازی Copy رو تست کنی رو دستگاه.در صورتی که Stealth Patch کامل باشه و اجرا نشه دستگاه کپی خور نیست.

در ضمن زمان کپی خور میشه همون فریمور XTreme اصلی رو هم ریخت بستگی داره مشتری چی بخواد.فقط مثل IXtreme امن نیست که از بن جلوگیری کنه.

باید بازی Copy رو تست کنی رو دستگاه.در صورتی که Stealth Patch کامل باشه و اجرا نشه دستگاه کپی خور نیست.

در ضمن زمان کپی خور میشه همون فریمور XTreme اصلی رو هم ریخت بستگی داره مشتری چی بخواد.فقط مثل IXtreme امن نیست که از بن جلوگیری کنه.
منظورم Microsoft بود. یعنی تا با دیسک کپی آنلاین بازی نکنیم، ماکروسافت نمی فهمه که. اگه می فهمید می تونست تو marketplace بن کنه. پس چون کسی تا حالا تو marketplace بن نشده میفهمیم که شناسایی کنسول های کپی خور شده فقط از راه دیسک هایی که تو دستگاه گذاشته میشه برای ماکروسافت قابل شناساییه;)

منظورم Microsoft بود. یعنی تا با دیسک کپی آنلاین بازی نکنیم، ماکروسافت نمی فهمه که. اگه می فهمید می تونست تو marketplace بن کنه. پس چون کسی تا حالا تو marketplace بن نشده میفهمیم که شناسایی کنسول های کپی خور شده فقط از راه دیسک هایی که تو دستگاه گذاشته میشه برای ماکروسافت قابل شناساییه;)

بله درسته.البته امکان این که با تغییرات سخت افزاری کنسول بن بشه هم هست.ولی کلا اگر یکی از دیسک هاتون Stealth Patch کامل نباشه بن میشید.همون موقع بن نمیشید ولی زمانی که بن کردن ها شروع میشه شما جز افرادی هستید که از قبل شناسایی شدن و شما رو بن می کنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or