امار xbox360 های بن شده در سایت

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کنسول شما در کدام موج (ها)، بن شد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    382
من دستگام بن شده ولی قبلش دموی umk3 رو دانلود کردم.اگه من پوینت بخرم بعد هاردمو ببرم یه جای دیگه بازی رو unlock کنم میشه؟

هاردت رو می تونی ببری روی یه دستگاه دیگه بذاری و استفاده کنی از اطلاعات داخلش.چون بن شدنت ربطی به اطلاعات توی هاردت نداره و اگر اشتباه نکنم به سخت افزار کنسول کار داره که اطلاعات روشون Save میشه.

راجع به بن شدن تو ماه فوریه اگه ممکنه یه توضیحی بدید چون من به تازگی میخوام برم لایو 5-4روز دیگه
میخواستم ببینم اگه الان فصل بن کردنه الان(این ماه حداقل)نرم لایو
ممنون:love:

راجع به بن شدن تو ماه فوریه اگه ممکنه یه توضیحی بدید چون من به تازگی میخوام برم لایو 5-4روز دیگه
میخواستم ببینم اگه الان فصل بن کردنه الان(این ماه حداقل)نرم لایو
ممنون:love:

اگر بار اولته که بن نمیشی.
فقط دیسک ها رو چک کن ببین Stealth Patch شدن یا نه.

پدرام جان اگه ممکنه یه کم بیشتر توضیح بده من اماتورم نمیدونم این مسائل امنیتی رو توی لایو کی برم؟نرم؟
ممنونم ازت:love:

نگاه کن برنامه XDVDMulleter بگیر و باهاش Stealth Patch بازی ها رو چک کن.اگر یک دونه از این گزینه های مربوط به Stealth Patch مشکل داشته باشن باعث بن شدن میشن.اگر همش کامل تیک خورده باشه مشکلی برای بن شدن ندارید.
برنامه هم سرچ کنی توی بخش XBox360 هست.

سلام خسته نباشید.
یه سوال دارم : من تا بحال کنسول نداشتم و فقط با کامپیوتر بازی کردم حالا میخوام بدونم اجرای بازی های اکشن اول شخص با xbox360 راحته؟؟؟ یعنی براحتی کامپیوتر میباشد؟؟؟؟
با تشکر ابراهیمی.

سلام خسته نباشید.
یه سوال دارم : من تا بحال کنسول نداشتم و فقط با کامپیوتر بازی کردم حالا میخوام بدونم اجرای بازی های اکشن اول شخص با xbox360 راحته؟؟؟ یعنی براحتی کامپیوتر میباشد؟؟؟؟
با تشکر ابراهیمی.

اگر منظورت گیم پلی هست که آره.

بستگی داره که شما به طرز بازی با دسته عادت کنید یا خیر...:love:

سلام خسته نباشید.
با تشکر ابراهیمی.
بسیار راحت تر از pc هست و هیجان بازی هم برات بیشتره .

مسئله ای که مهم هستش اینه که دقت کنید که فیرم ویر iXtreme فقط بازیهایی رو که 100% استیلث شده اند (+SP) رو میتونه اجرا کنه، فیرم ویرهایی مثل Xtreme میتونن بازیهایی رو هم که پچ استیلث ندارن (NSP) و یا دارای پچ استیلثی با درصد کمی تفاوت از دیسک اصلی هستند رو هم اجرا کنن ولی خب استفاده از اونا اصلا توصیه نمیشه.
کلا هیچ گارانتی‌ای وجود نداره که آخرین نگارشهای فیرم ویرهای موجود میتونن شما رو در برابر بن شدن از مایکروسافت حفظ کنن، همیشه باگهایی (مثل Kreon Bug) پیدا شدن که به مایکروسافت این امکان رو دادن که کنسول تغییر داده شده و یا بازی کپی رو شناسایی کنه، سوال اینکه که کی و چطوری.
یه مثال کوچک اون خواندن سی دی های ارژینال هستش که بدون استفاده از فیرم ویر کرئون (Kreon) امکان اون نیستش، یعنی اگر سی دی ارژینال رو توی یه درایو معمولی بذارین، با هیچ برنامه ای نمیتونین اون رو بخونین (حداقل من که چندتا برنامه رو امتحان کردم و نتونستم) ولی وقتی با Kreon ایمیج گرفتین و استلیث کامل کردین و رایت کردین، با هر درایوی که بخوایین میتونین اون رو بخونین و ایمیجش رو بگیرین، به نظر من این به این معنی هستش که یه کپی 100% از بازیهای XBox 360 وجود نداره و همیشه احتمال اینکه یه طوری بن بشین هستش.

من 2 تا ارور بهم میده کنسول وقتی می خوام لایو بازی کنم

1.شما باید عضو طلایی بشید

2.ممکنه تنظیمات فامیلی کنسول محدود شده باشه

به نظرتون چی کار باید کنم اساتید کمک کنن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or