آقا میگم ایشون یک و ماه نیم پیش بن شده چون پدرام بعد از اون آ پدیت بعضی ها بن شدن مثل فرزاد
شاید اینطور باشه.اما امکان داره فرزاد یا دوستای دیگه که اون موقع بن شدن از زمانی که توی پاییز بن شروع شد تا اون موقع آنلاین نشده بودن با دستگاه...
آقا میگم ایشون یک و ماه نیم پیش بن شده چون پدرام بعد از اون آ پدیت بعضی ها بن شدن مثل فرزاد
البته فریدون جان این نوع بن ها که گفتی مربوط به Account هست یعنی gamertag شخص بن می شه نه کنسولش.در نتیجه چیزی به عنوان بن فصلی یا ماهیانه نداریم و در هر زمان که شرکت مایکروسافت متوجه تخلف شما از قوانین استفاده از لایو بشه (چه به صورت مقطعی و یا دائمی ) بن خواهید شد.
توضیح مختصر در مورد بن موقت هم اینه که استفاده از کلمات رکیک و ضد اخلاقی در گیمرتگ و بیوگرافی شخصی و یا حتی مضامین تبلیغاتی و مواردی از این نوع باعث بن موقت شما میشود .
من اگه براى مثال گاد او وار رو اورجينال بخرم.ميتونم بدون ابنكه بن شم تو لايو بازى كنم؟چند هست قيمت بازى هاى اورجينال؟
سلام من همیشه این سوال را میپرسم ولی کسی بلد نبوده جواب بده اونم اینکه
من اگر این فریمور جدید را نریزم ولی بازی که قابل شناسایی نیست بزارم بازم بن میشم
و سوال بعدی اینکه من در حال حاضر دیال دارم میدونم نمیشه بازی کرد ولی خیلی کنجکاو هستم برم لایو ببینم چه جوری هست آیا رفتن توی محیط لایو بدون فریم ور IXTREAM بازم بن میشم
محیط Live بدون بازی به چه درد میخوره؟؟؟؟
دقيقا منظورم همين Gears of war بود.ممنون console
console جان . راهی داره که من بتونم gamescore خودم رو update کنم.
یعنی من که Firmware Ixtreme روی کنسولم نصب نیست اگر از دیسکهای Full Stealth Patch استفاده کنم Ban نمیشم؟نیازی به داشتن Frimware های IXtreme نیست.این Frimware مخصوصا نسخه آخرش از اجرای بازی هایی که Stealth Patch نشدن جلوگیری می کنه فقط.
اگر بازی شما Full Stealth Patch باشه دیگه با فریمور اصلی دستگاه که Xtreme هست هم می تونی بازی کنی.
تنها کاری که باید انجام بدی اینه که دیسک هات رو چک کنی با XDVDMulleter و در صورت Full Stealth Patch بودن در Live استفاده کنی.در ضمن با Dial Up هم می تونی بری توی Live و تعدادی بازی هم هستن که بتونی با Dial Up بازی کنی.