امار xbox360 های بن شده در سایت

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کنسول شما در کدام موج (ها)، بن شد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    382
آقا میگم ایشون یک و ماه نیم پیش بن شده چون پدرام بعد از اون آ پدیت بعضی ها بن شدن مثل فرزاد

شاید اینطور باشه.اما امکان داره فرزاد یا دوستای دیگه که اون موقع بن شدن از زمانی که توی پاییز بن شروع شد تا اون موقع آنلاین نشده بودن با دستگاه...

باسلام

امروز یک آپدیت جدید از طرف مایکروسافت منتشر شد که هیچ قابلیت اضافی رو به کنسول نمیده و به گفته xbox-scene تنها شامل کدهایی هست که کنسول رو برای گسترده تر شدن سرویس مایکروسافت آماده میکنه .
اگر کنسول شما به Xbox-live متصل نشد و پیغامی مبنی بر آپدیت داشتید بدون نگرانی این آپدیت رو انجام بدید .
از اونجا که فلسفه درس عبرت شدن برای دیگران برای مایکروسافت مهم است ، بن دائمی به خاطر استفاده از دیسک کپی در سه دوره قبل به صورت کلی انجامشد اما همیشه انتظار مشابهی نداشته باشید .
در نتیجه چیزی به عنوان بن فصلی یا ماهیانه نداریم و در هر زمان که شرکت مایکروسافت متوجه تخلف شما از قوانین استفاده از لایو بشه (چه به صورت مقطعی و یا دائمی ) بن خواهید شد.
توضیح مختصر در مورد بن موقت هم اینه که استفاده از کلمات رکیک و ضد اخلاقی در گیمرتگ و بیوگرافی شخصی و یا حتی مضامین تبلیغاتی و مواردی از این نوع باعث بن موقت شما میشود .

موفق باشید
فریدون

در نتیجه چیزی به عنوان بن فصلی یا ماهیانه نداریم و در هر زمان که شرکت مایکروسافت متوجه تخلف شما از قوانین استفاده از لایو بشه (چه به صورت مقطعی و یا دائمی ) بن خواهید شد.
توضیح مختصر در مورد بن موقت هم اینه که استفاده از کلمات رکیک و ضد اخلاقی در گیمرتگ و بیوگرافی شخصی و یا حتی مضامین تبلیغاتی و مواردی از این نوع باعث بن موقت شما میشود .
البته فریدون جان این نوع بن ها که گفتی مربوط به Account هست یعنی gamertag شخص بن می شه نه کنسولش.

آخرین ویرایش:
اگر طریقه بن شدن از Live مشخص بشه یعنی محلی که اطلاعات روش ثبت میشه و به مایکروسافت ارسال میشه مشخص بشه،احتمال این که هکر ها بتونن یه کاری کنن که مثلا افراد با تغییر در اون بخش مربوطه که به مایکروسافت ارسال میشه دوباره وارد XBox Live بشن میره بالا.البته این چیزی که من گفتم یه مقدار پیچیده هست و در ضمن چیزی باید مثل IXtreme باشه که یه جورایی مانع از لو رفتن آدم باشه توی Live.

من اگه براى مثال گاد او وار رو اورجينال بخرم.ميتونم بدون ابنكه بن شم تو لايو بازى كنم؟چند هست قيمت بازى هاى اورجينال؟

وقتی بازی اوریجینال داشته باشی دیگه مشکلی برای بن شدن نداری.راحت می تونی بازی کنی.در ضمن XBox 360 بازی GOD OF WAR نداره و منظور شما فکر کنم Gears Of War هست.قیمت بازی ها هم از 45000 تومان شروع میشه تا بالا.
آقا پیام از دوبی میاره حدودا 65000 تومان فکر کنم در بیاد.البته آخرین سری بازی Call Of Duty 4 آورد برای بچه ها...:love:

سلام من همیشه این سوال را میپرسم ولی کسی بلد نبوده جواب بده اونم اینکه
من اگر این فریمور جدید را نریزم ولی بازی که قابل شناسایی نیست بزارم بازم بن میشم
و سوال بعدی اینکه من در حال حاضر دیال دارم میدونم نمیشه بازی کرد ولی خیلی کنجکاو هستم برم لایو ببینم چه جوری هست آیا رفتن توی محیط لایو بدون فریم ور IXTREAM بازم بن میشم

سلام من همیشه این سوال را میپرسم ولی کسی بلد نبوده جواب بده اونم اینکه
من اگر این فریمور جدید را نریزم ولی بازی که قابل شناسایی نیست بزارم بازم بن میشم
و سوال بعدی اینکه من در حال حاضر دیال دارم میدونم نمیشه بازی کرد ولی خیلی کنجکاو هستم برم لایو ببینم چه جوری هست آیا رفتن توی محیط لایو بدون فریم ور IXTREAM بازم بن میشم

نیازی به داشتن Frimware های IXtreme نیست.این Frimware مخصوصا نسخه آخرش از اجرای بازی هایی که Stealth Patch نشدن جلوگیری می کنه فقط.
اگر بازی شما Full Stealth Patch باشه دیگه با فریمور اصلی دستگاه که Xtreme هست هم می تونی بازی کنی.
تنها کاری که باید انجام بدی اینه که دیسک هات رو چک کنی با XDVDMulleter و در صورت Full Stealth Patch بودن در Live استفاده کنی.در ضمن با Dial Up هم می تونی بری توی Live و تعدادی بازی هم هستن که بتونی با Dial Up بازی کنی.

محیط Live بدون بازی به چه درد میخوره؟؟؟؟

بخش Marketplace داره که برای دانلود های رایگان و دانلود های پولی هست.دانلود ها هم شامل فیلم های HD،بازی های Arcade،بازی های XBox 1 و Theme & Gamer Picture و ... هست.

دقيقا منظورم همين Gears of war بود.ممنون console

خواهش می کنم وظیفست.

شما اگر قصد گشت زدن توی XBL رو داری اصلا توی دستگاهت بازی نذار.

نیازی به داشتن Frimware های IXtreme نیست.این Frimware مخصوصا نسخه آخرش از اجرای بازی هایی که Stealth Patch نشدن جلوگیری می کنه فقط.
اگر بازی شما Full Stealth Patch باشه دیگه با فریمور اصلی دستگاه که Xtreme هست هم می تونی بازی کنی.
تنها کاری که باید انجام بدی اینه که دیسک هات رو چک کنی با XDVDMulleter و در صورت Full Stealth Patch بودن در Live استفاده کنی.در ضمن با Dial Up هم می تونی بری توی Live و تعدادی بازی هم هستن که بتونی با Dial Up بازی کنی.
یعنی من که Firmware Ixtreme روی کنسولم نصب نیست اگر از دیسکهای Full Stealth Patch استفاده کنم Ban نمیشم؟
در ضمن من چندتا از بازیهام Stealth Patch نبودن ولی فقط offline باهاشون بازی میکردم!
ممکنه این باعث شناسائی من بشه؟
راستی تا حالا هم به Live وصل نشدم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or