امار xbox360 های بن شده در سایت

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کنسول شما در کدام موج (ها)، بن شد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    382
مثل روز روشنه ماکرو از این ماجرا دست بر نمیداره. باید از حق حقوق خودش و ناشران دیگه حمایت بکنه. الان هم که تق ولقه، یحتمل دارن شناسائی میکنن. تو شبی خون بعدی کلک همه رو میکنن.

پ.ن. البته اشخاصی هستن که طی دوسال گذشته هیچ اتفاقی براشون نیفتاده :-".

خاک تو سرشون بابا.با همون حالت کپی خور هم که تعداد کاربرای بخش آنلاینش زیاد باشه یه رکورد میشه.الکی کار خودشون رو خراب می کنن.

خدا از دهن من هم بشنوه :biggrin1: :

انجمن : XBox-Scene
نویسنده : xpt360
متن پست :

=====

امیر جان ، حالا به حرف من رسیدی که میگفتم iXtreme کشکه؟! اگر بخوان بن کنن یه کاری می کنن که بتونن iXtreme ها رو هم شناسایی کنن؟! بدبختا اونایی که مجبور شدن بخاطر همین iXtreme نصف بازی هاشون رو از نو بخرن! :-"

=====

اما....
وضعیت دسترسی : هنوز بن نشدم ( شکر خدا )!
درایو : Hitachi v47
فیرم ویر: Xtreme v2.4 with disc Jitter

خوش خبر باشی /:)

منم iXtreme 1.1 دارم ، راستی برای BenQ جدیدتر از این Firmware اومده ؟

خدا رو شکر هنوز سالمم ...

خاک تو سرشون بابا.با همون حالت کپی خور هم که تعداد کاربرای بخش آنلاینش زیاد باشه یه رکورد میشه.الکی کار خودشون رو خراب می کنن.
سود بدست امده از فروش بازی خیلی بیشتر از لایو ـه عزیز ;).

درست میگی اما این شرکت گنده که همش فکر پوله همین خورده ها هم که گیرش میاد پوله دیگه.

مسخره کردن بخدا.شاید این XBox 360 رو دادم یه PS3 گرفتم.

هر چند اصلا راضی به این کار نیستم اما بهتر از هیچیه.

با سلام مجدد
والا من هنوز خودمم گیج شدم، خیلی ها هم با داشتن iXtreme باز هم بن شدن، اولین فکری که به ذهن من می رسه اینه که احتمالا از راه دیگری عمل شناسایی انجام شده. شاید اصلا یک یا چند بازی خاص بوده. یا اینکه اصلا جای سکتور های PFI و DMI رو مایکرو تغییر داده، خدا می دونه چه کاسه ای زیر نیم کاسه هست. اینها به نظر من هیچی معلوم نمی کنه که آیا iXtreme کار خودش را کرده یا نکرده. iXtreme فقط در مورد بررسی StealthPatch و جزئیات مربوط به آن ساخته شده و به گفته خود C4Eva تمامی مراحل شناسایی دیسک کپی و اوریجینال عینا شبیه به هم می شه.

من الان يك ماه و خورده اي كه به Live وصل ميشم و فقط پروفايل ساختم همين!
نه بازي كردم نه چيزي!
مدت آنلاين شدنم در حد 1-2 دقيقه بوده. بدون اينكه وصل شم به لايو الان ميتونم بفهمم بن شدم يا نه؟

احتمال نمی دی کسی که ixtreme داشته ولی یک بازی رو 5 روز قبل تر از عرضه رسمی اون تو دستگاهش گذاشته و بازی کرده بن بشه ؟

اینم هست!
ولی فکر نمی کنم از این باشه.
چون ممکنه یکی نسخه اصل بازی رو چند روز زودتر از عرضش بازی کرده باشه!

من الان يك ماه و خورده اي كه به Live وصل ميشم و فقط پروفايل ساختم همين!
نه بازي كردم نه چيزي!
مدت آنلاين شدنم در حد 1-2 دقيقه بوده. بدون اينكه وصل شم به لايو الان ميتونم بفهمم بن شدم يا نه؟
وصل می شی به لایو اگه لاگین شدی یعنی بن نشدی. اگرم failed داد می ری test connection می کنی و اگه نوشته بن یعنی بن شدی، راه دیگری هم نداره.
نه خیر! احتمال نمی دم! :biggrin1:
سهیل جان ، همون BenQ که نقل قول کردم بارزترین نمونشه! ;)
این نمونه ها 10 تا مثال نقض داره!
1- از کجا می دونی یارو خالی نبسته؟ آشنایی باهاش؟ خالی بستن هم که کاری نداره.
2- از کجا معلوم اصلا این فرد قبل از اینکه ixtreme 1.1 بریزه از همون روش های غیر رسمی برای کپی خور کردن benq استفاده کرده بوده و باهاش به لایو وصل شده بوده؟ چون این ixtreme 1.1 هنوز 1 ماه نشده که اومده برای benq.
و ...

بزار یه چیزی رو بگم اگه قرار بود ixtreme کار نکنه مطمئن باش کنسول من اولین نفر بن می شد. چون فکر نمی کنم کسی به اندازه من و داداشم تو لایو بوده و در حال آنلاین بازی کردن باشیم در این سایت و در حال حاضر هیچ مشکلی برای کنسول پیش نیومده. یه موضوع دیگه هم هست. ixtreme با این حال که دیسک ها رو چک می کرد ولی یسری از بازی ها رو با این حال که video partition شون ایراد داشت باز اجرا می کرد و خیلی ها ممکنه اصلا دقت به این موضوع نمی کردند!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or