ديگه 3 ماهه هيچ كس بن نشده و به اميد خدا
اگر اين كار هارو بكني ديگه بن نمي شي
همه موارد یک طرف این نیت و خلوص عمل در طرف دیگر !0- نيت و خلوص و ايمان به خدا و سپس كانكت
خيلي باحال اومدي با جمله هات حال كردم:biggrin1:به به ! عجب نسخه توپی برای علاج این درد بی علاج قصد دارید سفارش کنید :
همه موارد یک طرف این نیت و خلوص عمل در طرف دیگر !
آخه مگه میخوایم چیکار بکنیم !؟ غیر اینکه برویم چند تا اچیومنت آنلاین بگیریم ، بر و بچز رو ChainSaw کنیم ، Ace بزنیم به مهرداد ، +25 Rank ویرچوآ تنیس 3 رو ببریم ، چند نفر رو هدشات کنیم ، ....
همه این کارها در جهت اجرای فرامین الهی در خصوص یادگیری دانش و اینجور چیزهاست دیگه !
---
حالا بقیه موارد که نوشتی به دّرّک ! فکر کنم غیر از این یارو ( اسمش یادم نمیاد ! گیمرتگش ولی پشمک ـه ! ) کسی از بچه ها نمی دونست دستگاه من هنوز فرمور 3.5 است و i Xtreme رو نصب نکردم.دیسک ها هم تضمینی بدون استلف پچ هستند ! در واقع قبل از عمل و این ریسک کردن ، نیت و خلوص عمل داشتم که تا الان که حدود 28 روز از Gold ـم می گذرد هنوز بن نشدم !
بن بی بن ...
... تا الان که حدود 28 روز از Gold ـم می گذرد هنوز بن نشدم !
بن بی بن ...
مرد مومن نمیتونستی زودتر بگی؟!!!با عرض پوزش بايد گفت كه موج BAN كردن مايكروسافت دوباره شروع شده مراقب باشيد
http://www.xbox-scene.com/xbox1data/sep/EEAVyEFuFyZuyXdjmt.php
چطوري بن مي كنن پدرام من كه ديسك كپي توي دستگاه نمي زارم كه برم آنلاين بازي كنم از كجا مي فهمن . :confused:بن میشی میلاد جون.
مسخره کرده این مایکروسافت.
بخدا اگر بن شدم میرم Ps3 می خرم.
به نظرتون وصل بشم یا نه ؟
من می ترسم بن بشم.فریمورم هم XTreme هست.
So until we have more info we HIGHLY suggest you don't log in to Xbox LIVE and don't play any games from DVD+/-R DL (even offline, incase MS flags something) if you have a flashed DVD drive.