یکی دیگه از دوستام هر دو حالته بن شد. هم اکانت هم کنسول. من فقط اکانتم بن شده.
الآن من از دوستم پرسیدم ماجرا چیه
گفت که اون هم نمیدونه ماجرا چیه ولی یکی از دوست هاش (مثل دوست شما) دو طرفه بن شده
Wave 2013 ظاهراً استارت خورده
یکی دیگه از دوستام هر دو حالته بن شد. هم اکانت هم کنسول. من فقط اکانتم بن شده.
اون دوست دوست شما:dبراي أولين بار به لايو وصل شده بود؟يا نه؟ آخرين بازي كه بازي كرده بود چي بود؟ شايد تو اين چند تا بني كه انجام شده دليلي بوده.اگه ميشه يك تحقيقي بكن.الآن من از دوستم پرسیدم ماجرا چیهگفت که اون هم نمیدونه ماجرا چیه ولی یکی از دوست هاش (مثل دوست شما) دو طرفه بن شدهWave 2013 ظاهراً استارت خورده
مطمئنی چیزی از دست ندادیم؟! کنسول بخوره تو سرشون. اصلا کنسول من بن نشده. فقط پروفایلم بن شده. پروفایلی که 4 ساله توی لایوم باهاش. پروفایلی که یکی از بیشتری آمار اچیومنت های ایران رو داره با 145 هزار اچیویمنت. باز میگی چیزی نشده؟! الان چند ساعته با ساپورت دارم حرف میزنم تلفنی هیچ کودوم نمیدونن جریان چیه. هی این به اون پاس میده. بیشرفا نصف شبی اعصاب نذاشتن واسمون.دیگه امسال نسل اخر کنسولهاست و تا سال دیگه از این کنسول هم دیگه باید کم کم خداحافظی کنید.
خوده بنده نزدیک 3 سال از live به شدت استفاده کردم و حالشو هم بردم ولی سر بازی مضخرف halo 4 بن شدم رفت پی کارش.
اصلا هم ناراحت نیستم چون استفاده ای که باید میکردم رو کردم و خوشحالم از اینکه این کنسول هم تا سال دیگه از رده خارج میشه و من چیزی رو از دست نخواهم داد.
پس اگر بن شدید نگران نباشید چیز زیادی را از دست ندادین که بخواهید براش غضه بخورید.
اون دوست دوست شما:dبراي أولين بار به لايو وصل شده بود؟يا نه؟ آخرين بازي كه بازي كرده بود چي بود؟ شايد تو اين چند تا بني كه انجام شده دليلي بوده.اگه ميشه يك تحقيقي بكن.
حالا با بقیه کاری ندارم اما من فقط پروفایلم بسته شده. ربطی هم به بازی نداره چون اورجینال بود بازی من. بازی 97% و ... هم استفاده نکردم. کنسول هم سالمه. بخدا نمیدونم دیگه چیکار کنم. همچنان با ساپورت درگیرم.یکی امار بده ببینم چه خبره؟؟ دوستانی که بن شدن از دیسک 97 درصد استفاده نکردن؟
مطمئنی چیزی از دست ندادیم؟! کنسول بخوره تو سرشون. اصلا کنسول من بن نشده. فقط پروفایلم بن شده. پروفایلی که 4 ساله توی لایوم باهاش. پروفایلی که یکی از بیشتری آمار اچیومنت های ایران رو داره با 145 هزار اچیویمنت. باز میگی چیزی نشده؟! الان چند ساعته با ساپورت دارم حرف میزنم تلفنی هیچ کودوم نمیدونن جریان چیه. هی این به اون پاس میده. بیشرفا نصف شبی اعصاب نذاشتن واسمون.
همین الان خبر رسید 2 نفر دیگه هم بن شده. هم کنسول هم اکانت. حالا من چرا کنسولم سالمه نمیدونم.
اینا خیلی بیشرف تر از اینان. اینا یه تیم مخصوص واسه این کار دارن به نام enforcement team که به هیچ وجه بهشون درسترسی ندارین. فقط از طریق فروم هست که اونم سوال رو میپرسید هر موقع دلشون خواست جواب میدن و تاپیکتون رو قفل میکنن و اصلا اجازه نمیدن که حرف بزنی. ساپورت هم که یه عده گاگول جمع شدن اونجا نمیدونم چه غلطی میکنن. 50 دقیقه وقت منو گرفته یارو آخر میگه والا من بلد نیستم تازه واردم. اونم وقتی عصبانی شدم و سرش داد زدم اینو گفته.
ببخشید دوست عزیز ،شما کلا بازی ارجینال استفاده می کردی؟یعنی اصلا دستگاهت را هیچ بلایی سرش نیاورده بودی؟!
سوال از بقیه دوستانی که اطلاع دارند:
چرا تو هیچ سایت خارجی صحبت از این موج بن نیست؟!