امار xbox360 های بن شده در سایت

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کنسول شما در کدام موج (ها)، بن شد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    382
منم سوال همین دوستمون رو داشتم.
اگه dlc های پولی یک بازی رو از جای دیگه دانلود کنیم و بریزیم ، خطر بن شدن وجود داره یا نه ؟
میخوام dcl gangnam style dance central 3 رو بگیرم :d ولی هنوز نگرفتم چون مطمئن نیستم که بن بشم یا نه

کلا شایعه هست که مایکرو دیگه بن نمیکنه و لی بازم به ریسکش نمی ارزه.
راجع به gangnam style هم بگم که :
این احمقانه ترین رقصی هست که تا حالا دیدم ولی باحاله:dمخصوصا اینجاش:
ab70731b1553.jpg

منم سوال همین دوستمون رو داشتم.
اگه dlc های پولی یک بازی رو از جای دیگه دانلود کنیم و بریزیم ، خطر بن شدن وجود داره یا نه ؟
میخوام dcl gangnam style dance central 3 رو بگیرم :d ولی هنوز نگرفتم چون مطمئن نیستم که بن بشم یا نه

میشه بگی از کجا میشه dlc مجانی گرفت؟

گمان کنم کنسول من هم به نوعی بن شده ، چون وقتی می خوام از Marketplace خرید کنم با خطای 80153410 مواجه میشم (؟!) کسی از شما دوستان از چگونگی رفع این خطا آگاهی داره؟

سپاس

گمان کنم کنسول من هم به نوعی بن شده ، چون وقتی می خوام از Marketplace خرید کنم با خطای 80153410 مواجه میشم (؟!) کسی از شما دوستان از چگونگی رفع این خطا آگاهی داره؟

سپاس

وقتی یکی بن بشه کلا نمیتونه به لایو وصل شه .
اون عادیه .
با VP ان از سایت xbox بخر .

وقتی یکی بن بشه کلا نمیتونه به لایو وصل شه .
اون عادیه .
با VP ان از سایت xbox بخر .
با توجه به اینکه VP ان IP رو تغییر می ده ، پس شما می خواین بگین که برخلاف تصور من مشکل از ای پی من نشات می گیره و نه از اکانتم ! خب اگر اینطور باشه پس چرا این مشکل بعد از 2 سال ناگهان بروز کرده ؟!

بازم ممنون از کمکتون :)

با توجه به اینکه VP ان IP رو تغییر می ده ، پس شما می خواین بگین که برخلاف تصور من مشکل از ای پی من نشات می گیره و نه از اکانتم ! خب اگر اینطور باشه پس چرا این مشکل بعد از 2 سال ناگهان بروز کرده ؟!

بازم ممنون از کمکتون :)
این قضیه فکر کنم از اوخر خرداد امسال شروع شد...دلیلشم اینه که ماکروسافت به خاطر تحریم ها این کارو کرد.آخه یکی نیست به بیل گیتس مسخره(رییس ماکروسافت) بگه آخه ایکس باکس بازی کردن هم تحریم کردن میخواد؟؟؟!!!!!من که بیل گیتسو ببینم یه تف تو صورتش میندازم:d

میشه راهنمایی کنین چطور میشه برای کنسول Xbox وی P ان ست کرد؟
من خودم سعی کردم با این آموزش پیش برمhttp://forum.bazicenter.com/thread68996/
ولی نتونستم باید وی چی انت قوی باشه کله دنگو فنگ داره.البته اگه لب تاب داشته باشی کاری نداره.بازم اگه نتونستی بچه های باحاله سایت هستن که برات آنلاین پس بگیرن

وی P ان رو هم امتحان کردم اما متاسفانه جواب نداد :( شاید به این خاطر باشه که این بن روی اکانتم قرار گرفته و دیگه تغییر آی پی هم مشکلی رو حل نمی کنه (؟) به هر روی سپاسگزار میشم اگر دوستان راه حل دیگه ای دارن با ما هم درمیون بگزارن ، وگرنه که شاید یه ایمیل بیل گیتس گرام بزنم بلکه جلوی این حرکت احمقانه رو بگیره !

وی P ان رو هم امتحان کردم اما متاسفانه جواب نداد :( شاید به این خاطر باشه که این بن روی اکانتم قرار گرفته و دیگه تغییر آی پی هم مشکلی رو حل نمی کنه (؟) به هر روی سپاسگزار میشم اگر دوستان راه حل دیگه ای دارن با ما هم درمیون بگزارن ، وگرنه که شاید یه ایمیل بیل گیتس گرام بزنم بلکه جلوی این حرکت احمقانه رو بگیره !
وی چی ان 100% جواب میده به شرطی که درست عمل کنی.این موضوع ایمیلو اینا هم بچه های سایت پیگیر بودن ولی گویا از داخل هم فی/ل/تر شده ونمیشه کاریش کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or