دوست عزیز پست تکراری نده تو تاپیک معرفی سایت این پست رو دادی و کافی هم هستش بعد از این جور دیگه برخورد میشه !
دوست عزیز پست تکراری نده تو تاپیک معرفی سایت این پست رو دادی و کافی هم هستش بعد از این جور دیگه برخورد میشه !
اقا همین الان وصل میشم اپدیت میخواد چیکار کنم؟
با سلام خدمت عزیزانم
به احتمال 99.9% من هم بن شدم تا عصر هیچ مشکلی نبود از وقتی هم مخابرات قاطی کرده فقط صبح ها و گاهی وقتا شبا میام اما همی الآن تست کردم :
network : connected
internet : connected
xbox live : failed
اما برا من این پیام رو نمیده : Z: 8015 - 190D
اینه : Z: 0000 - 274C
- فقط black ops 2 رو آنلاین میزدیم که burner max هم بود
- live gamer tags واسه برادرامه که خودمم باهاشون گه گاهی میومدم : ijkiteam , creepypurse7
- پس فردا امتحان داشتم گفتم ساعت 2 شبه همه خوابن بریم حالشو ببریم خخخ
- امیدوارم هیشکی بن نشه خیلی ستمه بخدا
بازیت برنر مکس بود یا 97 ؟منم بن نشدم!
درایو: lg/hitachi
مدل: 59b
فیرم ویر: LT3
بازی: کپی
ریجن دستگاه: PAL
محل ثبت نام: امریکا
همین الان بدون هیچ گونه دلیلی اکانتم ساسبند شد از لایو. دوستمم هم امشب اولین باری بود که میخواست پا بذاره به دنیای لایو. همین وصل شد نوشت که کنسول و پروفایلت با هم بن شدن؟!!!! کسی خبر نداره؟!
یکی دیگه از دوستام هر دو حالته بن شد. هم اکانت هم کنسول. من فقط اکانتم بن شده.
دوست عزیز درس لایو به من ندین که. من خودم خدای این کارام. دیگه اینقدر حالیمه توی این 4 سالی که توی لایو هستم حداکثر امنیت رو رعایت کردم و 1 بار هم بن نشدم. (به غیر از 1 باری که کلا مایکروسافت فریم ور iXtreme رو تشخیص داد و کل دنیا رو بن کرد).کنسول دوستتون احتمالا از قبل فلگ شده بوده به خاطر همین تا وصل شده بن شد. شما هم شاید کار اضافه ای کردی که پروفایلت ساسپند شده مثلا marketplace theft یا همچین چیزی...