اقای David Cage: هنوز قدرت کامل کنسول PS3 را ندیده‌اید.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

ps3consolepic.jpg

بیش از نیم دهه است که از عمر کنسول معروف PlayStation 3 می‌گذرد، در طی این سالها معدودی عناوینی را شاهد بودیم که بتوانند از تمام قدرت این کنسول استفاده و بهر بگیرند. در شرایط موجود و پایین بودن کیفیت برخی بازی‌های نسل حاضر ما شاهد زمزهایی بر آمدن کنسول‌های نسل بعد هستیم؛ حال آیا سازندگان بازی انگونه که باید و شاید توانسته‌اند از تمام قدرت کنسول‌های موجود بهره گیرند؟ در همین راستا اقای David Cage کارگردان موفق بازی زیبای Heavy Rain در طی مصاحبه‌ای که داشت در این رابطه سخن گفت و قدرت کنسول PS3 را فراتر از حد معمول خواند و در ادامه افزود:

"از اینکه ببینیم کنسول PS3 قادر به انجام چه کارها و چه توانایی‌های است بسیار دور هستیم، این کنسول بسیار قدرتمند می‌باشد و در آینده نه چندان وقتی گیمرها ببینند این کنسول قادر است چه کارهایی را انجام دهد بسیار شگفت زده خواهند شد."

با پاسخ بالا این سوال پیش می‌آید که وقتی کنسولی به این قدرتمندی را پیش رو روی خود داریم پس چرا سازندگان بازی از تمام قدرتش استفاده نمی‌کنند؟ جواب این سوال را باز آقای David Cage می‌دهد.

" جواب این سوال کمی پیچیده است، هر سازنده راه متفاوتی را برای استفاده از سخت افزار مورد نظر خود انتخاب می‌کند؛ به عنوان مثال ما تمام حواس خود را در بخش‌ نور، روشنایی و تصاویر نزدیک معطوف می‌کنیم که بسیار هم برای ما مهم می‌باشند ولی دیگر سازندگان بیشتر به مناظر و دور نماها توجه دارند که باید این امر را نیز بپذیریم که سازندگان مختلف دیدگاه مختلفی برای استفاده از سخت افزار مورد نظر خود دارند."

حال باید دید استودیو Quantic Dream با فن اوری جدید خود و قدرت PS3 دست به چه کارهایی بزرگی خواهد زد.

آخرین ویرایش:
يكي از مديران لطفا بيان تاپيك رو قفل كنن
اين تاپيك شده محل خالي كردن عقده هاي يه عده معلوم الحال
اره بابا هيوي رين چرت ترين بازي بود بازيش بدرد بچه ها ميخورد كلا انحصاري هاي سوني به هيچ وجه من الوجود به ايكس قشنگ نميرسه تموم شد رفت
فنهاي ps3 و سوني هم همه يه عده بي منطق مرفه و بي درد كه هيچي سرشون نميشه:|

فعلا که موضوع سونی هست که هنوز هیشکی قدرت این اژدهای خفته رو درک نکرده حتی خود سونی!!

من انتظار نداشتم برم فیتالاتی بزنم ولی انتظار پوشک عوض کردن و قایم موشک(باشک) رو هم نداشتم!!نمیگم این سبک بازی بده ولی اگه 1 خورده تو بازی به ادم ازادی عملی بیشتری میداد خیلی بهتر بود تا اینکه دست بزاری رو R2 بری سمت یارو مربع بزنی 1 دقیقه شد مربع و مثلث و L1 رو با هم بزنی؛بریم سکانس بعدی!!

صحنه احساسی هم فراوون تو بازی های دیگه هم دیده میشه!!
مث دزدیده شدن Princess Peach توسط Bowser و .....

!!
جدیدا برا کنسول بازی تکنولوژِی معرفی میشه؟!! بلایی که سر Milo امد .........

_________
باشه دوست عزیز:)
درسته HR چیز بدردنخوری بود ولی اون قسمت قرمز میشه گفت تنها چیزی بود که به وفور توی بازی وجود داشت :دی
چیزای تابلو تری توی بازی برای گیر دادن هست مثل :
undead بودن اسکات :|
--------------
منظور من از ازادی عمل تو گیم پلی اینه 1 خورده فراتر از دکمه زدن سر موقع باشه!!!بلاخره استاد باید 1 فکری برا این بکنه!!
میدونم گیم پلی ـش داغون بود می دونمم منظورت چیه ولی به اون نمیگن ضعف آزادی عمل :دی اگه اسم دکمه زنی بخواد ضعف آزادی عمل باشه بازیای شوتر که فقط با دکمه های عقب زوم و شلیک میکنیم اوج تکرار هستند :دی آزادی عمل یعنی هر کاری بخوای بتونی توی بازی انجام بدی که خب از این لحاظ بازی مشکل نداره ولی اونی که شما منظورت هست گیم پلی تکراری هست در واقع ضعف تنوع توی گیم پلی هست نه آزادی عمل :دی

آخرین ویرایش:
درسته HR چیز بدردنخوری بود ولی اون قسمت قرمز میشه گفت تنها چیزی بود که به وفور توی بازی وجود داشت :دی
چیزای تابلو تری توی بازی برای گیر دادن هست مثل :
undead بودن اسکات :|

منظور من از ازادی عمل تو گیم پلی اینه 1 خورده فراتر از دکمه زدن سر موقع باشه!!!بلاخره استاد باید 1 فکری برا این بکنه!!

بخای به اون قسمتاش گیر بدی باید بری تو تاپیک خود بازی:|

سلام
یکی دنبال آبجکت متحرک تو تکنولوژی آقای دیوید کیج میگرده !!! یکی میگه گرافیک بالایی نداشت !! یکی میگه کیج حالش خوب نیست !!! من واقعا برام سواله تا همین الان فقط همین یک نفر از این حرفها میزنه بقول خودمون هایپ تو هایپ میکنه !!!!! دور نریم هیلو 4 !!!! بعضیها هم که رفتن تو بحث HR !!! من خیلی دیوید کیج و قبول دارم اما این هم در نظر بگیرید هیچ آدمی کامل نیست و هرکس یک اخلاق تو اعصابی داره این کیج هم فقط زیادی تعریف میکنه و میره تو مخ آدم بعضی مواقع مثل الان حرص من و هم در میاره !!!!

من فقط یک جواب کوتاه بدون حاشیه میدم :
آقای کیج اگه به این نتیجه رسیده اید پس شما قدرت این کنسول را به ما نشان بده !!!!

موفق باشید

فعلا که موضوع سونی هست که هنوز هیشکی قدرت این اژدهای خفته رو درک نکرده حتی خود سونی!!

من انتظار نداشتم برم فیتالاتی بزنم ولی انتظار پوشک عوض کردن و قایم موشک(باشک) رو هم نداشتم!!نمیگم این سبک بازی بده ولی اگه 1 خورده تو بازی به ادم ازادی عملی بیشتری میداد خیلی بهتر بود تا اینکه دست بزاری رو R2 بری سمت یارو مربع بزنی 1 دقیقه شد مربع و مثلث و L1 رو با هم بزنی؛بریم سکانس بعدی!!

صحنه احساسی هم فراوون تو بازی های دیگه هم دیده میشه!!
مث دزدیده شدن Princess Peach توسط Bowser و .....

!!
جدیدا برا کنسول بازی تکنولوژِی معرفی میشه؟!! بلایی که سر Milo امد .........

_________
باشه دوست عزیز:)

مگه سگا ساتورن رو خود سگا هم تونست درك كنه؟ با سی پی يو 60 مگاهرتزی دوآل كور كه در حد 100 مگاهرتز كار می داد و داشتن دو كارت گرافيك و شبكه آنلاين بدترين شكست رو جلوی PS1 خورد!
شنمو1 رو برای سگا ساتورن ساخته بودن و گرافيكش هم در حد يه بازی لانچ PS2 بود!!! ولی اواسط كار نتونستن تمومش كنن و انتقالش دادن به دريم كست.
اونم يه كنسول با سخت افزار قوی بود كه اما بازی ساختن براش سخت بود، اين مشكل در مورد PS3 هم هست ولی در ابعاد خيلی كوچيكتر.
خب شما دقيقا چه انتظاری از اين سبك داشتی؟ اينو اول مشخص كن. ديگه نمی شه كه با ذهنت كنترل كنی تا سخت شه! اگه منظورت زد و خورداست هيچ كدوم از شخصيت های اصلی كونگ فو كار و شمشير زن نبودن، يه مشت آدم عادی بودن كه زدنشون هم در حد آدم عادی بود.
صحنه احساسی منظورم تو صورت شخصيتاس! فريم بی نظير دوربين هم شديدا تو اين امر كمك كرده! مثلا زمانی كه
اسكات از باباش كمك می خواد و می گه شان رو نجات بده باباهه داره مشروب می خوره و مسته و صورتش نشون داده نمی شه، از اونور تو آخر اين صحنه صورت نااميد اسكات رو می بينيم و...
در مورد ميلو هم چيز غيرواقعی بود برای خر كردن مردم، درست مثل دموی كيلزون2. ما اينجا داريم از يه بازی كه امتحانش رو داده حرف می زنيم.
خط يه دونه مونده به آخرتم نفهميدم.

آخرین ویرایش:
من از خدا میخوام همین فردا نسل بعدی بیاد اما به نظر من حرفش بی ربط نیست
تا همین یکی 2 سال پیش کی فکر میکرد گرافیکی مثل uncharted 3 روی ps3 یا gears of war 3 روی xb360 ببینه؟! به نظر من که به نظر ایشون هم نزدیکه برنامه نویسهای بازی جادو میکنند

مگه سگا ساتورن رو خود سگا هم تونست درك كنه؟ با سی پی يو 60 مگاهرتزی دوآل كور كه در حد 100 مگاهرتز كار می داد و داشتن دو كارت گرافيك و شبكه آنلاين بدترين شكست رو جلوی PS1 خورد!
شنمو1 رو برای سگا ساتورن ساخته بودن و گرافيكش هم در حد يه بازی لانچ PS2 بود!!! ولی اواسط كار نتونستن تمومش كنن و انتقالش دادن به دريم كست.
اونم يه كنسول با سخت افزار قوی بود كه اما بازی ساختن براش سخت بود، اين مشكل در مورد PS3 هم هست ولی در ابعاد خيلی كوچيكتر.
خب شما دقيقا چه انتظاری از اين سبك داشتی؟ اينو اول مشخص كن. ديگه نمی شه كه با ذهنت كنترل كنی تا سخت شه! اگه منظورت زد و خورداست هيچ كدوم از شخصيت های اصلی كونگ فو كار و شمشير زن نبودن، يه مشت آدم عادی بودن كه زدنشون هم در حد آدم عادی بود.
صحنه احساسی منظورم تو صورت شخصيتاس! فريم بی نظير دوربين هم شديدا تو اين امر كمك كرده! مثلا زمانی كه
اسكات از باباش كمك می خواد و می گه شان رو نجات بده باباهه داره مشروب می خوره و مسته و صورتش نشون داده نمی شه، از اونور تو آخر اين صحنه صورت نااميد اسكات رو می بينيم و...
در مورد ميلو هم چيز غيرواقعی بود برای خر كردن مردم، درست مثل دموی كيلزون2. ما اينجا داريم از يه بازی كه امتحانش رو داده حرف می زنيم.
خط يه دونه مونده به آخرتم نفهميدم.

من میگم شرکتی مثله Naughty Dog سر بازی U2 گفت ما داریم 100% استفاده میکنیم از قدرت کنسول؛ دوباره سر بازی U3 هم همین خبر رو داد و گفت نه ما خودمون هم نمیدونستیم قدرت Ps3 بیشتر از این حرفاست و دیگه بازی U3 نهایت استفاده رو میکنه!!از اونجایی که تاریخ تکرار میشه بازی The Last Of Us هم دچار هایپ زدگی شده تو زمینه گرافیکش!!من نمیگم گرافیکش بده ولی ربطی به استفاده کردن100%قدرت Ps3 نداره این کنسول همون کنسول 6 سال پیشه این سازنده های بازی هستن که دارن پیشرفت میکنن!!قدرت پلی3 نهایتش همون U2 بود اگه U3 گرافیکش بهتر از 2 هست ربطی به کنسول نداره!!

سبک Heavy Rain میخاسته خاص باشه درسته؟ ولی شبیه همون بازی Ps1 خودمون نبود فقط تو سال 2010 ریلیز شده !!کونگ فو کار نبودن ولی اگه سر صحنه تیر اندازی 2 تا مینی گیم درست حسابی طراحی میکرد بهتر از زدن 4 تا دکمه با هم بود یا تو اتوبان که داشتی رانندگی میکردی بازی همون اول هرچی داشت رو میکرد قرار نبود ارتقا پیدا کنه تو طول بازی یعنی همون کاری که اول بازی از خواب بلند میشدی انجام میدادی اخر بازی هم باس انجام بدی!!

کلا ماهیت کلمه تکنولوژی برای کنسول ها عاقبت خوبی نداره مگه همون مایلو رو هم داخل 2 تا نمایشگاه نشون ندادن؟مگه منتقد IGn تست نکرده بود و گفته بود محشره؟این هم هنوز معلوم نیست چی قراره از اب دربیاد فعلا فقط کَشف شده:|

ببنید دوستان نهایت قدرت ps3 حتی از ps4 هم بیشتره :-o

79329652330613291754.jpg

64688425728096119471.jpg

بسی امید است رهایی از محدودیت ها:| بسسه دیگه اون اپشن low اون اپشن high :| بزن کل اپشن ultra high :| این چیزا چیه مرد باشید بکشید بیرون :) بس که گفتیم خسته شدیم تو بعضی ها گذشته ی خودمو میبینم چقدر....بودم :d

آخرین ویرایش:
من میگم شرکتی مثله Naughty Dog سر بازی U2 گفت ما داریم 100% استفاده میکنیم از قدرت کنسول؛ دوباره سر بازی U3 هم همین خبر رو داد و گفت نه ما خودمون هم نمیدونستیم قدرت Ps3 بیشتر از این حرفاست و دیگه بازی U3 نهایت استفاده رو میکنه!!از اونجایی که تاریخ تکرار میشه بازی The Last Of Us هم دچار هایپ زدگی شده تو زمینه گرافیکش!!من نمیگم گرافیکش بده ولی ربطی به استفاده کردن100%قدرت Ps3 نداره این کنسول همون کنسول 6 سال پیشه این سازنده های بازی هستن که دارن پیشرفت میکنن!!قدرت پلی3 نهایتش همون U2 بود اگه U3 گرافیکش بهتر از 2 هست ربطی به کنسول نداره!!

سبک Heavy Rain میخاسته خاص باشه درسته؟ ولی شبیه همون بازی Ps1 خودمون نبود فقط تو سال 2010 ریلیز شده !!کونگ فو کار نبودن ولی اگه سر صحنه تیر اندازی 2 تا مینی گیم درست حسابی طراحی میکرد بهتر از زدن 4 تا دکمه با هم بود یا تو اتوبان که داشتی رانندگی میکردی بازی همون اول هرچی داشت رو میکرد قرار نبود ارتقا پیدا کنه تو طول بازی یعنی همون کاری که اول بازی از خواب بلند میشدی انجام میدادی اخر بازی هم باس انجام بدی!!

کلا ماهیت کلمه تکنولوژی برای کنسول ها عاقبت خوبی نداره مگه همون مایلو رو هم داخل 2 تا نمایشگاه نشون ندادن؟مگه منتقد IGn تست نکرده بود و گفته بود محشره؟این هم هنوز معلوم نیست چی قراره از اب دربیاد فعلا فقط کَشف شده:|
اپيك هم همينا رو برای شماره های مختلف گيرز گفت. ولی تو بازيسنتر خبرش آب و تاب داده نشد. مثلا گفته بود تو گيرز3 يه تكنولوژی DX9 هست كه PS3 نمی تونه رندرش كنه...(درست يادم نيست ولی يه چيزی تو اين مايه ها گفته بود)
اينا هم هيچ كدومشون دروغ نمی گن. نه سونی نه ماكرو. برنامه نويسا شديدا تلاش می كنن كه بيشتر از قطعات كار بكشن ولی منم ديگه فكر نكنم 360 بيشتر از Crysis 2 و PS3 بيشتر از انچارتد3 بكشه. (تازه انچارتد3 يكم تفاوت داشت با 2 اونم تو نورپردازی بيشتر)
اما به نظرم هنوز يكم ديگه هم تا آخر نسل می تونن از اين دو تا كنسول كار بكشن ولی شاهد پيشرفت گرافيكی آن چنانی نخواهيم بود.
آره HR اصلا به مذاق يه بازيكن حرفه ای خوش نمياد. مگه اينكه طرف مثل من با بازی حال كنه.
چرا تكنولوژی خوب نيست؟:| مثلا كينكت كجاش بد بود؟ اينكه بيان برای هايپ خالی ببندن با تكنولوژی فرق می كنه...
ببنید دوستان نهایت قدرت ps3 حتی از ps4 هم بیشتره
yahoo_13.gif

79329652330613291754.jpg

64688425728096119471.jpg

بسی امید است رهایی از محدودیت ها
yahoo_22.gif
بسسه دیگه اون اپشن low اون اپشن high
yahoo_22.gif
بزن کل اپشن ultra high
yahoo_22.gif
این چیزا چیه مرد باشید بکشید بیرون
yahoo_1.gif
بس که گفتیم خسته شدیم تو بعضی ها گذشته ی خودمو میبینم چقدر....بودم
yahoo_4.gif
همه چيز گرافيك نيست، ضمنا مگه آدم پولش رو می خواد بريزه تو جوب كه بياد تو اين آشفته بازار قطعات كلی خرج سيستم كنه و آخرش باهاش فقط همين دو سه تا بازی رو انجام بده؟
روزی كه PS و XBOX نسل بعد بيان يوم الحسره ست برای PC بازا...:دی
البته PC تا همين الانشم چيزی نبود و فقط سه چهار تا بازی درست و حسابی داشت. با رفتن كرايتك به سمت كنسولا وضعش از اينم بدتر می شه و می شه پلتفرم بازی های ايندی، استراتژی و MMO.
این تکنولوژی که اسمش بازی نیست،قراره داخل Ps3 رندر بشه مثل کینکت نیست که سخت افزار جداگونه محسوب بشه!!

برا کنسول بازی چیز دیگه ای غیر از بازی نمیشه به صورت نرم افزاری طراحی کرد!!اینم 1 بازی هست که هنوز سر و تهش معلوم نیست فعلا گفتن اسمش رو بزاریم تکنولوژی!!
پس منظورت اين بود...هر چی هست بايد ورژن پيشرفته تر همون شبيه سازی صورت و حالات چهره تو HR باشه با نورپردازی بهتر.
در مورد بازی جديد كيج هم فقط اين رو بگم كه قبلا گفته شده بود اين بازی sci-fi هست (از همين دمویی كه تو GDC نشون دادن هم يجورایی می شه فهميد) و كاملا متفاوت با بازی های قبلی كيج پس خيالت راحت باشه.

آخرین ویرایش:
چرا تكنولوژی خوب نيست؟:| مثلا كينكت كجاش بد بود؟ اينكه بيان برای هايپ خالی ببندن با تكنولوژی فرق می كنه...
این تکنولوژی که اسمش بازی نیست،قراره داخل Ps3 رندر بشه مثل کینکت نیست که سخت افزار جداگونه محسوب بشه!!

برا کنسول بازی چیز دیگه ای غیر از بازی نمیشه به صورت نرم افزاری طراحی کرد!!اینم 1 بازی هست که هنوز سر و تهش معلوم نیست فعلا گفتن اسمش رو بزاریم تکنولوژی!!

پ.ن:سگ بشه شخص 2یوزره ایسالله

آخرین ویرایش:
چقدر یوزر های قدیمی و جدید با فسقل پست داده شده (یوزرهایی که توی هیچ تاپیک دیگه ای توی ماه های اخیر حتی رویت هم نشده!) توی این تاپیک زیاد شده ! مرد باشید هر چی میخواید بگید با یوزر اصلیتون لطفاً چه تعریف چه کوبیدن !!!

ای بابا.یه صنعت گیم هست و حرفای مفت دیوید.آخه نیست الان بازیهایی که روی ps3 میاد همگی 60 فریم هستن و 16 تا aa دارن و 1080 هستن،(360 هم همینطور)برای همین دیوید میگه هنوز end قدرت رو ندیدید.آخه چرا چپ و راست حرف مفت میزنی،دماغ گنده:dوقتی که الان بازیهایی که روی کنسول میاد با کلی محدودیت عرضه میشن یعنی اینکه شمایی که بازیساز هستی بیشتر از این نتونستی از قدرت کنسول استفاده کنی،بعد در این وضعیت شما چجوری به این نتیجه رسیدی که قدرت ps رو هنوز کسی ندیده:-/دیگه استاد ساختن گرافیکهای خفن ND هست.همین nd که آنچارتد 3 رو ساخت و بهترین گرافیک شد،مگه چقدر گرافیک بازیش با شماره 2 فرق داشت؟؟؟که ساخت همون گرافیک هم به لطف 30 فریم و محیطهای بسیار بسته و خلوت بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or