اقای David Cage: هنوز قدرت کامل کنسول PS3 را ندیده‌اید.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

ps3consolepic.jpg

بیش از نیم دهه است که از عمر کنسول معروف PlayStation 3 می‌گذرد، در طی این سالها معدودی عناوینی را شاهد بودیم که بتوانند از تمام قدرت این کنسول استفاده و بهر بگیرند. در شرایط موجود و پایین بودن کیفیت برخی بازی‌های نسل حاضر ما شاهد زمزهایی بر آمدن کنسول‌های نسل بعد هستیم؛ حال آیا سازندگان بازی انگونه که باید و شاید توانسته‌اند از تمام قدرت کنسول‌های موجود بهره گیرند؟ در همین راستا اقای David Cage کارگردان موفق بازی زیبای Heavy Rain در طی مصاحبه‌ای که داشت در این رابطه سخن گفت و قدرت کنسول PS3 را فراتر از حد معمول خواند و در ادامه افزود:

"از اینکه ببینیم کنسول PS3 قادر به انجام چه کارها و چه توانایی‌های است بسیار دور هستیم، این کنسول بسیار قدرتمند می‌باشد و در آینده نه چندان وقتی گیمرها ببینند این کنسول قادر است چه کارهایی را انجام دهد بسیار شگفت زده خواهند شد."

با پاسخ بالا این سوال پیش می‌آید که وقتی کنسولی به این قدرتمندی را پیش رو روی خود داریم پس چرا سازندگان بازی از تمام قدرتش استفاده نمی‌کنند؟ جواب این سوال را باز آقای David Cage می‌دهد.

" جواب این سوال کمی پیچیده است، هر سازنده راه متفاوتی را برای استفاده از سخت افزار مورد نظر خود انتخاب می‌کند؛ به عنوان مثال ما تمام حواس خود را در بخش‌ نور، روشنایی و تصاویر نزدیک معطوف می‌کنیم که بسیار هم برای ما مهم می‌باشند ولی دیگر سازندگان بیشتر به مناظر و دور نماها توجه دارند که باید این امر را نیز بپذیریم که سازندگان مختلف دیدگاه مختلفی برای استفاده از سخت افزار مورد نظر خود دارند."

حال باید دید استودیو Quantic Dream با فن اوری جدید خود و قدرت PS3 دست به چه کارهایی بزرگی خواهد زد.

آخرین ویرایش:
بهتره دوستان این ها رو ول کنید طرف نهایتش سه سال هست گیمره. و میگه pc بازی هاش کمه. خیلی قبل تر که تو اصلا وجود نداشتی. یا اگرم وجود داشتی سنت زیر 5سال بود. pc بازی هایی داشت که کنسولی ها ارزو داشتنش رو داشتن. pc تنها کنسولی هست که تعداد بازی هاش بسیار زیاده از همه نسل بازی داره. پس دیگه خیلی .. نخور و رو اعصاب ما راه نرو بچه

گیرم پدر تو بود فاضل , از فضل پدر تو را چه حاصل !

بهتره دوستان این ها رو ول کنید طرف نهایتش سه سال هست گیمره. و میگه pc بازی هاش کمه. خیلی قبل تر که تو اصلا وجود نداشتی. یا اگرم وجود داشتی سنت زیر 5سال بود. pc بازی هایی داشت که کنسولی ها ارزو داشتنش رو داشتن. pc تنها کنسولی هست که تعداد بازی هاش بسیار زیاده از همه نسل بازی داره. پس دیگه خیلی .. نخور و رو اعصاب ما راه نرو بچه

دوست عزیز اینطوری نیست.تو این سایت خیلی ها عضو هستن که سن وسالشون دیگه بالاست.من خودم الان 27سالمه.عمرم هم پای کامپیوتر رو الکترونیک گذشته.
سال 1996ما داشتیم بازی سول ایج رو پلی استیشن1 بازی میکردیم رزیدنت اویل یک رو بازی میکردیم.ولی کامپیوترهای خونگی اصلا مثل الان نبودن تازه ویندوز95اومده بود.اونم تازه تحت داس.اره اون زمان کامپیوتر شطرنج داشت و روی یه فلاپی بود.اون زمان ویندوز 95رو با 10تا فلاپی نصب میکردن هنوز سی دی رام درست وحسابی برای کامپیوتر جا نیافتاده بود سال 1996.

چه بخوایم یا نخوایم صنعت گیم با اومدن کنسولهای جدید تحول توش ایجاد میشه چون کنسولها مختص بازی ساخته میشن.عوض شدن نسل به کنسولها بستگی داره.درسته زمانی که پلی2 بود بازی مثل هالف لایف2 رو هم روی کامپیوتر داشتیم وهمینطور کرایسیز تو این نسل برای کامپیوتر ولی استدیوهای سازنده اینها تصمیم گرفتن به سمت کنسولها بچرخن چون حرف اول واخر در صنعت گیم رو کنسولها میزنن.

حرف حق جواب نداره بهتره اين بحث رو تموم كنيم.
در مورد دو تا بازی هم كه گفتی كافيه اسمشون رو تو متا بزنی همه چی دستت بياد، كوچكترين ارزشی ندارن. MMO هم برای من و ساير كنسول بازا جذابيت نداره. بحث سر اين بود كه PC از همه سبك بازی انحصاری داره كه من خلافش رو ثابت كردم.
يه چيزی هم هست به اسم يوزر ايكس فاير كه از اون معلومه دستم به PC خورده يا نه.
به هر حال بدرود.
GHOST 73:
پسر خوب اگه اون 73 تاريخ تولدت باشه معنيش اينه كه هنوز احترام به بزرگتر رو ياد نگرفتی شما.
اگه به نوشته هام دقت کنی باید فهمیده باشی که 73 تاریخ تولد من نیست داداش. من از pc دفاع کردم یه هو اومدم تو تاپیک دیدم طرف همچین حرفی زده ریختم به هم
حالا از همهی شما دوستان محترم و اون دوست عزیز عذرخواهی می کنم و امیدوارم من رو ببخشید

حرف حق جواب نداره بهتره اين بحث رو تموم كنيم.
در مورد دو تا بازی هم كه گفتی كافيه اسمشون رو تو متا بزنی همه چی دستت بياد، كوچكترين ارزشی ندارن. MMO هم برای من و ساير كنسول بازا جذابيت نداره. بحث سر اين بود كه PC از همه سبك بازی انحصاری داره كه من خلافش رو ثابت كردم.
يه چيزی هم هست به اسم يوزر ايكس فاير كه از اون معلومه دستم به PC خورده يا نه.
به هر حال بدرود.
GHOST 73:
پسر خوب اگه اون 73 تاريخ تولدت باشه معنيش اينه كه هنوز احترام به بزرگتر رو ياد نگرفتی شما.

یعنی با 35 ساعت halo بازی کردن ؟ :))
اون 2 تا بازی رو هم پیشنهد میکنم باز بری تعداد player ها شو ببینی فقط مخصوصا day of defeat باز red orchestra بازیکناش از این یکی کمتره این 2 تا بازی رو هم بازی نکردی تو بی ارزش بودنشون نظر نده اگه بی ارزش بودن این همه player نداشتن تو استیم در این که mmo جذابیت نداره اینو همه میدونن این دقیقا مثل خیلی از بازی ها هست که تو pc جذابیت نداره اسم نمیبرم که جنگ نشه. در کل پیشنهاد من به تو اینه که فقط متا رو نبین اول بازی کن بعد نظر خود تو بده.
این پروفایل رو ببین
http://it.xfire.com/profile/azurecuzyeah/
اینجوری که تو ادعا داری تو pc این دوستمون نداره.

آخرین ویرایش:
اون 2 تا بازی رو هم پیشنهد میکنم باز بری تعداد player ها شو ببینی
مس افکت 3 هم با وجود خطی شدنش ( که کلا وجود کل سریش هیچ چیزی به اسم RPG رو به شخص القا نمیکنه ) خیلیا دارن بازیش میکنن . چون در حال بازیشن یعنی بازی قشنگیه ؟
Red Orchesta اگر منظورت 2 ـشه که رسما شوت ترین FPS ـی بود که به عمرم دیدم . هر بازی ای که کژوال باشه رو که نمیشه تشخیص داد ! چشم میخواد و بالای چشم .
ینجوری که تو ادعا داری تو pc این دوستمون نداره.
مثلا 2 سال تمام 24 ساعته بازی کردن dota و Warcraft 3 ( که احتمالا 22 هزار ساعتش فقط تایم خوره ) مثلا هنره ؟ هر کی بیشتر بازی کنه Pro تره ؟
در کل پیشنهاد من به تو اینه که فقط متا رو نبین اول بازی کن بعد نظر خود تو بده.
ببخشید اونا که بازی رو نقد میکنن از من و شما کمتر حالیشونه :d
من یه بازی مثل Dynasty Warriors 7 رو که هیچ چیزی نبود تو بحث امتیاز اما میشد با وجود سینگل بودنش هزاران ساعت سرگرم کنه آدمو با وجود کاراکترا و مپ ها و سلاح ها و سوییت های فراوان رو حتی بیارم در مقابل این 4 تا چرت و پرت و به قول کلنل " کژوال " بازم میتونه بخورتشون .

آخرین ویرایش:
مس افکت 3 هم با وجود خطی شدنش ( که کلا وجود کل سریش هیچ چیزی به اسم RPG رو به شخص القا نمیکنه ) خیلیا دارن بازیش میکنن . چون در حال بازیشن یعنی بازی قشنگیه ؟
Red Orchesta اگر منظورت 2 ـشه که رسما شوت ترین FPS ـی بود که به عمرم دیدم . هر بازی ای که کژوال باشه رو که نمیشه تشخیص داد ! چشم میخواد و بالای چشم .

مثلا 2 سال تمام 24 ساعته بازی کردن dota و Warcraft 3 ( که احتمالا 22 هزار ساعتش فقط تایم خوره ) مثلا هنره ؟ هر کی بیشتر بازی کنه Pro تره ؟

ببخشید اونا که بازی رو نقد میکنن از من و شما کمتر حالیشونه :d
من یه بازی مثل Dynasty Warriors 7 رو که هیچ چیزی نبود تو بحث امتیاز اما میشد با وجود سینگل بودنش هزاران ساعت سرگرم کنه آدمو با وجود کاراکترا و مپ ها و سلاح ها و سوییت های فراوان رو حتی بیارم در مقابل این 4 تا چرت و پرت و به قول کلنل " کژوال " بازم میتونه بخورتشون .

مس افکت کلا بازی شاخیه ولی rpg نیست پس بازی خوبی هست ربطی نداره پس. کلا بازی شاخی هم هستش که دارن بازی میکنن در مورد red orchestra شرط میبندم 1 ساعت هم مولتی نزدی یعنی 1 ساعت که خیلی هست تو 5 دقیقه مولتی بازی کرده باشی خوبه/ base این بازی mp هست که عمرا بازی کرده باشه بازی واقعا hard core هم هست.

بعد در مورد اون دوستمون اگه نمیشناسی یکم تحقیق کن یکی از پلیرهای کاملا شاخ و شناخته شده هست البته الان دیگه بازی رو کنار گزاشته .

جمله اخرت هم که هم نظری با من :-??

البته لطفا دیگه reply نکن چون داریم تو تاپیک اشتباهی بحث میکنیم.:x

واقعا هنوزم این سازندهای بازی بازیهایی در توان قدرت ps3 و x360 ندادن جز چندتا شرکت آخه چرا باید نسل بعد بیاد در صورتی که فقط چند شرکت که از انگشتای یه دست هم کمتر از همه توان این کنسولها استفاده میکنن واقعا بیشترشون بلد نیستن بازی در خور این دو کنسول طراحی کنن همش هم بهونه میارن که قدرتشون تموم شده و ...... فقط بلدن یه بازی ماست مالی کنن بگن بفرما فلان بازی 3 یا 4 اومد بعد میشینی سر بازی میبینی این همون بازی پارسالی یا پیرارسالیه فقط 2تا انگشت یا گوش اصافه شده به بازی.نسل بعد هم بیاد همین گرافیک و گیم پلیه مگر سال آخرش مثل الان از ما گفتن.هنوزم آثار گرافیک و گیم پلیه بازیهایه نسل قبل توی این نسل هست بعد نسل جدید چیه دیگه.

یعنی با 35 ساعت halo بازی کردن ؟ :))
اون 2 تا بازی رو هم پیشنهد میکنم باز بری تعداد player ها شو ببینی فقط مخصوصا day of defeat باز red orchestra بازیکناش از این یکی کمتره این 2 تا بازی رو هم بازی نکردی تو بی ارزش بودنشون نظر نده اگه بی ارزش بودن این همه player نداشتن تو استیم در این که mmo جذابیت نداره اینو همه میدونن این دقیقا مثل خیلی از بازی ها هست که تو pc جذابیت نداره اسم نمیبرم که جنگ نشه. در کل پیشنهاد من به تو اینه که فقط متا رو نبین اول بازی کن بعد نظر خود تو بده.
این پروفایل رو ببین
azuretotalwar.com (azurecuzyeah)
اینجوری که تو ادعا داری تو pc این دوستمون نداره.
35 ساعت هيلو بازی كردن روی PC نشون می ده چقدر اين بازی رو دوست دارم، فكر نكنم نيازی به ثابت كردن باشه كه 10 برابرش رو روی 360 شماره های مختلف هيلو رو زدم ولی اگه بخوای در اولين فرصت كه GS هام رو سينچ كردم معلوم می شه.
من سه ساله PC رو گذاشتم كنار، فكر كنم تو يه تاپيك ديگه بود به شما يا دوستتون جواب دادم در اين مورد...بنده بيشتر Civilzation IV و پك های الحاقیش و همين طور Total War رو بازی می كردم و موقع بازیم ايكس فاير رو باز نمی كردم. (دليليم نداشت چون آفلاين بازی می كردم نه آنلاين، موقعی كه ايكس فاير رو باز می كردم كه می خواستم با دوستام چت كنم و اون موقع اگه تو بازی بودم ناخواسته ساعت می انداخت)
وقت هم برای بازیض ضعيف تر ندارم تا بازی های مهم تر هست.
ضمنا من هيچ ادعایی نكردم اين بحثم رو من راه ننداختم.
موفق باشی دوست من.

تو رو خدا تاپیکو نگاه کن ! برادر من این چه طرز صحبت کردنه ؟! توی سرورای DotA که نیستی اینطوری حرف میزنی !!!!!

Lock This Master
70162509587349652511.jpg

pc تنها کنسولی هست که تعداد بازی هاش بسیار زیاده از همه نسل بازی داره
=))

اینو میشه بزارم تو امضام ؟!!!!!! حرف تاریخی زدی !! منم قبول دارم که PC کنسول خوبیه !!! =)) تازه از همه نسل ها بازی داره !!!! منم حتما الان با کامپیوتر دو نسل پیشم دارم RAGE بازی میکنم !!!

هر موقع به سن بلوغ رسیدی بیا اینجا نظر بده ...

در حدی هم نیستی باهات بحث منطقی کنم آخه ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or