اقای David Cage: هنوز قدرت کامل کنسول PS3 را ندیده‌اید.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

ps3consolepic.jpg

بیش از نیم دهه است که از عمر کنسول معروف PlayStation 3 می‌گذرد، در طی این سالها معدودی عناوینی را شاهد بودیم که بتوانند از تمام قدرت این کنسول استفاده و بهر بگیرند. در شرایط موجود و پایین بودن کیفیت برخی بازی‌های نسل حاضر ما شاهد زمزهایی بر آمدن کنسول‌های نسل بعد هستیم؛ حال آیا سازندگان بازی انگونه که باید و شاید توانسته‌اند از تمام قدرت کنسول‌های موجود بهره گیرند؟ در همین راستا اقای David Cage کارگردان موفق بازی زیبای Heavy Rain در طی مصاحبه‌ای که داشت در این رابطه سخن گفت و قدرت کنسول PS3 را فراتر از حد معمول خواند و در ادامه افزود:

"از اینکه ببینیم کنسول PS3 قادر به انجام چه کارها و چه توانایی‌های است بسیار دور هستیم، این کنسول بسیار قدرتمند می‌باشد و در آینده نه چندان وقتی گیمرها ببینند این کنسول قادر است چه کارهایی را انجام دهد بسیار شگفت زده خواهند شد."

با پاسخ بالا این سوال پیش می‌آید که وقتی کنسولی به این قدرتمندی را پیش رو روی خود داریم پس چرا سازندگان بازی از تمام قدرتش استفاده نمی‌کنند؟ جواب این سوال را باز آقای David Cage می‌دهد.

" جواب این سوال کمی پیچیده است، هر سازنده راه متفاوتی را برای استفاده از سخت افزار مورد نظر خود انتخاب می‌کند؛ به عنوان مثال ما تمام حواس خود را در بخش‌ نور، روشنایی و تصاویر نزدیک معطوف می‌کنیم که بسیار هم برای ما مهم می‌باشند ولی دیگر سازندگان بیشتر به مناظر و دور نماها توجه دارند که باید این امر را نیز بپذیریم که سازندگان مختلف دیدگاه مختلفی برای استفاده از سخت افزار مورد نظر خود دارند."

حال باید دید استودیو Quantic Dream با فن اوری جدید خود و قدرت PS3 دست به چه کارهایی بزرگی خواهد زد.

آخرین ویرایش:
منظورت هزاران سروری که به طور کرک شده ریختن ـه یا کاربرایی که از 2005 تا الان فقط 1-2 بار اکانتشونو چک کردن ؟ :d
حالا....
آماری که بلیزارد داده!!! بله!!!:d
منظورم در کل اینه که طرفدارای سبک Strategy خیلی زیادن!!!:d حالا یکی خوشش میاد و یکی خوشش نمیاد!!!:d
اصلا به من چه!!!:d

توجه کردین من تو این بحث وارد نشدم..!:d

100 درصد حرف دیوید کیج درسته و شاید تا 2 سال آینده هم ما به نهایت قدرت PS3 نرسیم بازی سازها روز به روز دارن راهی پیدا میکنند که استفاده خیلی بهتری از این سخت افزار ببرن و همیشه هم موفق بودن

شما از U1 بگیر بیا به MGS4 میرسی بعد K2 بعد از اون GOW3 و U2 و K3 و Crysis 2 و در آخر هم U3 و همه اینها نشانه این هست که ما روز اول در مورد قدرت PS3 اشتباه میکردیم..

پس ميليون ها نفر كه انچارتد و گيرز می زنن آدم نيستن؟
من منظورم tps انحصاری بود، تو استيم انچارتد4 و گيرز4 هست؟
اگه PC بازی داره تكليف كسی كه tps بخواد چی می شه؟
اصلا TPS سبک محبوبی برای PC Gamer ها نیست در کل . جز چند عنوان مثه SC و ... . وگرنه هیچ وقت کسی TPS براش اولویت نداره رو PC . سبک هایی مثه RTS و شبیه ساز هایی مثه Sims و Sim City و ... + RPG و MMO و FPS طرفداراش زیادن رو PC .

PS3 از Cell هم استفاده میکنه .

ساخت بازی برای PS3 به مراتب راحت تر از ساخت بازی برای کامپیوتر و 360 هست . دلیلشم مجبور نبودن بر فشرده کردن اطلاعاته + سیستم قدرتمند Cell .

با بخش زیادی از حرفات کاملا موافقم ،اما این صحبتت اصلا صحت نداره
من طرفدار کنسول خاصی نیستم (البته قبلا بودم) ولی از اونجایی که تو زمینه طراحی گیم نیمچه اطلاعاتی دارم باید بگم ساخت بازی روی PC و Xbox360 بسیار راحت تره . فشرده کردن اطلاعات ربطی به آسونی و یا سختی کار با کنسول نداره

ساختار Cell بقدری پیچیده و مبهمه که زمان زیادی طول میکشه که مثلا یه شرکت تازه کار باهاش آشنا بشه . ولی از اونجایی که سیستم Xbox و Pc هر دو Windows هستند کار با ساختار برنامه نویسی این دو خیلی سریع و آشکار تره (نمی دونم چه جمله ای بکار ببرم:d)

همین چند وقت پیش خوده Sony اعلام کرد که دیگه Cell رو کنار میزاره ، خوب این یعنی که یعنی ;)

پس ميليون ها نفر كه انچارتد و گيرز می زنن آدم نيستن؟
من منظورم tps انحصاری بود، تو استيم انچارتد4 و گيرز4 هست؟
اگه PC بازی داره تكليف كسی كه tps بخواد چی می شه؟

كی مياد وقتش رو برای اينجور بازيا تلف كنه ديگه...
طرف مولتی Halo: Reach يا KZ3 رو ول كنه بياد سراغ اينا!!!

Fear برای كنسول هم اومده. بقيه بازی هایی هم كه گفتی به غير از استالكر انقدر معروفن كه نمی شناسم.

در مورد tps فرهو جوابتو داد و این که انقدر کنسولیزه هستی که بازی های Pc رو نمیشناسی بهتره در مورد pc کلا صحبتی نکنی یک سری بازی ها رو که دوستان گفتن من یه 2 تا fps دیگه میگم day of defeat و red orchestra اینا رو داشته باش تا بدن بازم بهت لیست بدم . یه نگاهی به player های بازی های mmo بندازی بد نیست تو اگه میخوای kill zone بازی کنی دیگه چرا میای طرف pc ?
yahoo_21.gif

نکته جالب اینه که دستت تا حالا به pc نخورده که بازی های pc رو بشناسی نظریه هم میدی
[/QUOTE]

اگر بازی جدیدشون از نظر بار احساسی و تاثیر گذاری در حد همین تک دمو باشه و موتور گرافیکیشون هم همونطور که آخر ویدئو گفتن بتونه این حجم جزئیات و انیمیشن و نورپردازی رو به صورت ریل تایم روی PS3 اجرا کنه هر حرفی ایشون بزنه من قبول دارم .

بزارین من با یک جمله،این دعوا رو خاتمه بدم..........وووووووووووووووول کنیییییییییییین دییییییییییییییییییییییییییگه
دیگه انقدر بحث چرت و پرت شد که دیگه یکی میاد میگه بازی ساختن روی ps3 اسون تر از همست.
به خدا ادم خندش میگیره از کاره شما.شما ها دیگه سن وسالی ازتون گزشته.
نا سلامتی پس فردا می خواین خونه و زندگی تشکیل بدین.:d
حالا همش بگین pc بهتره،ps3 بهتره،شما بازی انحصاری ندارین،ما داریم،ps3 داره پیشرفت میکنه،pc فلانه=))
و این چنین جهان سوم به ما لبخند زد>:)

بزارین من با یک جمله،این دعوا رو خاتمه بدم..........وووووووووووووووول کنیییییییییییین دیییییییییییییییییییییییی ییگه
دیگه انقدر بحث چرت و پرت شد که دیگه یکی میاد میگه بازی ساختن روی ps3 اسون تر از همست.
حالا همش بگین pc بهتره،ps3 بهتره،شما بازی انحصاری ندارین،ما داریم،ps3 داره پیشرفت میکنه،pc فلانه=))
البته برتری کنسول بر رایانه ی شخصی برای من یکی ثابت شده است اما در مورد خطی که توش در مورد جهان سومی صحبت شده باید بگم برخی علاوه بر نداشتن بودجه کافی برای خرید کنسول ، روی PC حرفه ای تر میتونن بازی کنن . این مورد که حرفه ای بودنشون روی رایانه شخصی هستش ( کاری هم نداریم که با تمرین میتونن روی کنسول بهتر بازی کنن ) فقط در مورد بازی باز های ایرانی درست نیست بلکه در کل دنیا خیلی از افراد همینجورین .

بزارین من با یک جمله،این دعوا رو خاتمه بدم..........وووووووووووووووول کنیییییییییییین دییییییییییییییییییییییییییگه

این تیپ بحثا اتفاقا خوبن منتها مشکل اینجاس که در آخر به نتیجه ختم نمیشه !
بعد از مدتی دوباره همین جملات تکرار میشه

یه زمانی طرفدار کنسول های Playstation بودم و دنیای گیم رو فقط تو این کنسول میدیدم ولی الان همه چی واسم تغییر کرده ، الان میگم فقط و فقط بازی مهمه............همین
من فن دوتا بازی بیشتر نیستم : MGS و Resident Eo:-)(البته عناوین دیگه رو هم دوس دارم)

این دوتا بازی رو هرکنسولی که باشه، با هر مشخصاتی (5555 هسته ای ، 200 گیگ رم و .........) و هر اسمی داشته باشه میرم اون رو تهیه میکنم و اصلا برام مهم نیست که چه شرکتی اون دستگاه رو ساخته :>

فقط و فقط بازی مهمه

100 درصد حرف دیوید کیج درسته و شاید تا 2 سال آینده هم ما به نهایت قدرت PS3 نرسیم بازی سازها روز به روز دارن راهی پیدا میکنند که استفاده خیلی بهتری از این سخت افزار ببرن و همیشه هم موفق بودن

شما از U1 بگیر بیا به MGS4 میرسی بعد K2 بعد از اون GOW3 و U2 و K3 و Crysis 2 و در آخر هم U3 و همه اینها نشانه این هست که ما روز اول در مورد قدرت PS3 اشتباه میکردیم..
خوشم میاد امین که هیچ کس نفهمیده همه رو سرکار گذاشتی:))از بس IQها بالاس
:d

بزارین من با یک جمله،این دعوا رو خاتمه بدم..........وووووووووووووووول کنیییییییییییین دیییییییییییییییییییییییی ییگه

عزیزم بحث جهان سومی چهارمی نیست شما الان تشرف ببرین تو اکثر فروای جهان اولی میبینی که همین بحثها داره شکل میگیره..
جناب کیج هم برای اینکه کاربران در مورد تکنولوژی یا بازی جدیدش قضاوت کنند این حرف رو زده و قطعا از من و شما بیشتر میفهمه..

خوشم میاد امین که هیچ کس نفهمیده همه رو سرکار گذاشتی:))از بس IQها بالاس:d

این دوستمون که پستش رو نقل قول کردم رو یکی به من معرفی کنه..

بهتره دوستان این ها رو ول کنید طرف نهایتش سه سال هست گیمره. و میگه pc بازی هاش کمه. خیلی قبل تر که تو اصلا وجود نداشتی. یا اگرم وجود داشتی سنت زیر 5سال بود. pc بازی هایی داشت که کنسولی ها ارزو داشتنش رو داشتن. pc تنها کنسولی هست که تعداد بازی هاش بسیار زیاده از همه نسل بازی داره. پس دیگه خیلی .. نخور و رو اعصاب ما راه نرو بچه

آخرین ویرایش:
در مورد tps فرهو جوابتو داد و این که انقدر کنسولیزه هستی که بازی های Pc رو نمیشناسی بهتره در مورد pc کلا صحبتی نکنی یک سری بازی ها رو که دوستان گفتن من یه 2 تا fps دیگه میگم day of defeat و red orchestra اینا رو داشته باش تا بدن بازم بهت لیست بدم . یه نگاهی به player های بازی های mmo بندازی بد نیست تو اگه میخوای kill zone بازی کنی دیگه چرا میای طرف pc ? :))

نکته جالب اینه که دستت تا حالا به pc نخورده که بازی های pc رو بشناسی نظریه هم میدی
حرف حق جواب نداره بهتره اين بحث رو تموم كنيم.
در مورد دو تا بازی هم كه گفتی كافيه اسمشون رو تو متا بزنی همه چی دستت بياد، كوچكترين ارزشی ندارن. MMO هم برای من و ساير كنسول بازا جذابيت نداره. بحث سر اين بود كه PC از همه سبك بازی انحصاری داره كه من خلافش رو ثابت كردم.
يه چيزی هم هست به اسم يوزر ايكس فاير كه از اون معلومه دستم به PC خورده يا نه.
به هر حال بدرود.
GHOST 73:
پسر خوب اگه اون 73 تاريخ تولدت باشه معنيش اينه كه هنوز احترام به بزرگتر رو ياد نگرفتی شما.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or