افزایش 135% فروش Ps3

Timeless One

Gemina Martia Victrix
Loyal Member
پس از آن که سونی قیمت دستگاه خود را کاهش داد 135 در صد فروش 3 افزایش یافت. و سونی را در آستانه پیروزی قرار داد . از دیگر موفقیت های سونی در سیاست فروش خود می توان به فرم ور های جدید ، استفاده از Blu ray و عنوان های اختصاصی خوب مانند MGS 4 و Kill zone 2 اشاره کرد . همچنین نمایش خوب این شرکت در E3 2007

1.jpg

Blue Ray Disk.jpg

متن ترجمه شده :

Crediting a strategic price cut and a strong E3 showing, Sony is gloating over its latest figures: PS3 sales are up 135% since the July 9th announcement of the $499 price tag. With Xbox 360 sales dropping, new firmware updates enhancing the basic functionality of the system, Blu-ray pushing hard against HD-DVD and a growing lineup of original titles including the exclusive Metal Gear Solid 4, the PS3 seems determined to become a serious console competitor before the year is over

در كل اين Wii اصلا وارد جنگ نشده. چون نينتندو از اولش هدفش اين بود كه Wii رو در كنار 3 پلتفرم ديگه قرار بده. يعني هر كس كه 360 يا 3 يا PC داره در كنار اينها يه Wii هم داشته باشه. Wii كلا براي Fun هستش . دنياي بازي داره يه سمت Real شدن پيش ميره و اين مطلب با سخت افزار Wii امكان پذير نيست . Wii بدرد زماني ميخوره كه 3 ساعت پشت سر هم Gears of war يا Resistance بازي كردي و براي Fun ميري ماريو بازي ميكني كه يه خورده بخندي و سر حال بياي .

Wii توي اين جنگ نقش نخدي رو ايفا ميكنه

در كل اين Wii اصلا وارد جنگ نشده. چون نينتندو از اولش هدفش اين بود كه Wii رو در كنار 3 پلتفرم ديگه قرار بده. يعني هر كس كه 360 يا 3 يا PC داره در كنار اينها يه Wii هم داشته باشه. Wii كلا براي Fun هستش . دنياي بازي داره يه سمت Real شدن پيش ميره و اين مطلب با سخت افزار Wii امكان پذير نيست . Wii بدرد زماني ميخوره كه 3 ساعت پشت سر هم Gears of war يا Resistance بازي كردي و براي Fun ميري ماريو بازي ميكني كه يه خورده بخندي و سر حال بياي .

Wii توي اين جنگ نقش نخدي رو ايفا ميكنه
مطمئن باشيد Wii جنگ رو از همين الانش برده !!
دليلش محبوبيت بيش ازحد كنسول
2- فروش بالاي بازي هاي اين كنسول
3- بازي هاي جديدي كه در انتظار اين كنسوله

--------------------
اگه Wii برنده نشد . من به افرادي كه در اين تاپيك پست زدن يكي يه دونه Wii جايزه ميدم !! :biggrin1::laughing:

مطمئن باشيد Wii جنگ رو از همين الانش برده !!
دليلش محبوبيت بيش ازحد كنسول
2- فروش بالاي بازي هاي اين كنسول
3- بازي هاي جديدي كه در انتظار اين كنسوله

بابا Wii اصلا توي اين جنگ شركت نكرده كه بخواد ببازه يا ببره.
ميدونيد چيه ؟!
Wii يك يكنسول Before GEN هستش كه تاريخ انتشارش با كنسول هاي Nextgen يكي شده. من هيچ فرقي بين اين كنسول و Game Cube نميبينم يه جز يه دسته جديد كه اونو خيلي ساده ميتونستند به عنوان يه سخت افزار الحاقي به Game Cube اضافه كنند و اين همه خرج الكي نكنند. البته اين استراتژي نينتندو بود تا به همه بگه كه ما يك كنسول جديد ساختيم ولي در حقيقت اونا شايد در حدود 10% قدرت سخت افزاري Game Cube رو افزايش دادند و كمي هم شكل ظاهريشو عوض كردند و شروع كردند به گول زدن مردم !!

این چیزایی که شما میگین مهم نیست!
Nextgen بودنم فقط بسته به گرافیک نیست! گیم پلی هم هست...سخت افزار هم فقط CPU-vga نیست! میتونه همین دسته های Wii باشه.
اینم که فکر میکنین تبش میخوابه اینا اشتباهه! همونقدری که تب DS خوابید مال اینم میخوابه...همون بلایی که سر PSP اومد سر X360&ps3 هم میاد!
برای شرکت هم فروشش مهمه که براش پول بیاره! و به این میگن برد

بابا اين Wii فقط بدرد بچه هاي زير 6 سال و بعضي از دخترها ميخوره

اره خوب.شما درست میگی!
کلا گیم پلی به درد ایرانی جماعت که توش 2 تا گیمر درست حسابی به زور پیدا میشه نمیخوره!
پ ن:اشکان میشه مثل قضیه ی اوندفعه جواب بدم؟:biggrin1:
خوب...دیگه این بحث رو تموم کنین و یه نگاه با عنوان تاپیک هم بکنین!
از این پست به بعد برخورد میشه...کسی خواست جواب منو بده پیغام خصوصی

آخرین ویرایش:
خسته نشديد اين قدر اين حرف هاي تكراري رو زديد/:)
100 دلار كاهش قيمت خيلي زياده بايد رشد پيدا مي كرد فروشش
يه موضوع جديد كه شنيدم اين كه سوني مي خواد مدل 80 گيگ با دسته ي شوك رو جايگزين 60 گيگ بكنه با همون قيمت 599 دلار(يعني كاهش قيمت كشكه:confused:)

:)ولی امکاناتتش بیشتره:cheesygri

از اولم امكاناتش زياد بود اما چون مردم پولشون نمي رسيد نمي خريدن ديگه خود بلو-ري مي دونيد چنده
يه موضوع ديگه هم هست شايد كسي اين امكاناتو نخواد 80 گيگ هارد خيلي زياده يا مثلا لن دستگاهو يا هر چيز ديگه اي

الان 360 داره دیگه 2 ساله میشه...چه قدر فروخته؟؟؟؟ 11 میلیون و خرده ای ...
;)

نمی دونم چرا شما اینقدر فروش 360 را زیاد می گین.
بابا 360 در حدود 2/10 میلیون فروخته.
حتی امار ship 360 هم فکر نمی کنم به 5/11 راحت برسه.چه برسه به امار خریدش.خواهش می کنم شما قبل از اینکه بخوای پست بدی به سایت www.vgchartz.com مراجعه کنید.(این برای دومین باره که می گم)
مبنای منم از این مقدار فروش همیشه همین سایت هستش.

آخرین ویرایش:
بنظر من هم wii رو نباید به عنوان یک کنسول نسل جدید حساب کرد وقتی ما میبینیم یکی از سران ماکروسافت رسما و با قاطعیت میاد میگه سخت افزار گرافیکی نینتندو wii حتی فاقد قدرت نمایشی هست که xbox کلاسیک داشت یعنی تراشه گرافیکی wii چیزی در حد یک geforce4 تلقی شده

البته من تنها از نقطه نظر نمایش گرافیکی میگم والا انقلاب کنترلر بازی در این کنسول واقعا یه ابتکار بود که موجب فروش چشمگیرش شده

رقابت دو جانبه ps3 و 360 با این حرکتهای رقابتی که موجب افت قیمت میشه تنها یک برنده داره:
مصرف کننده
icon7.gif

حتی امار ship 360 هم فکر نمی کنم به 5/11 راحت برسه.چه برسه به امار خریدش.خواهش می کنم شما قبل از اینکه بخوای پست بدی به سایت www.vgchartz.com مراجعه کنید.(این برای دومین باره که می گم)
سایت vgchartz به هیچ وجه معتبر نیست. شما هم هی نیا با استناد به این سایت حرفاتو بزن.

مشکل اصلی اکثر شما ها اینه که فکر می کنین که nextgen بودن یعنی گرافیک بالا داشتن. در صورتی که اصلا این طور نیست. بسیاری از منتقدان تنها کنسول nextgen این نسل رو wii اعلام کردن چون واقعا یه next generation در دنیای بازی های کامپیوتری ایجاد کرده! گرافیک که هر سال پیشرفتا می کرد چه ps3 و 360 میومدن چه نمی اومدن.

:)ولی امکاناتتش بیشتره:cheesygri

امکانات مدل 80 گیگابایتی مثل همون 60گیگی هاست ؛ تازه اون Emotion Engine هم از توش برمیدارن (مثل 60 گیگی های PAL )

فقط 20 گیگابایت هارد بیشتر داره و دسته های شوک دار هم هنوز توسط سونی تایید نشده...

امکانات مدل 80 گیگابایتی مثل همون 60گیگی هاست ؛ تازه اون Emotion Engine هم از توش برمیدارن (مثل 60 گیگی های PAL )

اقا این Emotion Engine رو دیگه واسه چی برمیدارن ؟؟!
من میخواسم وقتی مدل 80 گیگابایتی اومد یه دونشو بخرم چون به احتمال زیاد شوک هم به کنترلرهاش اضافه میشه اما نمیدونستم که میخوان
Emotion Engine رو از توش بردارن :mad:

فقط 20 گیگابایت هارد بیشتر داره و دسته های شوک دار هم هنوز توسط سونی تایید نشده...

و البته 100 دلار هم گرون تر . :cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or