افزایش 135% فروش Ps3

Timeless One

Gemina Martia Victrix
Loyal Member
پس از آن که سونی قیمت دستگاه خود را کاهش داد 135 در صد فروش 3 افزایش یافت. و سونی را در آستانه پیروزی قرار داد . از دیگر موفقیت های سونی در سیاست فروش خود می توان به فرم ور های جدید ، استفاده از Blu ray و عنوان های اختصاصی خوب مانند MGS 4 و Kill zone 2 اشاره کرد . همچنین نمایش خوب این شرکت در E3 2007

1.jpg

Blue Ray Disk.jpg

متن ترجمه شده :

Crediting a strategic price cut and a strong E3 showing, Sony is gloating over its latest figures: PS3 sales are up 135% since the July 9th announcement of the $499 price tag. With Xbox 360 sales dropping, new firmware updates enhancing the basic functionality of the system, Blu-ray pushing hard against HD-DVD and a growing lineup of original titles including the exclusive Metal Gear Solid 4, the PS3 seems determined to become a serious console competitor before the year is over

اقا این Emotion Engine رو دیگه واسه چی برمیدارن ؟؟!
من میخواسم وقتی مدل 80 گیگابایتی اومد یه دونشو بخرم چون به احتمال زیاد شوک هم به کنترلرهاش اضافه میشه اما نمیدونستم که میخوان
Emotion Engine رو از توش بردارن :mad:

فکر نکنم داشتن یا نداشتن این Emotion Engine برای ما ها فرق زیادی داشته باشه، چون برای اجرای بازی های PS2 هستش و همه بازی های PS2 ما هم کپی :cheesygri

شما اگه میخوای بگیری ؛ همین 60 یا 20 گیگی های J رو بگیر خیالت راحت باشه.

فکر نکنم داشتن یا نداشتن این Emotion Engine برای ما ها فرق زیادی داشته باشه، چون برای اجرای بازی های PS2 هستش و همه بازی های PS2 ما هم کپی :cheesygri

شما اگه میخوای بگیری ؛ همین 60 یا 20 گیگی های J رو بگیر خیالت راحت باشه.

ممنون دوست عزیز :love:
البته حرف شما صحیحه و فعلا نداشتن Emotion Engine برای ما هیچ فرقی نداره ولی وقتی PS3 کپی خور بشه این خیلی به دردمون میخوره و وجودش یه جورایی (حداقل واسه من که با بازیای PS2 زندگی کردم) ضروری و جزو واجبات هستش ;)

ممنون دوست عزیز :love:
البته حرف شما صحیحه و فعلا نداشتن Emotion Engine برای ما هیچ فرقی نداره ولی وقتی PS3 کپی خور بشه این خیلی به دردمون میخوره و وجودش یه جورایی (حداقل واسه من که با بازیای PS2 زندگی کردم) ضروری و جزو واجبات هستش
بدون اون هم 70 درصد بازيها روميتوني اجرا كني
ضمنآ اجراي بازيهاي كپي PS2 روي PS3 امكان پذير هست و يكي از دوستان(آقا علي. يه تاپيك هم براي فروش لينوكس PS3 و دموي بازيهاي PS3 داشت) اين كار را انجام ميده.
اره خوب.شما درست میگی!
کلا گیم پلی به درد ایرانی جماعت که توش 2 تا گیمر درست حسابی به زور پیدا میشه نمیخوره!
پ ن:اشکان میشه مثل قضیه ی اوندفعه جواب بدم؟:biggrin1:
خوب...دیگه این بحث رو تموم کنین و یه نگاه با عنوان تاپیک هم بکنین!
از این پست به بعد برخورد میشه...کسی خواست جواب منو بده پیغام خصوصی
سخت جور ناك باهات موافقم. ولي اي كاش اون تيكه آخر پستت را نمينوشتي منم ميتونستم اظهار نظر در مورد وي كنم. :(( اكانتم غير فعال بود نميتونستم پست بدم تا اينكه شما گفتيد ديگه در اين باره پست نزنيد.
يه موضوع ديگه هم هست شايد كسي اين امكاناتو نخواد 80 گيگ هارد خيلي زياده يا مثلا لن دستگاهو يا هر چيز ديگه اي
مشكلي نيست. PS3 40 Gig سال ديگه مياد 399 دلار. اون وقت پول مردم ميرسه يا نه استاد؟ (به نقل از مجله ي Game Informer )
بنظر من هم wii رو نباید به عنوان یک کنسول نسل جدید حساب کرد وقتی ما میبینیم یکی از سران ماکروسافت رسما و با قاطعیت میاد میگه سخت افزار گرافیکی نینتندو wii حتی فاقد قدرت نمایشی هست که xbox کلاسیک داشت یعنی تراشه گرافیکی wii چیزی در حد یک geforce4 تلقی شده
به نظر بروبچه هاي محل ما هم گرافيك 360 خيلي ضعيفه و در حد بازيهاي آركيد "سرزمين عجايب" ميمونه!(شوخي بود خواهشآ يه وقت به خاطر دادن اطلاعات غلط ما رو بن نكنيد!) ول كنيد بحث سوني و مايكروسافت و نينتندو رو در مورد هم ديگر. هر كدومشون سعي ميكنند محصول اون يكي رو بكوبونن. (يا بازيهاشون رو) اين سران شركتها رو بيخيال.(مثلآ تو E3 2005 اين يارو از نينتندو اومد بالاي سن ميگه سوني از اينكه ما گيم بوي ادونس و NDS رو تو بازار كنسولهاي دستي داريم خيلي ناراحته. اينم محصول جديدمون GBA Micro كه باهاش ميخوايم حالش رو بيشتر بگيريم! يكي نيست بگه شما علم غيب داريد كه ميگي سوني حالش گرفته شده؟ اون موقع كه وضع PSP و NDS مثل الآن نبود ولي حرفهاي تك جانبه گرايانه از سوي كنسول سازان وجود داشت.)(حالا خوبه اين GBA كوچولو چندان موفقيت آميز نبود والا ميومد ميگفت اينم GBA nano كه ميخوايم باهاش كلي حال سوني رو بگيريم.)
پس از آن که سوني قيمت دستگاه خود را کاهش داد 135 در صد فروش افزايش يافت.
دوست عزي ممنون از حبرتون. اون وقت فروش 360 هم كاهش يافته يا نه؟ اين فقط مربوط به US هست ديگه؟ (اگه فروش 360 نسبت به ماه قبل كاهش نيافته باشه طبق اطلاعات من هنوز هم فروش PS3 در آمريكا پشت سر وي و 360 قرار ميگيره.) ممنون ميشم اگه اين موضوع رو هم بگين كه فروش وي و 360 چگونه بوده. خيلي ممنون.

دوست عزي ممنون از حبرتون. اون وقت فروش 360 هم كاهش يافته يا نه؟ اين فقط مربوط به US هست ديگه؟ (اگه فروش 360 نسبت به ماه قبل كاهش نيافته باشه طبق اطلاعات من هنوز هم فروش PS3 در آمريكا پشت سر وي و 360 قرار ميگيره.) ممنون ميشم اگه اين موضوع رو هم بگين كه فروش وي و 360 چگونه بوده. خيلي ممنون.

فروش X360 فعلا به خاطر کم شدن قیمت این دستگاه در آینده ، خیلی جزئی کم شده . این افزایش فروش مربوط به تمام دنیا است . فروش PS3 بالاتر از X360 و پشت Wii است ( که به خاطر کاهش قیمت X360 تا چند روز دیگه است )
اینم فروش دستگاه ها : البته ببخشید کیفیتش پایین چون بالاتر از این کیفیت نتونستم جاش بدم . در ضمن دور کنسول ها رو قرمز کردم :

pxw2.JPG

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or