افزایش 135% فروش Ps3

Timeless One

Gemina Martia Victrix
Loyal Member
پس از آن که سونی قیمت دستگاه خود را کاهش داد 135 در صد فروش 3 افزایش یافت. و سونی را در آستانه پیروزی قرار داد . از دیگر موفقیت های سونی در سیاست فروش خود می توان به فرم ور های جدید ، استفاده از Blu ray و عنوان های اختصاصی خوب مانند MGS 4 و Kill zone 2 اشاره کرد . همچنین نمایش خوب این شرکت در E3 2007

1.jpg

Blue Ray Disk.jpg

متن ترجمه شده :

Crediting a strategic price cut and a strong E3 showing, Sony is gloating over its latest figures: PS3 sales are up 135% since the July 9th announcement of the $499 price tag. With Xbox 360 sales dropping, new firmware updates enhancing the basic functionality of the system, Blu-ray pushing hard against HD-DVD and a growing lineup of original titles including the exclusive Metal Gear Solid 4, the PS3 seems determined to become a serious console competitor before the year is over

PLAYSTATION 3 به فروش XBOX360 نمیرسد .

ولی مطمئن باشید که جنگ کنسول هارو PLAYSTATION 3 پیروز میشود .

فروش بیشتر XBOX360 هم به دلیل زودتر آمدنش است .

آمار فروش کنسول ها رو میتونین تو امضام ببینید . ;)

PLAYSTATION 3 به فروش XBOX360 نمیرسد .

ولی مطمئن باشید که جنگ کنسول هارو PLAYSTATION 3 پیروز میشود .

فروش بیشتر XBOX360 هم به دلیل زودتر آمدنش است .

آمار فروش کنسول ها رو میتونین تو امضام ببینید . ;)
سایت nexgenwars یه سایت خیلی عیر معتبری است. اگه می خوای فروش کنسول ها را به صورت حدودی متوجه بشین من سایت www.vgchartz.com پیشنهاد می کنم.
تازه اونم به قول اقای کنی دقیق دقیق نیست.

آخرین ویرایش:
جنگ کنسول ها رو که wii از لحاظ فروش و محبوبیت برده تموم شده رفته و نتیجشم کاملا مشخصه.

منظورم بین XBOX360 و PLAYSTATION3 بود .:-":cheesygri

در ضمن کی گفته که Wii جنگ رو برده ؟:confused:

از لحاظ محبوبیت شاید .:-"

ولی از لحاظ فروش که XBOX360 سر تر هست .:yes:

Wii به خاطر کنترلرش و تبلیغات فراوان در آمریکا و ... دارای محبوبیت فراوانی شده .

ولی از نظر گرافیک این کنسول قابل مقایسه با کنسولهای نسل جدید نیست .

در ضمن قیمت این کنسول حدود 299 $ دلار است .

این در حالی است که XBOX360 & PLAYSTATION3 قیمت بالاتری نسبت به Wii دارن . ;)

جنگ کنسول ها رو که wii از لحاظ فروش و محبوبیت برده تموم شده رفته و نتیجشم کاملا مشخصه.

اشکان جان برنده جنگ کنسول ها تو 5 سال اینده مشخص میشه.ولی حالا یه سوال ازت دارم به نظر شما wii پتانسیل اینوداره که بعد فروکش کردن تب استفاده از دستش و ....هنوز هم اول باشه؟(یا به قولی تو چند سال خودشو به تونه تو صدر نگه داره)در حالی که ما هنوز نسل جدید بازی های xbox360 وps3 ندیدیم.

من اصلا وارد این بحث سر کاریه ps3 VS x360 نمیشم ولی یه ذره به کنسولهای قبلی برگردیم میبینیم که PS2 برنده شد با اینکه واقعا XBOX یه سر و گردن بالا تر بود.البته اختلاف الان مثله اون موقع نیست و به هم خیلی نزدیکن ولی اون موقع هم XBOX یه سال دیرتر از PS2 اومد و بعدش همه گفتن که طول میکشه XBOX خودشو پیدا کنه هی گفتن تا این که شد سال 2007 و جنگ تموم شد و PS2 با اختلاف فضایی برنده شد.گذشته باز هم داره تکرار میشه.کسانی هم که منبع حرفاشون (بازی نما)&(بازی رایانه)هست بگم که تو خرداد بازی نما طرفه x360 رو گرفت و رقیبش (بازی رایانه)طرف ps3 رو گرفت که طبیعیه.

در ضمن کی گفته که Wii جنگ رو برده ؟:confused:
الان 360 داره دیگه 2 ساله میشه...چه قدر فروخته؟؟؟؟ 11 میلیون و خرده ای ...
wii چند ماه هست اومده فکر کنم بین 9 تا 12 ماه باشه؟؟؟
اعداد رو مقایسه کن ...متوجه منظور اشکان میشی ...اگر تب خرید wii میخواست فروکش کنه همون 3 یا 4 ماه اول فروکش میکرد... ;)

الان 360 داره دیگه 2 ساله میشه...چه قدر فروخته؟؟؟؟ 11 میلیون و خرده ای ...
wii چند ماه هست اومده فکر کنم بین 9 تا 12 ماه باشه؟؟؟
اعداد رو مقایسه کن ...متوجه منظور اشکان میشی ...اگر تب خرید wii میخواست فروکش کنه همون 3 یا 4 ماه اول فروکش میکرد... ;)
حرف شما درسته .

ولی الان برای قضاوت خیلی خیلی زود . ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or