افتضاح ترین بازی این دهه از نظر شما

به نظر من این سوال از بیخ و بن بی معنیه یا اصلا جواب نداره. بازیهای مضخرف اونم تو یک دهه که شامل 2-3 نسل میشه به وفور پیدا میشه که ارزش یه دقیقه بازی کردن هم ندارن.

واقا ادم چه چیزایی میشنوه !!به half life توهین شد !ایییییی نفس کشش )x
بدترین بازی max payn (نه شوخی بود :">)
بدترین بازی فقط مافیا 2 دموش ( البته اینم بزارید رو حساب شوخی , چونکه واسه من اجرا نشد:"> )
<اقا نمیفهمم چرا باید به بایوشاک بگید بدترین بازی !!!! جالبه این سلیقه ای هستش اما دیگه 100 سالم اسمشو نمیشه گذاشت بدترین بازی و همینطور فاینال فانتزی که شنیدم یکی گفت بدترین بازی چون فقط خودش بدش میومد به این حالت تغییر چهره در من حاصل شد :blink:
حالا جدی بدترین بازی >>> rouge warrior و far cry 2

حالا جدی بدترین بازی >>> rouge warrior و far cry 2

:arrowd:

اقا نمیفهمم چرا باید به بایوشاک بگید بدترین بازی !!!! جالبه این سلیقه ای هستش اما دیگه 100 سالم اسمشو نمیشه گذاشت بدترین بازی و همینطور فاینال فانتزی که شنیدم یکی گفت بدترین بازی چون فقط خودش بدش میومد به این حالت تغییر چهره در من حاصل شد :blink:

..........

ماشالله تو این دهه مخصوصا تو این نسل انقدر بازی مضحل اومده که بخوایم بنویسیم مرز هارو رد میکنه و شکر هارو در دهان سازنده ها میکنه ولی بازی که بخاطر پول دادن براش اینه سگ پشیمون شدم و هنوزم هستم....خواهم بود!!!Hazeـه یعنی میخواستم برم فروشگاه با صاحابشو با خاک پاساژ یکی کنم ولی بجاش رفتم نیم ساعت تو توالت....
ولی در کل بازی مضحک زیاده مخصوصا بازی هایی که نسل قبل عالی بودن و این نسل فاضلاب...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or