افتضاح ترین بازی این دهه از نظر شما

قط میتونم بگم :|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:| همین !

شما کلا چند تای اینایی که نام بردی بازی کردی :-/ میشه علت هرکدام هم بگین تا بدونیم چرا افتضاح هستند ؟
( حداقل اگه توی تاپیک از خرید چه بازی پشیمان شدید میگفتی جای بحثش کمتر بود اما اینجا :| )
قشنگ ترین جک سال رو دیدیم !
لااقل بزار این WOW بیاد بعدا بیا بگو بدترینه ... بقیشون هم که شاهکارن .... کل این نسل یه طرف متال گیر 4 یه طرف ...:x:x:x:x:x
جدا عجب انتخابهایی.
فکر کنم بهترین بازی از نظر شما پلنگ صورتی باشه.:d
لااقل بی انصاف اسم Dragon Age و Mass Effect رو نمیاوردی.
ایشون فک کنم اسم تاپیک رو برعکس متوجه شدن ...! =)) =))
هرچی بازیه توپه نوشته ...!
فقط می تونم بگم:
lol.gif

سوژه ترین تاپیک ماهه اینجا....نظرات اساتید رو تو این تاپیک دیدم تا نیم ساعت می خندیدم :دی

من بد برداشت کردم کلا شرمنده :دی

از دوستان خواهشمندیم بازیهایی که نام میبرید با دلیل بگین چرا افتضاح بودند ;)

آخرین ویرایش:
final fantesy xiv online این اخری رو از squarenix انتظار نداشتم
تعجبم این بازی چقدر زود دست شما منتقد MMO محترم رسیده و تمومش کردید...:)
حالا از کجا و به چه قیمتی نسخه PC ارجینال این بازی رو تهیه کردید که از SE ناراحت شدید؟:(=((
احیانا حداقل پول شارژ اولیه رو تونستید از SE پس بگیرید؟:(
ps: this thread needs more bullsh*ts

• Like
Reactions: SHePArd
آقا اینطوری نمیشه که یه سری از بچه ها بهترین بازی های سال قبل رو میان میگن بدترین یعنی واقعا به نظر شما تو این 10 سال بازی های سال 2009 و 2010 بدترین ها بودن؟؟؟
اسم تاپیک که از دهه داره حرف میزنه اما بچه ها تا دوسال پیش بیشتر عقب نمیرن حالا چرا شو دیگه نمیدونم
البته باید بگم که واقعا مسخره بازی میشه اینطوری.لطفا هرکی خواست بازی افتضاح بگه دلیلش هم بگه
آخه بتمن کجاش بد بود حالا اون یه چیزی wow که هنوز نیومده اما اگه بیاد شک نکنید رکورد فروش رو میزنه
مثله همون wotlk که رکورد زد.
درضمن dragon age origins که شما ها میگین بده باید خدمتتون عرض کنم تو سایتهای معتبر نمره ی 9.5 گرفته که کلا معنیش میشه محشر!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or