افتضاح ترین بازی این دهه از نظر شما

اینکه بگی بدترین بازی دهه اخیر چی بوده واقعا مشکله و تا حدی غیر منطقیه چون بازیهایی که در بازار جهانی خیلی افتضاح درمیان توی ایران که سهله توی جهان هم درست و حسابی پخش نمیشن (چون اصلا هزینه نشر رو هم برنمیگردونن!!) اونوقت شما میاد از بازیهایی به عنوان افتضاح صحبت میکنید که حداقل توی دنیا تونستند خودشون رو نشون بدند!!!

rogue warrior و crackdown 2 و avatar و ...
آدم یه چیزایی میشنوه شاخ در میاره مثل half-life اونم سریش... مثل darksiders اونم نیم ساعت ... ای خدا GOW 2 و prototype ای خداااااااااااا MGS بعضی ها هم معلوم نیست چجوری شدن عضو تحریریه و اینا... بعضی ها فکر کردن اسم این تاپیک ((بازی هاییی که درکش براتون سختس))... دوستانی که عشق سم فیشرن من خودم از اسپلینتر خوشم نمیاد ولی هیچوقت نمیم بگم بدترین بازیه چرا خوبه ولی من خوشم نمیاد اینا با هم فرق داره بازی ایکه خوشتون نمیاد با اون بازی ای که کلا مشکل داره مثل rogue warrior...
یه کم منطقی باشین من قبول دارم یکم تند رفتم ولی آخه آدم یه چیزایی میشنوه...
دوستان به سبکها احترام بگذارید . فقط بازی که افتضاح بودند و بگین که ساخته نمیشدند بهتر بود : نه اینکه از کدوم بازی بدتون میاد اون فکر کنم یه تاپیک داشته باشه
تاپیک بدترین بازیها
http://forum.bazicenter.com/showthre...?t=4599&page=8

تاپیک خرید بازی و پشیمونی از خرید آن :
http://forum.bazicenter.com/showthre...=23842&page=10

خواهشا دقت کنید افتضاح به معنی از هر نظر بیخود که ساخته نمیشد بهتر بود از دیدتون نه اینکه از چه سبکی یا از چه سری بازیهایی بدتون میاد ;)

هرکی نطر شخصیشو گفته . گیم یه چیز سلیقه ای هستش مثل موسیقی . یکیو میبینی عاشق جواد یساری هستش و یکی عاشق Burzum . ولی واقعا بعضی از بازیا خیلی بدن ....
به نطر همه باید احترام گزاشت .
ولی به نطر من هاف لایف واقعا آشغال بود .. ملت رو یه 5 سالی سر کار گذاشتن بعد یه مزخرف پر از باگ تحویل دادن! اسم بازيو بايد ميزاشتن باگ لايف

آخرین ویرایش:
دوستانی که تا حالا تو عمرشون حتی یه بازی JRPG هم تموم نکردن حق ندارن در مورد بازیهای این سبک نظر بدن و بگن خوششون میاد یا نه.

واسه من tekken6 افتضاح ترین بود . از بازیهایی مثل lost planet 2 و rouge warrior اصلا انتظار نداشتم ولی از tekken چرا . ولی وقتی بازیرو 85 تومان خریدم سر 1 روز بازی رو گذاشتم واسه فروش !!! بعد از شاهکار نسخه 5 فکر نمیکردم نسخه بعدیش انقدر گند باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or